spiochu 17.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Do tego należy dodać, że na ostatnim spotkaniu gmina Halinów opowiedziała się właśnie za w/w wariantem. Jak znam życie, to gmina Wiązowna opowie się przeciw wariantowi nr 3. Tylko co z tego? Zgadzam się z joshi - co z tego? Na forum MM na gazeta.pl pojawił się ciekawy link do GDDKiA. Ja opowiadam się za wariantem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 17.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 całe szczęście, że miejsce w którym budujemy nasz domek jest obok rezerwatu przyrody. jestem też za wariantem 4 (gdzie można oddawać swoje głosy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 18.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Trochę taniej (jeżeli bez f-ry) mieli w C-stalu, trochę bliżej ronda. 0,89 kg /mb *30*12 A tak jaśniej dla laika to ile wychodzi za tonę? 0,89 km / mb tyle waży 1 metr bieżący pręta 30 sztuk prętów po 12 m każdy Pomnożyć i wychodzi ile stali potrzebujesz. Co do cen to żeby się nie denerwować ostatnio nie sprawdzam. Kupowałem na początku września i od tego czasu cena sporo siadła a wziąłem całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 19.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dzieki wszystkim za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 19.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich budujących. Buduje w okolicach Otwocka Jak wszyscy inni zaczynający w 2007r walczę kolejno z brakiem materiałów, potem fachowców, a teraz recesją. Tak naprawdę to do kompletu brakuje tylko potopu i gradobicia. Do końca 2008r. staram się jakoś zamknąć stan surowy. Do szczęścia brakuje mi sprawdzonego dostawcy i montażysty bramy garażowej segmentowej (Hoorman, Wiśniowski, Krispol). Jeżeli ktoś ma namiar na sprawdzonych i przystępnych cenowo ludzi będę zobowiązany za pomoc i informacje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 20.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja bramę brałem wiśniewskiego z józefowa, dystrybutor, cena średnia, terminowość ok ekipa super montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ja bramę brałem wiśniewskiego z józefowa, dystrybutor, cena średnia, terminowość ok ekipa super montaż Można prosić o namiary na tego dystrybutora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 20.10.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam budujących.Mam na zbyciu kilkanaście paczek styropianu na elewację. Grubość 20cm, z felcem. NiedrogoPonado zostało mi jakieś 150kg (5 WIADER) tynku Weber kolor L211. Do odbioru w Dębe Wielkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 20.10.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam budujących.Mam na zbyciu kilkanaście paczek styropianu na elewację. Grubość 20cm, z felcem. NiedrogoPonado zostało mi jakieś 150kg (5 WIADER) tynku Weber kolor L211. Do odbioru w Dębe Wielkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 20.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam budujących.Mam na zbyciu kilkanaście paczek styropianu na elewację. Grubość 20cm, z felcem. NiedrogoPonado zostało mi jakieś 150kg (5 WIADER) tynku Weber kolor L211. Do odbioru w Dębe Wielkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 20.10.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Szukam kontaktu do firmy/osoby prywatnej posiadającej spychacz. Muszę wyrównać kilka górek ziemi. Najlepiej okolica Ruda/Chrośla/Celinów. Z góry dziękuję za kontakt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 21.10.2008 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 stal fi 12 jest po 2300 zł brutto w skladzie w Replinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Potrzebuję kupić / chyba ze ktoś chce oddać / kilka wywrotek ziemi bez gliny z wykopów na podniesienie działki, może ktoś ma namiary na wożących? Mińsk Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 21.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja brałem bramę od firmy na jasnej 13 w M.M. z tym że tam sprzedają tylko normstahla ceny moga być jeszcze z tamtego roku gdyż facet narobił duże zapasy... (tak było w przypadku naszej bramy). Jak na razie brama o szerokości 4.5m chodzi bez zarzutów, i jeżeli ktoś chce w okleinie złotego dębu do normstahl ma najładniejszy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 21.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A ja potrzebuję kupić betoniarkę używaną, może ktoś ma takową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 22.10.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A ja potrzebuję kupić betoniarkę używaną, może ktoś ma takową? Jeżeli mogę coś zasugerować - my też szukaliśmy używanej betoniarki, ale okazało się, że korzystniej jednak kupic nową. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale chyba nie więcej niż 600 zł za 80 litrów. Gdybyś był zainteresowany, to wezmę od męża namiary na tą firmę (gdzieś w Międzylesiu). Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Może da się jeszcze kupić betoniarkę pod hasłem "mieszalnik paszowy" Kiedyś za taki "mieszalnik" płaciło się taniej bo vat dla rolnictwa był niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 23.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jeżeli mogę coś zasugerować - my też szukaliśmy używanej betoniarki, ale okazało się, że korzystniej jednak kupic nową. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale chyba nie więcej niż 600 zł za 80 litrów. Gdybyś był zainteresowany, to wezmę od męża namiary na tą firmę (gdzieś w Międzylesiu). Gosia Tak poproszę, jeżeli masz jeszcze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 24.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jeżeli mogę coś zasugerować - my też szukaliśmy używanej betoniarki, ale okazało się, że korzystniej jednak kupic nową. Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale chyba nie więcej niż 600 zł za 80 litrów. Gdybyś był zainteresowany, to wezmę od męża namiary na tą firmę (gdzieś w Międzylesiu). Gosia Tak poproszę, jeżeli masz jeszcze namiary. Firma sprzedaje na Allegro - na stronie są namiary - my kupowaliśmy bez licytacji - przy odbiorze osobistym było jeszcze około 50 zł taniej: http://www.allegro.pl/item458732212_betoniarka_wieniec_zeliw_125l_fvat_dostawa_gratis.html Rozmawiałam z mężem - mówił, że oczywiście można kupić trochę taniej ale nam zależało na betoniarce z żeliwnym wieńcem - trochę więcej kosztują ale są dużo trwalsze. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 26.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Czy ktoś z szanownych grupowiczów nie chciałby odsprzedać desek szalunkowych? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts