Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

~ budujący w okolicach mińska mazowieckiego ~

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich forumowiczów.Przyszedł na mnie czas - powrót do rodzinnych miejsc i budowa domu. Działka już jest (ul. Polna). Projekt na 99% wybrany (http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=337) tylko wymaga lekkiej adaptacji.Zaczynam budowlaną papierologię (cicho liczę na słowa otuchy i wytrwałości :-) oraz podpowiedzi. Jak wszystko dobrze pójdzie to od wiosny będę śpiewał "niech się mury pną do góry" :-). Pozdrawiam.

Witam sąsiadów zza miedzy,

czy możecie polecić firmę, która dobrze zrobi bramę wjazdową przesuwną samonośną? Czy ktoś z Was miał może styczność z firmą Bram-Ex z Mińska Mazowieckiego.

Znalazłem ich w internecie i strona robi dobre wrażenie.

Poszukuje dobrego wykonawcy, nie musi być tani ale ma się znać na swojej robocie.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

Czy ktoś może mi doradzić, skąd wziąć listwę startową do wełny 20cm.

Praktycznie wszędzie gdzie się pytałem maksymalna szerokość to 183 mm.

Nawet Rockwool się wymiguje od odpowiedzi skąd takowy element wziąć.

Sprawa dość pilna, bo niedługo zaczynam ocieplać elewację.

Pozdrawiam

M.M.

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jako że zachciało mi sie własnego domu to myslę iz często bedę zwracał sie do Was o pomoc, ale również postaram dzielić się swoimi spostrzeżeniami.

Poszukuję ziemi do podniesienia terenu razem z transportem ( oby nie glina ) do wsi Mlęcin gmina Dobre. Czy ktoś ma może jakiś namiary na kogoś kto taką ziemię mógłby dostarczyć?. Potzrebny kontakt okolice Mińska Mazowieckiego, Jakubów, Dobre. Za ziemię i transport zapłącę.

Z góry, dziękuję pozdrawiam,

przemyslaw19724

Witam sąsiadów (przyszłych) :)

U nas trochę się pozmianiało, pokomplikowało ale nasze Słoneczko nie pozwala się poddać i zaczynamy od nowa. Sprzedajemy część działki i ... Poszukuję tylko kogoś kto pomoże nam przy projekcie, adaptacji.. Czy macie kogoś godnego polecenia.

Będę wdzięczna