Ola i Michał 29.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam, potrzebujemy pilnie gruz, czy ma ktoś może jakieś namiary ????? podaję namiar który mam zapisany w telefonie kom. 501 133 944 - nie pamiętam ceny bo dosyć dawno kupowaliśmy pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 29.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 podaję namiar który mam zapisany w telefonie kom. 501 133 944 - nie pamiętam ceny bo dosyć dawno kupowaliśmy pozdrawiam Ola Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 29.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Z jakich agencji ochrony korzystacie w okolicy Dębe Wielkie. Wiem, że na pewno jest Juwentus. Warto z nich korzystać, jakie macie doświadczenia? Możecie również polecić osobę do montażu systemu alarmowego? Pozdrawiam. Mam juve, działa, dzwonią w nocy, że był sygnał.... Mają ekipy w Mińsku i Halinowie, ubezp. OC. Ale co będę robił reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek,Kinga 29.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Sprzedam steple budowlane 130 szt po 4 zł za szt i przyczepe kempingowa 6 osobowa dla ekipy budowlanej niezarejestrowaną w cenie 4000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 01.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 o kurcze:) my tez budujemy Galaktyke II - na jakim jestescie etapie?my budujemy w Okuniewie to w sumie nie tak daleko.Szkoda ze wczesniej nie wiedzialam bo przejezdzalam ostatnio przez Debe to bym obejrzala sobie, moze jakies zdjecia? chetnie bym zobaczyla:) PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 01.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z jakich agencji ochrony korzystacie w okolicy Dębe Wielkie. Wiem, że na pewno jest Juwentus. Warto z nich korzystać, jakie macie doświadczenia? Możecie również polecić osobę do montażu systemu alarmowego? Pozdrawiam. Mam juve, działa, dzwonią w nocy, że był sygnał.... Mają ekipy w Mińsku i Halinowie, ubezp. OC. Ale co będę robił reklame Ja moge polecic Elektryka Pana Rafała 502 640 580 robi wszystko co zwiazane z kablami - alarmy tez. Z czystym sumieniem moge polecic, kompetentny facet:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro, mp A ten pan to z naszych stron? Z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam, potrzebujemy pilnie gruz, czy ma ktoś może jakieś namiary ????? Firmy koparkowo-wywrotkowe robiące rozbiórki często zabierają gruz, można się dogadać, widziałam też hałdy gruzu i tłucznia z drugiej strony Mińska w Budach Barcząckich naprzeciwko jednostki wojskowej w betoniarni gdzie robią kręgi i przepusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmos 02.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 brał ktoś zbiornik na szambo ze stolbudu?ostatnio sprawdzałem i wyszło mi że od nich wychodzi najtaniej i zastanawiam się czy jakiegoś haczyka w tym niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 02.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro, mp A ten pan to z naszych stron? Z jakiej firmy? Pracuje w okolicach, jest z Wawy ale wkrotce przenosi sie w nasze okolice z tego co wiem. U mooich rodzicow robil wszystko i mial wiele do zazucenia firmom ochroniarskim u sasiada, poprawial alarm po takiej firmie, kable na wierzchu kladli, za malo czujek i slabej jakosci alarm, zalozyli czujki w domu a na pietrze juz nie, nie zieli pod uwage ze zlodzieje wiedza co to drabina:))) i jeszcze jakis pare smiesznych mykow mi opowiadal. Facet zna sie na rzeczy i w gruncie rzeczy nie oplacalo sie w firmie ochroniarskiej zakladac alarm, oni tylko przyjechali z tabliczka i po abonament pozniej, a rodzice maja fachowo zalozony alarm a nie kolejny hurtowo na sztuke. Ufff ale sie rozpisalam:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 02.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja negocjowalem i pan handlowiec zaproponowal mi 4 miesiace abonamentu za polowe ceny. Oni w ogole sa jacys tacy mocno elastyczni, nawet cene instalacji alarmowej sporo wynegocjowalem. pozdro, mp A ten pan to z naszych stron? Z jakiej firmy? ahh zapomnialam, prowadzi wlasna firme - elektryka, alarmy i wszytsko zwiazne z kablami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bermud 03.06.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam mam barakowóz do sprzedania z okolic Mińska Mazowieckiego. Standardowy 6x2,5 w zeszłym roku odmalowany i pokryty nową papą, w środku 3 łóżka,lodówka,stół,komoda,telewizorek... Zdjęcia na maila. Oddam za 2 tys zł bo ma powstać coś innego na jego miejscu. tel 503083170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 03.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 my mamy okna kupione w MIRO, jak również drzwi zewnętrzne oraz bramę garażową, okna są w kolorze złoty dąb i nam się podobają, generalnie nie mam zastrzeżeń do jakości okien, na duże dwuskrzydłowe okno przesuwne dostalismy całkiem przyzwoity rabat, mieliśmy trochę przebojów z bramą garażową, ale to nie z winy MIRO gdybyście mieli ochotę możecie obejrzeć nasze okna, mamy okna łukowe i uważam, że całkiem ładnie im wyszły Ola Ola, my teraz tez powoli rozglądamy się za oknami. Znalazłam trzy firmy "Miro" - jedną w Stojadle i dwie w Mińsku Mazowieckim (ul. mireckiego i kołbielska). W której Wy kupowaliście okna? Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 04.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 WitamPoszukuje wykonawcy balkonu - nie chodzi o wykonanie barierek ani położenie gresu tylko o izolacje, wylewkę, obróbki blacharskie. Może ktoś poleci wykonawcę - gmina Dębe Wielkie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 08.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 my mamy okna kupione w MIRO, jak również drzwi zewnętrzne oraz bramę garażową, okna są w kolorze złoty dąb i nam się podobają, generalnie nie mam zastrzeżeń do jakości okien, na duże dwuskrzydłowe okno przesuwne dostalismy całkiem przyzwoity rabat, mieliśmy trochę przebojów z bramą garażową, ale to nie z winy MIRO gdybyście mieli ochotę możecie obejrzeć nasze okna, mamy okna łukowe i uważam, że całkiem ładnie im wyszły Ola Ola, my teraz tez powoli rozglądamy się za oknami. Znalazłam trzy firmy "Miro" - jedną w Stojadle i dwie w Mińsku Mazowieckim (ul. mireckiego i kołbielska). W której Wy kupowaliście okna? Pozdrawiam, Ewa Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 11.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Sprzedam barakowóz, przyczepa jezdna z nadbudową drewnianą, całoroczny (ekipa budowlana mieszkała też w zimie), długość 9 metrów, szerokość 2,25 metra, trzy pomieszczenia, sprawna instalacja elektryczna, rozprowadzona instalacja wodna z pompą, lodówka, układ jezdny sprawny, przejechał ok. 1000 km (najdłuższa podroż z Mazur do Warszawy rok temu). Cena 7 000,00 zł, do odbioru w Hipolitowie gmina Halinów. Tel. 697 837 115.http://www.freeimagehosting.net/image.php?0463f0bad9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 12.06.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 czy ma ktos pozyczyc/ odsprzedac agregat pradotworczy?? murarz nas zaskoczyl juz nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 13.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem pozdrawiam Ola Dzięki! Będę czekała na nazwę ulicy, żeby wybrać się do właściwego "Miro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 15.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ewa w Stojadłach Miro ma zakład produkcyjny, nie wiem czy przyjmują zamówienia, my wszystko załatwialiśmy w Mińsku Mazowieckim, nazwy ulicy na której jest salon nie pamiętam ale się dowiem pozdrawiam Ola Dzięki! Będę czekała na nazwę ulicy, żeby wybrać się do właściwego "Miro" salon Miro mieści się na Placu Konstytucji 3 maja 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 16.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 salon Miro mieści się na Placu Konstytucji 3 maja 11 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts