Essa 07.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Moze ktos cos wie... Czy jest w Minsku basen z aquaerobikiem? A moze z zajeciami dla dzieciakow. Jak zdobyc namiar na taki zwykly fitness - wieczorem jadac do Debego z W-wy widac cwiczace dziewczyny. PS. bardzo sobie chwale nowe delikatesy na ul. Przemyslowej, otwarte do 21.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Czy jest w Minsku basen z aquaerobikiem? O ile wiem w Mińsku nie ma żadnego basenu. Ciągle. Jak zdobyc namiar na taki zwykly fitness - wieczorem jadac do Debego z W-wy widac cwiczace dziewczyny. Masz na myśli chyba ten nowy klub nad stacją diagnostyczną u Kota. Zdaje się, że ostatnio na płocie pojawił się baner. Chyba był tam numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Basen jest k/ jednostki wojskowej, trochę kiepawy ale zawsze, a nowy buduje się juz parę ładnych latek i jeszcze się pobuduje bo dopiero został ogłoszony przetarg na nowego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 07.11.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Moze ktos cos wie... Jak zdobyc namiar na taki zwykly fitness - wieczorem jadac do Debego z W-wy widac cwiczace dziewczyny. Ostatnio widziałam afisz na sklepie Sezam przy Warszawskiej - duży, chyba żółto - zielony budynek, po lewej stronie patrząc w stronę mińska. Może plakat jeszcze wisi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 08.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 obwodnica Mińska od strony północnej - piszą w Co słychać że 28.10 wojewoda mazowiecki podpisał pozwolenie na budowę obwodnicy od strony północnej Mińska, a 11.10 rozpisano przetarg na wykonawcę. hurrrrrraaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 10.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 obwodnica Mińska od strony północnej - piszą w Co słychać że 28.10 wojewoda mazowiecki podpisał pozwolenie na budowę obwodnicy od strony północnej Mińska, a 11.10 rozpisano przetarg na wykonawcę. hurrrrrraaaaaaa na terenach gminy Jakubów już od chyba 2 tygodni wbijają słupki które ustalają zapewne jej przebieg. Jakieś miesiąc może półtora wstecz rozmawiałem z Panem Posłem Mroczkiem (nie mylić z braćmi ) który jest dość dobrze poinformowany i powiedział mi że jest szansa że jeszcze w tym roku wbiją łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 10.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam,czy kogoś z drogich forumowiczów, budujących w Dębem i okolicach nie zaniepokoiło przypadkiem to, co się dzieje w pobliżu przystanku pkp nowe dębe?Sprawa jest dla mnie dość ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 10.11.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam, czy kogoś z drogich forumowiczów, budujących w Dębem i okolicach nie zaniepokoiło przypadkiem to, co się dzieje w pobliżu przystanku pkp nowe dębe? Sprawa jest dla mnie dość ważna. a konkretnie?? jakos nic nie zauwazylam, a przejezdzam codziennie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 11.11.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Spalona jakiś czas temu wiata przy boisku? Więcej nie zauważyłem ale roboty czekają na wiosną i pojawiam się w Dębem raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Spalona jakiś czas temu wiata przy boisku? Więcej nie zauważyłem ale roboty czekają na wiosną i pojawiam się w Dębem raz w tygodniu. A to Twoim zdaniem pierwszy w tej miejscowości taki wybryk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Poprzez strone forum, bardzo Wam chcialam podziekowac za wszystkie przeslane namiary i inne informacje. Przydaly sie bardzo i jeszcze sie przydadza. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 12.11.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A to Twoim zdaniem pierwszy w tej miejscowości taki wybryk? Nie wiem ale jestem nowy. W Dębem bywam częściej dopiero od wczesnej wiosny. Chętnie się dowiem co się tam dzieje bo to dość blisko mojej działki. Słyszałem tylko że kiedyś jak były dyskoteki w knajpce przy przejeździe to i na zewnątrz (również na torach) bywały niezłe balety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Na peronach to zdaje się często są niezłe balety. Świadczy o tym tempo dewastacji peronowej infrastruktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 12.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jeśli chodzi o dewastację i inne tego typu zachowania to moim zdaniem Dębe jest dosyć spokojną okolicą i nie ma co się strasznie przejmować tym, że ktoś potłukł butelki na drodze lub coś podobnego. W każdym miejscu w Polsce przy barach - takich jak ten przy przejeździe - dzieją się różne cuda. Moim zdaniem Dębe to norma krajowa - ani nie cicho ani nie strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 15.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Jestem z żoną w trakcie załatwienia formalności związanych z zakupem działki w Górkach ko Dęba. Obecnie czekamy na decyzje o podziale naszej wydzielonej działki. Jak sądzicie czy należy najpierw sprawdzic i zbadać czy jest woda na terenie działki? a Jak to wygląda w Górkach ogólnie z znalezieniem wody na swojej działce?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 19.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jestem z żoną w trakcie załatwienia formalności związanych z zakupem działki w Górkach ko Dęba. Obecnie czekamy na decyzje o podziale naszej wydzielonej działki. Jak sądzicie czy należy najpierw sprawdzic i zbadać czy jest woda na terenie działki? a Jak to wygląda w Górkach ogólnie z znalezieniem wody na swojej działce? Pozdrawiam Niektórzy twierdzą, że trzeba. Ja nie sprawdzałem. Podobno te okolice są bogate w wodę choć niektórzy sugerują ostrożność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 25.11.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 sprzedam stemple210 - 230 szt2,8 - 2,9m Sulejowektransport wlasny3,5 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 28.11.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 hej Podrzuccie kogos fajnego i najlepiej lokalnego do szaf wnekowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala i piotrek 28.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 WitamZwrac się z prośbą o namiary do kopakowych potrzeba na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 28.11.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 hej Podrzuccie kogos fajnego i najlepiej lokalnego do szaf wnekowych? Na tej stronie, pod koniec, użytkownik marcynka. http://forum.muratordom.pl/halinow-k-warszawy,t55130-2460.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts