bezele 13.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak na lody to ja też sie pisze .............yyyy a kto sponsoruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 13.06.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak na lody to ja też sie pisze .............yyyy a kto sponsoruje No ja myślę że ten kto ostatni dotrze;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia9 13.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich, Mam do sprzedania 10 paczek styropianu Thermoorganika Platinum Plus ściana 15cm frezowany, cena za całość to 650 zł oraz 11 paczek Thermoorganika Gold fundament 10cm frezowany w cenie 950 zł. Mnie się już nie przyda, a szkoda żeby się zmarnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala i piotrek 14.06.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witajcie Mam pytanie odnośnie wieźby dachowej czy ktoś wie gdzie można kupic za rozsądne pieniądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 15.06.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 natomiast ja szukam ziemi do zasypania fundamentów + podwyższenie terenu, może ma ktoś jakieś "tańsze" niamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 15.06.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 509-635-112 (Tomek )Chłopak jeżdzi w firmie (.......) ,maja sporo wykopów i można nawet niezły towar wyrwać za pare groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 16.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witajcie Mam pytanie odnośnie wieźby dachowej czy ktoś wie gdzie można kupic za rozsądne pieniądz Jadwiniew za Stanisławowem - 850 impregnowane .... w Sulejówku pytałam też ale jakoś około 760-800 bo powiedział ze zależy od długości desek no i za transport chyba coś doliczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 16.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 My tu kupowaliśmy: http://www.tar-marko.pl/kontakt.htm. W tamtym roku miał najlepsze ceny, jakie znaleźliśmy, szybki i bez problemu transport. Nie wiem, jak to wygląda w tym roku. Jak tam lody - smaczne były? Bo nam z przyczyn niezależnych nie udało się dotrzeć, ale może jakiegoś grila koszyczkowego udało by się zorganizować. W razie czego nasze podwórko jest do dyspozycji Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 16.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Byliśmy my i inicjatorzy całego zamieszania. Było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 17.06.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 drzewo na więźbę i deskowanie braliśmy z Tartaku SKR Kotuń 025 641 43 74 - w 2007 najtaniej w okolicy, transport mieliśmy negocjowalny gratis: ale my jesteśmy siedlecką stroną mińska;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 17.06.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Potrzebi fachowcy od mixokreta, dobrzy i tani. Proszę o sprawdzone osoby Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 17.06.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 może słyszeliście jakieś opinie o styropianie z Wołomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 zależy jaka tam jest ta cena , bo słyszałam że jakoś taka sobie no ale jak tani bardzo to wiadomo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 17.06.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Potrzebi fachowcy od mixokreta, dobrzy i tani. Proszę o sprawdzone osoby Dziekuje Zapytaj o mixokreta monia77w1. U nas mial robic jej fachowiec, ale w koncu tynkarz nam garaz zrobil. Z rozmowy byli ok. U Moniki chyba juz wylane, to bedzie mogla cos o nich powiedziec i dac namiary. pozdr. a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Potrzebi fachowcy od mixokreta, dobrzy i tani. Proszę o sprawdzone osoby Dziekuje Zapytaj o mixokreta monia77w1. U nas mial robic jej fachowiec, ale w koncu tynkarz nam garaz zrobil. Z rozmowy byli ok. U Moniki chyba juz wylane, to bedzie mogla cos o nich powiedziec i dac namiary. pozdr. a. Zgadza się, u mnie już wylane. Chłopaki wpadli o 7 rano a o 17 mialam wylewki skończone, całe 250 m2. Poszło szybko i sprawnie tel. 501 321 439. Nawet mi chłopaki pozamiatali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 18.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 cześc wszystkim, jesteśmy po pierwszej rozmowie z wykonawcą . W tym miejscu ukłony i podziekowania dla Wera 13 i Talbod Pan Leszek długo z nami rozmawiał ... jestem pod wrażeniem jego wiedzy budowlanej ale ..... jejciuuuuuuu ta cena . Wstępnie powiedział 60. 000 zł za wybudowanie prostego domu 146 m + 19 m garażu... sam przyznał że dom nie jest wydziwniony i prosty w wykonaniu .... albo ja sie przeliczyłam i takie sa teraz ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 18.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Pozdrawiam wszystkich budujących.Po ostatniej rejteradzie mojego tynkarza, który na dwa dni przed umówionym terminem wejścia na budynek „się rozmyślił” znalazłem nową ekipę od tynków. Nauczony jednak doświadczeniem proszę o pomoc w zweryfikowaniu wykonawcy „Maxgips”Monika Sławomir Walczewski ul. Modzelewskiego 81/52WarszawaNIP-521-2151-226 Może ktoś coś wie o firmie i jakości świadczonych przez nią usług i będzie chciał się podzielić doświadczeniami. Nie ukrywam że nie chcę po raz kolejny zbędnie tracić nerwów.Jeżeli uda sie podać szczegóły na priv. będe zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 18.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam szanownych forumowiczów! po dłuższych, i z pewnością za długich, rozmyślaniach na temat materiału konstrukcyjnego wybrałem U220. Jakiego producenta możecie polecić? Obawiam się, że ceramika tradycyjna dla niektórych stała się passé i ciężko mi będzie kupić dobry jakościowo wyrób. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 18.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ... Wstępnie powiedział 60. 000 zł za wybudowanie prostego domu 146 m + 19 m garażu... Te 60tys to za wszystkie roboty aż do wykończenia? Czy tylko za wymurowanie i dach?? Jakby nie było to jakoś tak dużo!! Co prawda jeszcze się nie buduję, ale podpytuję się każdego budującego się znajomego i jakoś oni dużo mniej płacą. Może warto poszukać jakiejś ekipy bardziej ze wschodu Polski?? Pozdrawiam grregg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 18.06.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 cześc wszystkim, jesteśmy po pierwszej rozmowie z wykonawcą . W tym miejscu ukłony i podziekowania dla Wera 13 i Talbod Pan Leszek długo z nami rozmawiał ... jestem pod wrażeniem jego wiedzy budowlanej ale ..... jejciuuuuuuu ta cena . Wstępnie powiedział 60. 000 zł za wybudowanie prostego domu 146 m + 19 m garażu... sam przyznał że dom nie jest wydziwniony i prosty w wykonaniu .... albo ja sie przeliczyłam i takie sa teraz ceny. uffffff my mieliśmy jeszcze zeszłoroczne ceny. nie znam obecnych realiów, ale jak się rozpatrzycie cenowo i będą podobne to polecam jednak ich. (w tamtym roku byli średnio niższą cenowo ekipa z jaka rozmawialiśmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts