Lolek70 06.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 06.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, czy doradzicie jakies zrodlo, u ktorego nabylbym zbiornik betonowy na szambo??? Bylbym wdzieczny za jakies namiary. pozdrawiam, mp cześć, Ja brałem z Jesbetu Jak się dogadasz z sąsiadem, to kosztami dowozu możesz się podzielić na pół. Ja tak zrobiłem. Cenowo byli wtedy konkurencyjni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 06.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hejka, Ja biorę 10m3 http://www.allegro.pl/item622345859_szambo_szamba_betonowe_szczelne_atest_poj10tysl.html do Sulejówka z transportem place 2,600 zł Montuję w tą sobotę pozdr wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 U NAS WSZYSTKO PO 2,50 /bloczki fundamentowe CERTUS ok 50 szt, stemple/ tel. 793-510-035 [email protected] Porotherm nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 06.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam.Nie wiecie gdzie mogę kupić słupki ogrodzeniowe narożne, takie z zespawanymi podporami ? Bo w 2 miejscach byłam, to muszę sama dospawać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 07.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam serdecznie,Bardzo potrzebuje Waszej pomocy!Poszukuje wykonawcy wylewek i tynków cementowo-wapiennych, możecie kogoś polecić?Proszę o info na priv.Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alesx 09.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam,poszukuje kierownika budowy, który na druga rękę będzie doglądał mojej budowy (w miejscowości Ruda, ok. 12 km od Mińska Maz.) i zgłaszał mi niedociągniecia. Najchętniej od przyszłego tygodnia:)Z góry dizękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam, poszukuje kierownika budowy, który na druga rękę będzie doglądał mojej budowy (w miejscowości Ruda, ok. 12 km od Mińska Maz.) i zgłaszał mi niedociągniecia. Najchętniej od przyszłego tygodnia:) Z góry dizękuję za pomoc My korzystamy z kierownika budowy. Zbigniew Dąbrówka 602 605 988, kilka razy pojawia się na forum. jak do tej pory jesteśmy zadowoleni. pojawia się na budowie przy ważniejszych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulaiwa 10.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam, Czy może ktoś mi polecić dobrą (i oczywiście niedrogą) ekipę budowlaną z okolic Mińska Mazowieckiego. Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 10.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 niestety znam pana Zbigniewa od złej strony.Prowadził budowe mojego sasiada i mial prowadzić moją tylko że jest do bani (nie dopilnował zbrojenia fundamentu i stopu - majster chciał zaoszczedzić na czasie i dał mniej drutów niż w projekcie ale sie znajomy połapał i opierd... i majstra i kierownia. Poza ty ekipa sama u niego zniemiła kąt nachylenia dachu i nic jemu nie powiedziała !!!! Po takich przejściach znienił kierownika i ten piłował ekipe dokładnie az wrióry leciały na prawo i lewo. Osobiście odradzam tego Pana (to amator, który odwiedza budowe raz na kilka miesiecy a forumowiczów robi w wała aż miło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam, poszukuje kierownika budowy, który na druga rękę będzie doglądał mojej budowy (w miejscowości Ruda, ok. 12 km od Mińska Maz.) i zgłaszał mi niedociągniecia. Najchętniej od przyszłego tygodnia:) Z góry dizękuję za pomoc My korzystamy z kierownika budowy. Zbigniew Dąbrówka 602 605 988, kilka razy pojawia się na forum. jak do tej pory jesteśmy zadowoleni. pojawia się na budowie przy ważniejszych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 11.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Czy ktoś robił ocieplenie swojego domu z wełny? Czy macie godną polecenia ekipę do tego typu pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 11.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Piszę "po prośbie" Nie mam pomysłu co zrobić z działka. Otóż właśnie ją grodzimy, budowę najwcześniej zaczniemy za rok-dwa. Teraz chciałabym na części zagospodarować ogród etc.I problem tego typu: tam z 10 lat nikt nic nie robił. Jest gigant trawa, przerośnięta co tworzy "kopce" 20-30 cm-trowe. I najlepiej byłoby przeorać to do "żywca".Ale ... rosną tam też drzewka-samosiejki, ale dość duże. I żal mi ich, zawsze to tak łyso nie jest. I teraz nie wiem- wyciąć je i orać ?- zostawić i ... ? Jakieś pomysły ? ( o tak to wygląda ) http://foto3.m.onet.pl/_m/763fa435577478f1446a989d23dc999b,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zośka1719500575 11.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Sprzedam w dobrej cenie 7 rolek welny ursa df40 gr.20cm i 3 rolki df40 gr. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam i ponawiam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_kuleczka 11.05.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Piszę "po prośbie" Nie mam pomysłu co zrobić z działka. Otóż właśnie ją grodzimy, budowę najwcześniej zaczniemy za rok-dwa. Teraz chciałabym na części zagospodarować ogród etc. I problem tego typu: tam z 10 lat nikt nic nie robił. Jest gigant trawa, przerośnięta co tworzy "kopce" 20-30 cm-trowe. I najlepiej byłoby przeorać to do "żywca".Ale ... rosną tam też drzewka-samosiejki, ale dość duże. I żal mi ich, zawsze to tak łyso nie jest. I teraz nie wiem- wyciąć je i orać ? - zostawić i ... ? Witam, Zostawić, na początku każde drzewko jest na wagę złota, najlepiej to zrobić projekt całego ogrodu z uwzględnieniem bryły budynku oraz istniejących drzewek i powoli bez pośpiechu realizować cel. Moja rad, aby w przyszłości nie żałować i nie ponosić dodatkowych kosztów na sadzonki zastanów się jak chcesz aby ogród wyglądał za kilka, kilkanaście lat dopiero wtedy działać. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 11.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To już zaplanowałam, tylko problem z tym, że tego się nie da przekopać "ręcznie". No... może się da, ale to już hardcore A może, omijając drzewka, wpuścić glebogryzarkę ? Pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 12.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To już zaplanowałam, tylko problem z tym, że tego się nie da przekopać "ręcznie". No... może się da, ale to już hardcore A może, omijając drzewka, wpuścić glebogryzarkę ? Pomoże ? Na zdjeciu nie widac dobrze, co tam masz - brzoza chyba jest, a to blizej? - jarzebina? Jak teraz zaorzesz to i tak chwastami Ci to zarosnie - raczej nie bedzie czasu przy budowie na bieganie tam z kosiarka i konewka. Humus tez gdzies beda musieli zwalic. Jesli wiesz co i gdzie chcesz miec, to zostaw sobie tylko te potrzebne drzewka. Mozna je przygotowac (bo one raczej duze) i za sezon, dwa przesadzic w miejsce docelowe. Z tymi "niepotrzebnymi" postap wedle uznania - mozna na razie zostawic, komus oddac za wlasnoreczne wykopanie itp. W trakcie budowania i potem mieszkania koncepcja ogrodu sie zmienia i wiele roslin pozostaje na swoim miejscu, zreszta finanse tez maja na to wielki wplyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 13.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witajcie,mam pytanieczy ktoś słyszał lub kupował materiały w składzie budowlanym Witan z Pęclina (na południe od Górek)?Mają atrakcyjne ceny Terivy, ale jakoś wcześniej nikt tego składu na forum nie polecał i zastanawiam się czy ich atrakcyjna cena ma coś wspólnego z niską jakością materiału...Z góry dzięki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jak bardzo atrakcyjne? U mnie właśnie kładzie sie Teriva od producenta z Sulejówka, pustak prawie o złotówkę taniej niż w składzie budowlanym a belka 6-metrowa o 19zł taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts