Tessa 21.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Agusiek napisała: dzisiaj leją szlichty i ekipa jest do polecenia (wyglądają jak z matrixa, laserem ciach mach i do roboty, oby wszystkie ekipy takie były ) Skoro ta ekipa jest do polecenia,to poprosze pięknie o namiary na nich (jestem po sąsiedzku, z Halinowa i często zaglądam na wasze forum, bo wiele sie można od Was dowiedzieć). Przy okazji pozdrawiam Wszystkich Budujących i życzę samych sukcesów w trudnej sztuce wznoszenia własnych domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 21.08.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Skoro ta ekipa jest do polecenia,to poprosze pięknie o namiary na nich (jestem po sąsiedzku, z Halinowa i często zaglądam na wasze forum, bo wiele sie można od Was dowiedzieć). Przy okazji pozdrawiam Wszystkich Budujących i życzę samych sukcesów w trudnej sztuce wznoszenia własnych domów a no dzięki, dzięki. kontakt posłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 22.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam Serdecznie dziekuje, ale wykonują tylko ze swoich materiałów - a ja mam już wszystko - chodzi tylko o robociznę. Może inne namiary? Pozdrawiam Może "DRUT-POL" z Choszczówki przed Mińskiem tel. 025 758 65 73, komórka 0 600 811 144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spep07 25.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 animuszek .....ale jaki to koszt ? Drodzy Sąsiedzi przy pomyślnych wiatrach (czyt. jak się uda załatwić prąd i wykopać studnię) zaczynamy budowę za 2-3 tygodnie; w tym roku tylko fundamenty; nasz projekt: http://projekty.budujemydom.pl/projekty.php?r=1&id=918_maja_-_archeton w tej okolicy okaazuje się jest problem z wodą - fachowiec od głębinówki określił szanse na trafienie wody na 1%-3% sic! (ta rozpiętość nie nastraja); chcemy wykopać abisynkę, ponoć wg słów gospodarza obok mieszkającego, na 3-4 kręgi bez problemu nazbiera się wody przez dobę; by porozmawiać o tych i innych problemach zapraszamy do nas koniecznie; ewa&sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 25.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 przyjmę ziemię (= bez gliny) na podwyższenie działki.... duuuużo ziemi .... pozdrawiam podciągam... może ktoś wspomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 25.08.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Taniej możesz kupić w Jatne. Jednak w Stal-jot masz atest do każdej palety. W Jatne właściciel ręczy swoją pieczątką. Pozdrawiam. Możecie napisać gdzie jest to Jatne, nie znam aż tak bardzo okolicy a niedługo będę potrzebował sporej ilości stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 25.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 animuszek .....ale jaki to koszt ? Drodzy Sąsiedzi przy pomyślnych wiatrach (czyt. jak się uda załatwić prąd i wykopać studnię) zaczynamy budowę za 2-3 tygodnie; w tym roku tylko fundamenty; nasz projekt: http://projekty.budujemydom.pl/projekty.php?r=1&id=918_maja_-_archeton w tej okolicy okaazuje się jest problem z wodą - fachowiec od głębinówki określił szanse na trafienie wody na 1%-3% sic! (ta rozpiętość nie nastraja); chcemy wykopać abisynkę, ponoć wg słów gospodarza obok mieszkającego, na 3-4 kręgi bez problemu nazbiera się wody przez dobę; by porozmawiać o tych i innych problemach zapraszamy do nas koniecznie; ewa&sebastian Sąsiedzi , witajcie na forum przyjdziemy na pewno aczkolwiek nie w tym tygodniu ponieważ nie ma Leszka w domu . Wakacjuje jeszcze z dziećmi w górach. Zasłużył na urlop ponieważ w tym roku jeszcze go nie miał. Miło Was tu widzieć. Martwicie mnie ta studnią . Z gruzem jest łatwiej . Częściowo mamy już "nagrany" ale chwile trzeba poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 25.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Poszukuję solidnego, rozsądnego cenowo wykonawcy ogrodzenia - pomurówka + siatka. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc w uzyskaniu kontaktu. Pozdrawiam Nadal aktualne. Czy nikt nie może polecic wykonawcy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 25.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Taniej możesz kupić w Jatne. Jednak w Stal-jot masz atest do każdej palety. W Jatne właściciel ręczy swoją pieczątką. Pozdrawiam. Możecie napisać gdzie jest to Jatne, nie znam aż tak bardzo okolicy a niedługo będę potrzebował sporej ilości stali. Koło Celestynowa tel.0-22 795 35 53. Dzwoniłam miesiąc temu - z przywozem bloczki były w cenie 3,66 zł/szt. a w tym czasie w Mińsku po 4 zł. Może teraz coś staniało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 25.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ok. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.08.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Może i ja dołączę się do grona niepoprawnych optymistów, którzy mają nadzieję że ktoś im odda dobrą ziemię a najlepiej jeszcze z przywozem i za dziękuję Kolonia Janów. i ja i ja w ostatnim roku nawiozłam około 15 wywrotek, wcześniej duuuużo więcej, płaciłam po 400 zł. za transport, przydało by się jeszcze ze 3, więc też się przyłączam , może jak to pisze Lolek70, ktoś wspomoże to trochę grosza zaoszczędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 26.08.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Może i ja dołączę się do grona niepoprawnych optymistów, którzy mają nadzieję że ktoś im odda dobrą ziemię a najlepiej jeszcze z przywozem i za dziękuję Kolonia Janów. i ja i ja w ostatnim roku nawiozłam około 15 wywrotek, wcześniej duuuużo więcej, płaciłam po 400 zł. za transport, przydało by się jeszcze ze 3, więc też się przyłączam , może jak to pisze Lolek70, ktoś wspomoże to trochę grosza zaoszczędzę no niestety, na razie żadnego wsparcia... a dostawcy, a właściwie pośrednicy drą ostatniego łacha małe samochody - wysoka cena - niska jakość materiału (właściwie gliny)... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.08.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mi też nikt nie chce podarować nawet jedynych 400-tu złotych ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 26.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nie no, 400 zł to chyba przesada....standardem są ceny po 250 zł za 4-osiówkę (ziemia tzw. mieszana, czyli wierzchnia warstwa + to co pod spodem... w zależności od podłoża) no, chyba że chodzi o jakieś torfowe, to wtedy te 4 stówki to nie jest tak drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nie no, 400 zł to chyba przesada.... standardem są ceny po 250 zł za 4-osiówkę (ziemia tzw. mieszana, czyli wierzchnia warstwa + to co pod spodem... w zależności od podłoża) no, chyba że chodzi o jakieś torfowe, to wtedy te 4 stówki to nie jest tak drogo... W takim razie, poproszę o namiary na priv, bo ja standardowo płaciłam za ziemię mieszaną 400 zł. (podobno 13 m3) i torfowa, to ona nie była, 2 dni pieliłam komosę, która wyrosła jak grzyby po deszczu, a gęsta cholera była, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Gdzie jest Stal-jot o którym piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 28.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam forumowiczówNadal poszukuję solidnego, rozsądnego cenowo wykonawcy ogrodzenia - typowa podmurówka + siatka. Moje materiały - robocizna wykonawcy. Czy nikt nie grodził działki ? Może ktoś pomoże w znalezieniu odpowiedniego wykonawcy? Pomóżcie!Z góry serdecznie dziękuję za pomoc w uzyskaniu kontaktu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 28.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Czy miał ktoś z Was przyjemność budować z panem Leonem Piekutem z Chrośli? Jeśli tak to jakie macie zdanie o tej ekipie budowlanej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 30.08.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Jak ktoś będzie potrzebował ekipę od tynków wewnętrznych to służę namiarami. Robią gipsowe i cementowo wapniowe, mają agregat. Telefon kontaktowy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jak ktoś będzie potrzebował ekipę od tynków wewnętrznych to służę namiarami. Robią gipsowe i cementowo wapniowe, mają agregat. Telefon kontaktowy na priv. A ja mogę z czystym sumieniem polecić moją ekipę od tynków zewnętrznych cienkowarstwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts