EwkaS 13.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jak bardzo atrakcyjne? U mnie właśnie kładzie sie Teriva od producenta z Sulejówka, pustak prawie o złotówkę taniej niż w składzie budowlanym a belka 6-metrowa o 19zł taniej szczegóły poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 13.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam i ponawiam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 13.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 EwkaS- z 6 lat temu moi rodzice budowali dom i kupowali tam materiały i jak na razie dom stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 13.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czy ktoś ma pożyczyć na kilka dni wiertnicę zwaną też dołownicą? Będę stawiał ogrodzenie i strasznie nie chce mi się machać łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 14.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 EwkaS- z 6 lat temu moi rodzice budowali dom i kupowali tam materiały i jak na razie dom stoi Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karas123 14.05.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 WitamCzy ktoś może polecić ekipę wykończeniową?Gładzie, malowanie, zabudowy k-g i układanie barlinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 14.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 spiochu. W Dębe jest jakaś nowa wypożyczalnie, i to tam mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 15.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 spiochu. W Dębe jest jakaś nowa wypożyczalnie, i to tam mają. Podskoczenie do wypożyczalni to miał być drugi ruch Oczywiście myślałem o wiertnicy ręcznej a tam pewnie mają spalinową. No a poza tym wypożyczenie od forumowicza to zawsze mniejszy koszt Jakieś piwo, flaszka, winko, czekolada itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 15.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 wklejam link do aukcji allegro: http://www.allegro.pl/item636265166_zbiornik_hydroforowy_przeponowy_150l_hydrofor.html W naszych okolicach bez problemu go podrzucimy za czekolade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 15.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Mam kolejne pytanie Muszę pojechać do DRUT-POLu po drut tylko, że mam sprzeczne informacje - jeden adres z pkt to Mińsk Mazowiecki u. Warszawska 22, natomiast drugi to Choszczówka, ul Warszawaska 22. Numery telefonów takie same, ale nikt nie odbiera. Czy ktoś z Was wie, gdzie ten Drut-Pol?? Już nie trzeba znalazłam komórkę do Pana z Drut-Polu na wcześniejszych stronkach i wszystkiego się dowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 15.05.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 spiochu. W Dębe jest jakaś nowa wypożyczalnie, i to tam mają. Podskoczenie do wypożyczalni to miał być drugi ruch Oczywiście myślałem o wiertnicy ręcznej a tam pewnie mają spalinową. No a poza tym wypożyczenie od forumowicza to zawsze mniejszy koszt Jakieś piwo, flaszka, winko, czekolada itp. Pożyteczne z przyjemnym taki ręczny duży "świder" można kupić w Mińsku w żelaznym przy ul.Siennickiej za coś ok. 60zł lub w Brico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 15.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A ile moze kosztowac elektryczny? Moze by tak zrzutke zrobic, bo nasze ogrodzenie tez czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 15.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Elektrycznych nigdy nie widziałem. Mam ręczny fi 25 cm ale u mnie w zeszłym roku się nie sprawdzał, lepiej szło kopanie wąskim szpadlem drenarskim kupionym chyba w Domu i Ogrodzie. Jakby co, to mogę pożyczyć. Będę w Dębem pewnie w poniedziałek po południu albo we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 15.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Też nie widziałem elektrycznego. Za to spalinowy od jakiegoś 1000 na alledrogo mi się rzucił w oczy. Nie wiem czy nówka czy używany. U mnie jest ten myk, ze potrzebuję świder max 15 cm. To będzie ogrodzenie wewnętrzne, 1,2m wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek25 18.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Sprzedam w korzystnej cenie 5 palet bloczków fundamentowych firmy "Certus" do odbioru w okolicy Dębego Wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 18.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam,mamy już fundament. teraz czeka nas chudziak. I stąd moja prośba. Podzielcie się ze mną namiaramu na jakiegoś dobrego hydraulika no i będę wdzięczna za informacje o cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karas123 18.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wklejam link do aukcji allegro: http://www.allegro.pl/item636265166_zbiornik_hydroforowy_przeponowy_150l_hydrofor.html W naszych okolicach bez problemu go podrzucimy za czekolade A w piątek jeździłem do Warszawy po nowy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 19.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Chetnie sprzedam: - deski (szalunkowe calowki i grubsze), dl. od 1,5 do 6 m - blaszany garaz 3 x 5 mw stanie uzywanym, kupiony w zeszlym roku, odbior wlasny. -paleta czerwonej cegly Ceny na PW. wciaz aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 19.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam i ponawiam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam no to jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bamse 19.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witajcie, mam pytanie czy ktoś słyszał lub kupował materiały w składzie budowlanym Witan z Pęclina (na południe od Górek)? Mają atrakcyjne ceny Terivy, ale jakoś wcześniej nikt tego składu na forum nie polecał i zastanawiam się czy ich atrakcyjna cena ma coś wspólnego z niską jakością materiału... Z góry dzięki za wszelkie informacje. Ja kupowałem strop w Penclinie w zeszłym roku. Nie wiem tylko jak nazywała się firma. Jakość wg. mnie b.dobra, przyjechały całe, nie potłuczone. Dodatkowa zaleta to, że paleta zawiera również deklowane. Przy zalewaniu pękł może jeden pustak, więc są OK. Ceny tak jak piszesz są atrakcyjne. Przy okazji mam kilka sztuk do oddania za symboliczny uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts