Arek-L 20.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Namiar podeślę wieczorem, bo mam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 21.04.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 I od razu mam pytanie - orientujecie się, ile kosztuje karczowanie pni? I znacie kogoś, kto to robi? Nam za 45 pniaków gościu zaśpiewał 4,5 tys czyli karpa - stówkę , zabił nas na miejscu. Jakie macie doświadczenia w tym zakresie? Jesli moj pomysl z kopara do karp Ci sie spodobal to mam dwa namiary z Dębego. Chociaz lepiej by bylo wziac kogos, kto ma blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 21.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Co do blaszaka - znalazłem nowe po ok. 1,5kpln i chyba w taki zainwestuję (potem też się przyda na grabki i inne akcesoria) Ja znalazlam blaszaki na allegro po 1450 zl. Ale moze sie z nimi umowic na dostawe grupowa i jeszcze troche zbic cene? Tyle, ze mi sie spieszy - potrzebuje tego garazu tuz po 1 maja. Ktos dolaczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 21.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Na razie nie mieszkamy tylko budujemy, wiec jestesmy w wielkim niedoczasie. Ale po wakacjach moge zaoferowac swoja dzialke i ogromna kupe chrustu na integracyjne ognisko ) Za dzialka jest tez kanalek - kto chlodzil piwo w bieszczadzkich potokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 21.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o garaż na allegro - my też będziemy potrzebowali go na początku maja, można spróbować urwać parę złotych. Może jeszcze się ktoś chętny znajdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 21.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 To wklejam linka, moze Arek sie skusi http://www.allegro.pl/item186710723__garaz_na_budowe_promocja_garaze.html W poniedzialek, wtorek, by trzeba zamowic - termin realizacji bedzie okolo 10-14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 21.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 właśnie tę firmę oglądałem z ofertą na garaże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 21.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 A, i wtedy były po 1,5 kpln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 21.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 A i jeszcze kwestia do sprawdzenia: co znaczy II gatunek blachy ocynk (coby za 3 mce nie rozpadło się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 21.04.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jak sie pytalam ile do W-wy to powiedzieli po 1450 Pln.To moze sie Arku dowiedz o te blache - maja przedstawiciela w Warszawce.Ja sie na tym kompletnie nie znam.Wiem tylko tyle, ze te blaszaki sa skrecane a nie spawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia9 22.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Cześć,Widze, że masowo szukacie blaszaków. Moi rodzice w środę zakupili taki garaż 3x5m w Mińsku Maz. po 1550 zł, dowóz i montaż w cenie. Firma ma swoją siedzibę na terenie POM-u (jeśli ktos zna trochę miasto, to wie w którym to miejscu). Trochę później postaram się zdobyć nr telefonu.PozdrawiamMonikaz P.S. W środę ruszamy z fundamentami !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 22.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak sie pytalam ile do W-wy to powiedzieli po 1450 Pln. To moze sie Arku dowiedz o te blache - maja przedstawiciela w Warszawce. Ja sie na tym kompletnie nie znam. Wiem tylko tyle, ze te blaszaki sa skrecane a nie spawane. W poniedziałek zadzwonię do nich i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 22.04.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Szukam kogos kto by podlaczyl mi prad od sasiada, na czas budowy. Mam juz jeden namiar, ale zawsze dobrze miec jakas konkurencyjna oferte [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 22.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Szukam kogos kto by podlaczyl mi prad od sasiada, na czas budowy. Mam juz jeden namiar, ale zawsze dobrze miec jakas konkurencyjna oferte [/b] jutro dam ci znać, zapytam mojego elektryka, bardzo dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 23.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A możesz mi też dać namiar na elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki_man 23.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam, ja niestey nie buduję osobiście tylko kupuję dom od Firmy Partner w Grzebowilku (10 km od Mińska Maz.) - szukam przy okazji sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 23.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam, To jak wyglada sprawa naszych garazy? Ja jakos jutro bym chciala zamawiac, jak wroce z tartaku. Pozdr. Aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 23.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Próbowałem dzisiaj się dodzwonić, ale mi się nie udało. Wysłałem maila, ale jeszcze nie odpowiedzieli. Jutro od rana będę ich ścigał. Jak się nie uda, to szkoda zachodu i trzeba brać od innych (skoro na etapie zamawiania jest problem z komunikacją to co może być na etapie realizacji ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 24.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To co z naszymi blaszakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 24.04.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam, ja niestey nie buduję osobiście tylko kupuję dom od Firmy Partner w Grzebowilku (10 km od Mińska Maz.) - szukam przy okazji sąsiadów No właśnie słyszałem legendy że tam od Partnera można już za 250 tys kupić domek do zamieszkania? Czy to prawda czy jednak stan surowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts