Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

~ budujący w okolicach mińska mazowieckiego ~

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Ja również rozpoczynam jesienną wyprzedaż. Mam do sprzedania:

- 14 palet pustaków 24cm - Solbet

- 1 paleta pustaków 12cm - Solbet

- 4 wiadra 20kg Dysterbit

- 2 wiadra 20kg lepik na zimno

- około 100 szt. stempli

Odbiór z Dębego Wielkiego. Kontakt na PRV.

akapap

Jeśli chodzi o skład w Osinach, to ja nie widziałem tam niczego do impregnacji ciśnieniowej. Ja więźbę kupiłem w Siedlcach.

akapap

Jeśli chodzi o skład w Osinach, to ja nie widziałem tam niczego do impregnacji ciśnieniowej. Ja więźbę kupiłem w Siedlcach.

Dzisiaj się do nich przejechałem i rzeczywiście tylko zanurzeniowo.

W ,,naszej okolicy'', choć to prawie koło Garwolina jest tartak Dębecka Teresa Zakład Stolarski i z tego co udało mi się ustalić przez telefon mają impregnacje ciśnieniową.

Z Siedlec miałeś więźbę z impregnacją ciśnieniową?

Pozdrawiam.

CZEŚĆ sąsiady!!!

Się przywitać chciałem, no wiem że powinienem raczej z dobrym winkiem wpaść lub innym szklanym opakowaniem ale to może w przyszłości ;)

Otóż się zamierzamy z żonką i małym berbeciem osiedlić w okolicach MM dokładnie gmina Jakubów zaczeliśmy w lutym tego roku a jeszcze papierów wszystkich nie załatwiliśmy bleeeeee :(

no ale jest już działka , naotariusz, geodeta, warunki zabudowy, wodociag (do zrobienia przyłącze) prąd (też do podciągniecia jest umowa) projekt (mały stodołowaty ale własny :) ) dużo chęci , determinacja i 16zł z wczorajszego losowania Lotto.

Najsłabszym ogniwem jest bank no ale tu sie rozwodził nie będę każdy wie jak jest.

Wczoraj miałem spotkanie z wykonawcą przedstawił wstepny projekt kosztorysu do stanu surowego. Do dewelopersiego trzeba doliczyc okolo 55% tej kwoty. do tego jeszcze oczyszczlania ścieków, jakaś wiata na samochód, podjazd pare kwiatków, choinek , żywopłot i tuje....

W poniedziałek składamy wniosek o pozwolenia na budowę no i zaczynamy z bankiem. Przy optymistycznych założeniach na wiosnę wystartujemy

No nic nie ma co gadać tylko trzeba robić pozdrawiam wszystkich!!!