akapap 29.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Gdy ja porównywałem bloczki najlepsze (jakościowo) były w Jatne, cena 3 PLN + VAT. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Też słyszałam dobre opinie o Jatne, ale nie chcą sprzedać bez vatu, a różnica w cenie to u mnie ok. 1100zł! W Kałuszynie nie leżą i nie czekają na klienta- trzeba wcześniej zamawiać, a miejscowi budowlańcy mówią że nie są złe, chałupa nie powinna się przewrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kessey 29.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Sorki, ale nie lepiej (i taniej) samemu? Zmierzyc każdy potrafi, potem szklarz zrobi na wymiar, o grubości i z frezem jaki sobie życzysz a na koniec przykleisz klejem do luster. Ja juz 2 takie robiłem (wpasowane w glazurę) i jakoś się jeszcze trzymają Ale niestety, szklarza w okolicach nie znam jak pomożesz wkleić, to nie ma problemu Ja nawet nie wiem jakie zostawić odstępy po bokach Tak czy tak szklarza i tak potrzebuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 30.09.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja również brałem bloczki z mrozów ok 2500szt. Polecam, cena jedna z tanśzych za dobry materiał, z tego co wiem to z tych bloczków buduje J.W. Construction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 30.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam wszystkichmam pytanie odnosnie cegiel budowlanych wyprodukowanych przez cegielnie Różewo z Radzymina.Maja bardzo dobre ceny ale nie mam pojecia jaka jest jakosc ich produktow?Czy ktos moze ma dom z materialow tej cegielni.Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.09.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja również brałem bloczki z mrozów ok 2500szt. Polecam, cena jedna z tanśzych za dobry materiał, z tego co wiem to z tych bloczków buduje J.W. Construction. No, jeśli chodzi o duże firmy budowlane to od kilku miesięcy pracuję w jednej z nich i poznałam od podszewki ich metody pracy- najtańsze materiały, najtańsi i dostępni w chwili gdy są potrzebni podwykonawcy- a potem widzimy po zamieszkaniu jaka jest jakość tych budynków.... Osobiście wolę opierać się na opiniach indywidualnych inwestorów i znajomych majstrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszIz 30.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Szukam jakiegoś dobrego wykonawcy bramy wjazdowej przesuwnej i furtki z pełnego prętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 30.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja również brałem bloczki z mrozów ok 2500szt. Polecam, cena jedna z tanśzych za dobry materiał, z tego co wiem to z tych bloczków buduje J.W. Construction. J.W. Construction.... to ja bym się dobrze zastanowił nad tymi bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 01.10.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 J.W. Construction.... to ja bym się dobrze zastanowił nad tymi bloczkami firma w Mrozach jest otwarta na klientów i dla dużych firm daje extra upusty, bo lepiej mieć klienta na którym prawie nic się nie zarabia niż nie miec go w ogóle. z doświadczeń z firmami w całej Polsce wiem, że w ten sposób można przetwać na rynku. bloczki też mam z Mrozów i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 01.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jak pomożesz wkleić, to nie ma problemu wiesz gdzie mnie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 01.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 J.W. Construction.... to ja bym się dobrze zastanowił nad tymi bloczkami firma w Mrozach jest otwarta na klientów i dla dużych firm daje extra upusty, bo lepiej mieć klienta na którym prawie nic się nie zarabia niż nie miec go w ogóle. z doświadczeń z firmami w całej Polsce wiem, że w ten sposób można przetwać na rynku. bloczki też mam z Mrozów i polecam. Ja niestety nie mam dobrego zdania o w/w bloczkach. Swego czasu porównywałem produkty od różnych sklepów/betoniarni i te z mrozów były popękane (myślę, że: tłusty piasek/mało cementu). Na odpowiedź dlaczego tak się dzieje otrzymałem ripostę w stylu: ,,połówki też się panu przydadzą''. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 01.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no to w przypadku makrobetu mrozy mamy segmentację klienta - ja akurat pojechałam tam z gościem, który z nimi współpracuje i się postarali. pozdrawiam zatem wszystkich budujących z bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 04.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Czesc wszystkim.Mozecie mi powiedziec ile czasu czeka sie w Starostwie w Minsku na pozowlenie na budowe?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 04.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dotyczy to szczegolnie mieszkancow(Obecnych lub przyszlych) Gorek, Tereslawia, Celinowa, Kacka, Duchnowa...Nie wiem czy znacie nowy plan autostrady A2 tzw.wariant3 http://www.siskom.waw.pl/autostrady/a2/a2-warianty-490-520.pdf na stronie jest info: "Wariant 3 - przyjęto w celu całkowitego wyeliminowania kolizji wariantów 1 i 2 z obszarami Natura 2000 "Dolina Kostrzynia" i "Dolina Liwca" oraz w celu ominięcia miasta Biała Podlaska od południa." http://www.siskom.waw.pl/a2.htm Ja sie kompletnie zalamalam Co z moim cichym, ustronnym, zielonym miejscem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 04.10.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Normalnie to jest jakis zly sen... Zawsze sie zastanawialam jak to jest jak ci walna autostrade pod nosem... No i co? Super jak sie powiekszy ta mapke, ktora zalinkowalam jako pierwsza i widzi sie autostrade pod oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 04.10.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Mało prawdopodobne. Jak dalej napisali już jest pozwolenie na budowę wariantu od strony północnej Mińska. Dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 04.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Przyszedl czas na wiezbe Gdzie zamawialiscie i byliscie zadowoleni ?o ceny nie pytam bo pewnie sie pozmienialyale kontakty chetnie zdobede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.10.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Mało prawdopodobne. Jak dalej napisali już jest pozwolenie na budowę wariantu od strony północnej Mińska. Dobrze będzie Nie do końca: ,,Planowany termin realizacji inwestycji to 2008r. - 2010r., pod warunkiem uzyskania przez GDDKiA pozwolenia na budowę do 30.06.2008r. Będzie to pierwszy odcinek autostrady A2 na terenie województwa mazowieckiego. '' Nigdzie nie znalazłem informacji, że pozwolenie zostało już wydane. Niestety wariant nr 3 jest dla mnie ,,katastrofą''. Z tego co zdążyłem wyczytać to autostrada może przebiegać: 120 metrów od parterówki, 150 metrów od piętrusa - no to pięknie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Mało prawdopodobne. Jak dalej napisali już jest pozwolenie na budowę wariantu od strony północnej Mińska. Dobrze będzie Nie do końca: ,,Planowany termin realizacji inwestycji to 2008r. - 2010r., pod warunkiem uzyskania przez GDDKiA pozwolenia na budowę do 30.06.2008r. Będzie to pierwszy odcinek autostrady A2 na terenie województwa mazowieckiego. '' Nigdzie nie znalazłem informacji, że pozwolenie zostało już wydane. Niestety wariant nr 3 jest dla mnie ,,katastrofą''. Z tego co zdążyłem wyczytać to autostrada może przebiegać: 120 metrów od parterówki, 150 metrów od piętrusa - no to pięknie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Mało prawdopodobne. Jak dalej napisali już jest pozwolenie na budowę wariantu od strony północnej Mińska. Dobrze będzie Nie do końca: ,,Planowany termin realizacji inwestycji to 2008r. - 2010r., pod warunkiem uzyskania przez GDDKiA pozwolenia na budowę do 30.06.2008r. Będzie to pierwszy odcinek autostrady A2 na terenie województwa mazowieckiego. '' Nigdzie nie znalazłem informacji, że pozwolenie zostało już wydane. Niestety wariant nr 3 jest dla mnie ,,katastrofą''. Z tego co zdążyłem wyczytać to autostrada może przebiegać: 120 metrów od parterówki, 150 metrów od piętrusa - no to pięknie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts