Amelia 2 14.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alesx 14.04.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Czesc:)właśnie również rozpoczynam budowę domu w Rudzie - na razie na działce mam jedną trzecią wjazdu i żonkile - ale jestem pełna optymizmu.Generalnie również polecam wspomniany powyżej namiar na koparkę dodatkowo jeszcze podaje drugi numer telefonu do tego samej firmy: 504 271 608A mam pytanie jak w okolicach Rudy radzicie sobie z wodą, czy macie jakies namiary na osoby, które mogłyby podjąć się zrobienia melioracji - najlepiej szybko i w miarę tanio. Z góry dziękuję za pomoc.pozdrOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 16.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam mam prośbę czy ktoś z Was posiada namiary na rozsądnego cenowo stolarza, który robi schody??chcemy zrobić same stopnie (trepy), dzisiaj dostałam jedną wycenę, ale koszmarnie wysoką jak za same stopnie za wszelkie namiary będę wdzięczna Ola gdyby ktoś potrzebował to mam namiary na grzejniki purmo w sensownej (tak mi się wydaje) cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 16.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja poszukuję kogoś z wolnym czasem, kto wykopie 40 mb pod fundament frontu ogrodzenia i przypilnuje gruchy przy zalewaniu. Jeśli byście mieli namiar na jakiegoś sprawdzonego murarza dajcie znać. Moglibyśmy też potem umówić się też na dalsze murowanie słupków z klinkieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 16.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam, Czy ktoś kupował ostatnio materiały w składach między Konikiem a Dębem lub w tym nowym w Dębem przy Przemysłowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 16.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dla odmiany pytanie ogrodnicze. Gdzie w bliższej i lub dalszej okolicy można kupić drzewka owocowe? Konkretnie różne odmiany czereśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 16.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 spiochu nie wiem czy w tym roku też są, ale w zeszłym kupowałam czereśnie w Ogród i Dom w Choszczówce. I nawet się przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 16.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Nieźle zaopatrzone jest centrum ogrodnicze w Al. Krakowskiej (PNOSu). Trochę daleko ale materiał ok. Poszukaj czegoś na podkładkach PHL A lub GiSelA 5. Będziesz miał małe drzewka które dodatkowo wcześniej zaowocują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 17.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 spiochu nie wiem czy w tym roku też są, ale w zeszłym kupowałam czereśnie w Ogród i Dom w Choszczówce. I nawet się przyjęły Właśnie miałem tam dziś jechać, tyle, że mnie interesują 2 konkretne odmiany i na wszelki wypadek wolałem wypytać. Bo czas już najwyższy sadzić... Nieźle zaopatrzone jest centrum ogrodnicze w Al. Krakowskiej (PNOSu). Trochę daleko ale materiał ok. Poszukaj czegoś na podkładkach PHL A lub GiSelA 5. Będziesz miał małe drzewka które dodatkowo wcześniej zaowocują. A tak mniej wiecej gdzie w al. Krakowskiej? Bo to dość długa aleja A o tych podkładach to ja nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Ja to prosty chłop jestem, nie znam się Dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kochani czy wiecie, gdzie w okolicy można kupić te małe płyty KG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 17.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A tak mniej wiecej gdzie w al. Krakowskiej? Bo to dość długa aleja A o tych podkładach to ja nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Ja to prosty chłop jestem, nie znam się Dziękuję za namiary. Trochę przed Okęciem, przy Krakowiaków.W kierunku Raszyna niedaleko za wiaduktem Łopuszańska / Hynka. Podkładka to najprościej korzenie, decydują m.in o wielkości drzewa, na tych wymienionych drzewka kosztują sporo (25-35 PLN) ale są małe (do ok. 3 m wys) i bardzo wcześnie owocują. Na innych podkładkach kosztują 8-12 PLN ale rosną olbrzymie i później zaczynają owocować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 19.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dla odmiany pytanie ogrodnicze. Gdzie w bliższej i lub dalszej okolicy można kupić drzewka owocowe? Konkretnie różne odmiany czereśni. Szkółka jest również w kierunku na Górki. Jak się jedzie z Dębego, to chyba jeszcze przed mostem trzeba skręcić w lewo - są drogowskazy. Bardzo miły właściciel, już drugi raz, przed Bożym narodzeniem wykopywał mi choinkę, która najbardziej mi się podobała. Nie wiem tylko czy i jakie ma czereśnie ale jak już je kupisz, to podziel się wiedzą - też chciałabym sobie zasadzić czeresienkę (pycha...). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 19.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 gosiasu - racja ! Jest tu szkółka i też robiłam tam zakupy. I przyjęło mi się WSZYSTKO co kupiłam ! Polecam ( skręcić przed mostkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 19.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ma pole ze 2 działki za mną (pewnie ma więcej) ale czereśni nie widziałem. Nazwisko jakieś na "Z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 20.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Poszukiwana ekipa od ogrodzeń !Najlepiej żeby mieli swoją wodę, agregat prąd. Może być z materiałami, ale Ja też mogę dostarczyć ? Jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Ania 20.04.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 sprzedane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 21.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nieźle zaopatrzone jest centrum ogrodnicze w Al. Krakowskiej (PNOSu). Trochę daleko ale materiał ok. Poszukaj czegoś na podkładkach PHL A lub GiSelA 5. Będziesz miał małe drzewka które dodatkowo wcześniej zaowocują. No to wczoraj byłem w tym centrum ogrodniczym bo miałem coś do załatwienia w pobliżu. Zwykłe drzewka mają po 12 zł a te na podkładzie Gisela po 35. Niestety, wsród tych niskopiennych nie było obu gatunków, które chciałem posadzić, więc po namysle wziąłem te zwykłe. Jeden plus, że w przyszłości dzieci będą miały gdzie wspinać się na drzewa Acha, to co posadziłem to tzw. poznańską (Buttnera czerwona) oraz Kordię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 22.04.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam serdecznie!!! Chciałabym powitać liczną grupę bydujących w Dębe i okolicach, a szczególnie przyszłych sąsiadów z ul. Polnej Jestem jeszcze świeżutka na tym forum, ale będe pojawiać się coraz częściej, ponieważ budowę planuję rozpocząć za 2 miesiące. Obecnie składam pozwolenie na budowę. Kochani mam do Was wszystkich pytanko... Ile czasu czekaliście na wydanie pozwolenia na budowę. Czy urzędnicy w Mińsku szybko to załatwiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 22.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mam pytanie: gdzie w naszych okolicach najtaniej kupie styropian 10 cm? Nie musi byc super jakosci, bo idzie na ocieplenie dachu w garazu pod plyty osb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts