nabla 23.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Co do koparki - 509325673 Polecam, tego koparkowego, słowny i profesjonalny. Możesz powołać się na mnie tj. Michał z Rudy. Dzięki za kaparkowego. A orientujecie sie może w cenach pracy koparki za godzinę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 23.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Koparka kosztuje około 110zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 23.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czy ktoś przećwiczył już osobiście, lub zna kogoś kto przećwiczył kwestię świadectwa energetycznego w okolicach Dębego?Potrzebny mi namiar na kogoś z sensowną ceną.Narazie najniższa jaką znalazłem to 700 zł.Będę wdzięczny za kontakty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 23.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie bierz zadnego goscia z Rudy, ja raz wziałem to doliczył mi jeszcze za dojazd, powrót itd. Poza tym wspieraj sąsiadów. Na polnej ma koparke Piotrek Szczepek. U mnie duzo juz robił i u ludzi z polnej tez. Bierze 100 zł /h 506-031-129. Jak pracuje 5 godzin to rzeczywiscie kopie tyle czasu a nie polowe a reszte odpoczywa. Generalnie polecam go ludziom z polnej i bliskich okiolic. Ostanio korytował u mnie drogę pod gruz. Paulo potrzebuje namiary na koparkę albo spychacz dom zdjęcia humusu. Działkę mamy przy Polnej w Dębe Wielkim, więc gdzieś w okolicach szukam, ale bez efektu. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 23.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki wielkie:) mam już mnóstwo namiarów. Na pewno któryś będzie ok:) mam nadzieję, że wesprę sąsiada. Wielkie, wielkie dzięki!!!! Co ja bym bez Was moi sąsiedzi zrobiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 23.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Co do koparki - 509325673 Polecam, tego koparkowego, słowny i profesjonalny. Możesz powołać się na mnie tj. Michał z Rudy. Dzięki za kaparkowego. A orientujecie sie może w cenach pracy koparki za godzinę??? U mnie robił chłopak który mieszka pomiędzy Polną a Kościelna 506031129. [Edit]: Widzę że już namiar był, ja też polecam Szczepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 24.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 nie bierz zadnego goscia z Rudy, ja raz wziałem to doliczył mi jeszcze za dojazd, powrót itd. Poza tym wspieraj sąsiadów. Na polnej ma koparke Piotrek Szczepek. U mnie duzo juz robił i u ludzi z polnej tez. Bierze 100 zł /h 506-031-129. Jak pracuje 5 godzin to rzeczywiscie kopie tyle czasu a nie polowe a reszte odpoczywa. Generalnie polecam go ludziom z polnej i bliskich okiolic. Ostanio korytował u mnie drogę pod gruz. Paulo Po pierwsze ten koparkowy nie jest z Rudy !!!! po drugie za dojazd nie bierze kasy, więc proszę nie wprowadzać sąsiadów w błąd !!! a 100 zł to standard. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 25.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wszystkim bardzo dziekuję za namiary:) Jestem już umówiona na sobotę. Obaj Panowie koparwowi byli bardzo mili i chętni do pracy. Podali mi też taką samą cenę tzn. 90pln/h, ale ostatecznie tylko koparkowemu poleconemu przez TARCHOMIN pasowała praca w interesującym nas terminie. Tak więc w sobotę startujemy... no chyba, ze pogoda się będzie tak utrzymywała. podobno po 2-3 godzinach pracy nie będzie śladu po humusie:) Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 25.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 zalezy od humusu - u nas byl do glebokosci 70 cm, wiec kopali prawie caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 25.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A czy może macie doświadczenia z wykorzystaniem agregatu jako źródła prądu przy budowie - takie rozwiązanie zaproponował kierownik ekipy bud. Agregat byłby potrzebny mniej więcej na etap stanu surowego. Linia energetyczna dotrze do mnie za ok. 4 miesiące , więc do tego czasu muszę jakoś sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 26.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czy może macie doświadczenia z wykorzystaniem agregatu jako źródła prądu przy budowie - takie rozwiązanie zaproponował kierownik ekipy bud. Agregat byłby potrzebny mniej więcej na etap stanu surowego. Linia energetyczna dotrze do mnie za ok. 4 miesiące , więc do tego czasu muszę jakoś sobie poradzić. hmmm a może od sąsiada na czas budowy. Na pewno wyjdzie taniej. No chyba, że się budujesz na odludziu więc wtedy na pewno agregat się przyda. Ja miałem przez dwa tygodnie i jakoś dziwnie spalanie wzrastało jak mnie nie było na budowie więc zrezygnowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 26.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A czy może macie doświadczenia z wykorzystaniem agregatu jako źródła prądu przy budowie - takie rozwiązanie zaproponował kierownik ekipy bud. Agregat byłby potrzebny mniej więcej na etap stanu surowego. Linia energetyczna dotrze do mnie za ok. 4 miesiące , więc do tego czasu muszę jakoś sobie poradzić. hmmm a może od sąsiada na czas budowy. Na pewno wyjdzie taniej. No chyba, że się budujesz na odludziu więc wtedy na pewno agregat się przyda. Ja miałem przez dwa tygodnie i jakoś dziwnie spalanie wzrastało jak mnie nie było na budowie więc zrezygnowałem... Sąsiad już zagospodarowany przez drugą budowę. Mógłbym też zrobić prowizorkę, ale koszt 2k - 2,5k za samo wykonanie jest powalający. Tak naprawdę to się zastanawiam jaki może być koszt paliwa za budowę do stanu surowego: wychodzi mi ok 900 PLN, agregat ma być za darmo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 27.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja bym pogadala jednak z sasiadem i najwyzej poczekala chwile z budowa. Nasz stan surowy kosztowal jakies 100 zl w pradzie. Ja agregat przy wycince drzew pila elektryczna wspominam jest dosc klopotliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 27.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witajcie. W tym roku planuję rozpocząć budowę w okolicach ul. Polnej, w związku z tym będę teraz często zagłądał na to forum. Aktualnie poszukuję solidnego kierownika budowy który rzetelnie byłby w stanie kontrolować jakość prac wykonywanych przez wybranego przeze mnie wykonawcę. Czy ktoś z Was może mi kogoś polecić? ... Polecam: Czmoch Sławomir ul. Wyszyńskiegoc 69 05-300 Mińsk (25)7587191,(25)7596677 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 29.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Czy macie jakieś namiary na firmy handlujące parapetami wew. chodzi mi o kamień i o drzewo na terenie MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boinga 31.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Czy macie jakieś namiary na firmy handlujące parapetami wew. chodzi mi o kamień i o drzewo na terenie MM Co do parapetów z kamienia to polecam "Centrum Kamienia" na Huberta 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 31.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ktoś w naszej okolicy zajmuje się projektowaniem/założeniem instalacji odgromowych? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulcia 1234 02.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Także i my zaczynamy przygodę z budową własnego wymarzonego domku!Pewnie nie raz będziemy potrzebowali Waszej rady i pomoc i mam nadzieję że nam jej nie odmówicie(wiem wiem-nadzieja matką ......).Narazię jesteśmy posiadaczami działeczki w cegłowie i projektu domku w miodunkach z archonu i załatwiliśmy parę papierkowych spraw.Bedzsiemy szukać jakiegoś UCZCIWEGO i SUMIENNEGO kierownika budowy i pracowitego niedrogiego murarza bo na ekipę budowlaną z prawdziwego zdarzenia to nas chyba nie będzie stać tym bardziej że będziemy chcieli jak najwięcej pobudować za swoje a w takich wypadkach to człowiek z każdym groszem się liczy!Może znacie kogoś takiego to będziemy wdzięczni!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momik997 02.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Parę postów wyżej pisałem i nadal polecamkierownik budowy.Czmoch Sławomir ul. Wyszyńskiegoc 69 05-300 Mińsk (25)7587191,(25)7596677 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart772 02.04.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Właśnie, tez szukam jakiegoś fachowca od odgromówki - podłaczam się do pytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts