Amelia 2 01.09.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Chętnie skorzystam z namiarów na jednych i drugich, co prawda będę potrzebować w przyszłym roku ale im wcześniej się umawiać tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.09.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ponawiam pytanie o Stal-jot, gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 01.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 chętnie przyjmę ziemię (bez gliny) na podwyższenie działki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ponawiam pytanie o Stal-jot, gdzie to jest? W Staojadłach. Jak poruszasz się z Warszawy do Terespola to przed samym wjazdem do Mińska po prawej stronie (chyba przed wiaduktem) znajduje się skład budowlany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Poszukuję/odkupię tanie płyty szalunkowe (pod strop). Ktoś z Was miał przyjemność szukać coś takiego w naszej okolicy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Firma budowlana w której pracuję wypożycza z Mostostalu z Siedlec, tel.025 631 03 50 lub 51, np. szalunki ścienne za 1 dzień ok. 31 zł / dane z faktury - nie wiem za jaką ilość ale na duży obiekt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 01.09.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Sprzedam z chęcią i radością beton komórkowy H+H i Solbet 24 - 7 palet nierozpakowanych. Cena oczywiście niższa niż na składach. Mam również do sprzedania równiutką cegłę klinkierową Robena NF 16 kolor ceglany - ok. 350 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dopiero zaczynam więc jeszcze nie wiem co to jest H+H, czy ma wymiary takie same jak Solbet? W jakiej cenie może być BK, oczywiście biorąc pod uwagę transport z HDS-em, gdyż składy przywożą na miejsce, zdejmą z samochodu za chyba 8,50/szt a co najważniejsze - gdzie jest osiagalny ten "nieosiągalny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 02.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dopiero zaczynam więc jeszcze nie wiem co to jest H+H, czy ma wymiary takie same jak Solbet? W jakiej cenie może być BK, oczywiście biorąc pod uwagę transport z HDS-em, gdyż składy przywożą na miejsce, zdejmą z samochodu za chyba 8,50/szt a co najważniejsze - gdzie jest osiagalny ten "nieosiągalny"? Amelio! Wszystkie informacje wysłałem na priva. Sprawdź proszę. Nie podałem informacji, że materiał budowlany jest dostępny w Dębe Wielkim, ale pewnie część osób na tym forum już o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam, Poszukuję sprawdzonego stolarza, co by mi wykonał i najlepiej zamontował drewniane balustrady na balkonach. Macie kogoś godnego polecenia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 02.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć ile jest potrzebnych mapek do celów projektowych (1:500)? Na pewno jedna do pozwolenia na budowę i jedna do ZEW-T. Mozemy kupić od sąsiada, który buduje się obok nas, ale nie jestem pewna czy dwie nam wystarczą. Z góry dzięki za odpowiedzi ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 02.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie, Gdzie w okolicy Dębego - Mińska zamówić beton + pompę? (Na Mosty namiary już mam) Z góry dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie, Gdzie w okolicy Dębego - Mińska zamówić beton + pompę? (Na Mosty namiary już mam) Z góry dzięki, Maliszew 25 759 38 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 02.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Wielkie dzięki. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 o stolarzu już pisałem, że potrzebny teraz potrzebuję jakiegoś dobrego majstra od wykonania bramy wjazdowej i furtki... macie kogoś? ja się mogę podzielić majstarmi z wcześniejszych etapów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 03.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Wielkie dzięki. Coś jeszcze? 0 22 789 02 08 adres: Majdan gm. Wiązowna 44a Paw-Bud 0 22 795 15 94 adres: Duchnów, Szosa Mińska braliśmy beton z obu firm, taniej jest w Majdanie najtańszy jednak jest Maliszew, niestety nie mieli wolnych terminów, wydaje mi się, że u nich trzeba po prostu ze 2 dni wczesniej zamawiać ... namiar na kom. Maliszew 607604720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 03.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć ile jest potrzebnych mapek do celów projektowych (1:500)? Na pewno jedna do pozwolenia na budowę i jedna do ZEW-T. Mozemy kupić od sąsiada, który buduje się obok nas, ale nie jestem pewna czy dwie nam wystarczą. Z góry dzięki za odpowiedzi ewa Moim zdaniem 4, ale nie jestem pewien ponieważ to było już rok temuu i mi z pamięci wyleciało, najlepiej zadzwoń do bylejakiego geodety - on będzie wiedział. Pamiętaj, że mapki są ważne tylko przez 3 lub 6 miesięcy (też nie pamiętam dokładnie) więc jak Twój sąsiad ma je sprzed roku to Ci się nie przydadzą. A ja swoje: Sprzedam z chęcią i radością beton komórkowy H+H i Solbet 24 - 7 palet nierozpakowanych. Cena oczywiście niższa niż na składach. Mam również do sprzedania równiutką cegłę klinkierową Robena NF 16 kolor ceglany - ok. 350 szt. Odbiór z Dębego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Zachodnia strona Mińska - betoniarnia Cemton 025 758 25 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 03.09.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam! Widzę, że większość jeszcze się buduje, ale może ktoś ma namiar na wykonawcę kominka z okolic Mińska? Chodzi mi o kogoś kto potrafi poprawnie zamontować kominek z rozprowadzeniem powietrza. Z góry dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 03.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzięki za namiary. Dzwoniłem do Maliszewa i do Mostów. Beton trochę tańszy w Maliszewie (netto) ale Mosty wykonują usługę wykonania ławy i chyba wychodzi taniej. W Mostach z kolei tańsza jest pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts