JoShi 10.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Możecie polecić jakiegoś magika, który przyjedzie do mnie do Dębego, naprawimi pralkę Candy, zrobi to dobrze i nie doprowadzi mnie przy tym do drobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Pilnie poszukuję sprawdzonych brukarzy, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 12.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) proszę o kontakt na priva pozdrawiam już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 12.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 odkupię pustaki stropowe terivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 12.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 mpudlo p.Marku ! Jeszcze raz wielkie dzięki, deski super ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 12.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 mpudlo p.Marku ! Jeszcze raz wielkie dzięki, deski super ! Pozdrawiam ! Ciesze sie, ze jestescie zadowoleni Pozdrawiam, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 14.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam wszystkich forumowiczów.Przyszedł na mnie czas - powrót do rodzinnych miejsc i budowa domu. Działka już jest (ul. Polna). Projekt na 99% wybrany (http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=337) tylko wymaga lekkiej adaptacji.Zaczynam budowlaną papierologię (cicho liczę na słowa otuchy i wytrwałości oraz podpowiedzi. Jak wszystko dobrze pójdzie to od wiosny będę śpiewał "niech się mury pną do góry" . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 14.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witamy nowego sąsiada i oczywiście życzymy powodzenia!!!A do starych forumowiczów mam pytanie czy ktoś zamawiał więźbę w Osinach i czy mam szansę na jakiś namiar jak np. nr telefonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 16.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam sąsiadów zza miedzy, czy możecie polecić firmę, która dobrze zrobi bramę wjazdową przesuwną samonośną? Czy ktoś z Was miał może styczność z firmą Bram-Ex z Mińska Mazowieckiego.Znalazłem ich w internecie i strona robi dobre wrażenie.Poszukuje dobrego wykonawcy, nie musi być tani ale ma się znać na swojej robocie.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MickM 16.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam wszystkich,Czy ktoś może mi doradzić, skąd wziąć listwę startową do wełny 20cm.Praktycznie wszędzie gdzie się pytałem maksymalna szerokość to 183 mm.Nawet Rockwool się wymiguje od odpowiedzi skąd takowy element wziąć. Sprawa dość pilna, bo niedługo zaczynam ocieplać elewację. PozdrawiamM.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 17.09.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witamy nowego sąsiada i oczywiście życzymy powodzenia!!! A do starych forumowiczów mam pytanie czy ktoś zamawiał więźbę w Osinach i czy mam szansę na jakiś namiar jak np. nr telefonu??? Tel do Osin - poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 17.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wilekie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 18.09.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 drodzy sąsiedzi ,jeżeli pozostał Wam po budowie porotherm 25 chętnie przyjme każdą ilość za jakąś niewielką opłatą,prosze o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 18.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Maszyna ruszyła ). Projekt zamówiony (miał być inny ale docelowo będzie taki http://www.z500.pl/projekt/z56/podwarianty.html). Kierbud obgadany (i dodatkowo załatwia cała papierologię huuurrra).Na wiosnę będzie coś "rosło" na Polnej ).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 19.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam,Odsprzedam 20 workow po 25 kg tynku cem-wap Maxit ip 18 ml do tynkow zewnetrznych i wewnetrznych .Odbior w Sulejowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 19.09.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Podciągam, nadal aktualne: Odsprzedam stemple (długość ok. 2,6-3 m, liczba ok 60 szt.) Oddam tanio bo chcę uporządkować działkę. Do odbioru w Dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemyslaw19724 20.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jako że zachciało mi sie własnego domu to myslę iz często bedę zwracał sie do Was o pomoc, ale również postaram dzielić się swoimi spostrzeżeniami. Poszukuję ziemi do podniesienia terenu razem z transportem ( oby nie glina ) do wsi Mlęcin gmina Dobre. Czy ktoś ma może jakiś namiary na kogoś kto taką ziemię mógłby dostarczyć?. Potzrebny kontakt okolice Mińska Mazowieckiego, Jakubów, Dobre. Za ziemię i transport zapłącę. Z góry, dziękuję pozdrawiam, przemyslaw19724 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-justyna 20.09.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam sąsiadów (przyszłych) U nas trochę się pozmianiało, pokomplikowało ale nasze Słoneczko nie pozwala się poddać i zaczynamy od nowa. Sprzedajemy część działki i ... Poszukuję tylko kogoś kto pomoże nam przy projekcie, adaptacji.. Czy macie kogoś godnego polecenia. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drwoody 21.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Pilnie poszukuję sprawdzonych brukarzy, możecie kogoś polecić? 603 181 549 p. Siporski, moj kolega z technikum, para sie tematem od kilku lat, pewnie moze byc problem z terminem, jakby cos to powiedz ze telefon od Roberta:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwieczor 21.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuję ekipy do budowy garażu trzystanowiskowego. Poprzednia wystawiła mnie do wiatru.Będę dźwięczny za namiar na konkretnych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts