daria.k 06.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam serdecznie mieszkańców Dębe jestem tu nowa i nie wiem czy piszę w dobrym miejscu na forum,ale mam takie małe pytanie, jesteśmy z mężem zainteresowani działeczką na ul. Polnej chciałabym się dowiedzieć czy polecacie te rejony i jesteście z nich zadowoleni (czy nie ma tam w pobliżu jakiejś fabryki albo coś... znalazlam jakas uchwale,która planuje wybudowanie oczyszczalni sciekow na rogu armii krajowej i polnej.. czy to prawda? ) zawsze warto podpytać się potencjalnych sąsiadów pozdrawiam ciepło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 06.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Mi to na Polnej cisza bol sprawia Rejon bardzo przyjemny. Gmina kompletnie nieprzystajaca do realiow, bedaca zaprzeczeniem idei sluzby spolecznej, tak bliskoWarszawy, a tak daleko cywilizacji... I to chyba jest najwiekszy mankament tego miejsca Jak to jednym stwierdzeniem mozna zasiac niepokoj? Jest uchwala i projekt prac kanalizacyjnych w gminie, ktora w obrebie ulic Armii Krajowej i Polnej przewiduje budowe POMPOWNI sciekow, a nie oczyszczalni , wiec chyba nie ma czego sie bac pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 06.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dziękuję za odpowiedź na szczęście tylko pompownia... zobaczymy w przyszłości co się z tym wiąże słyszałam,że są miejsca w Dębe gdzie jest mokro, i przy fundamentach ciągle nalewa się woda, jak sytuacja wygląda na Polnej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 06.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 U mnie w tym roku bylo baaaaardzo mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 07.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czy to bardzo przeszkadza w budowie domu? czy budynek nie osiada.. ? przepraszam, jeśli zadaje infantylne pytania, ale chciałabym budować się w tych okolicach a muszę przekonać do tego męża, przedstawiając mu Dębe w jak najlepszym świetle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 07.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Oczywiscie, ze przeszkadza. Nie tylko w samej budowie, ale takze w kazdym innym aspekcie zagospodarowania dzialki (np. w zakopaniu szamba) i w jej pozniejszym uzytkowaniu. Choc zdarzaja sie chwile w roku, ze jest calkiem sucho, miejsca, gdzie dziala drenaz i zbiera wode, wiec nie ma co generalizowac. Dom nie wiem czy osiada, dopiero ma 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 07.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 hmm... niezbyt zachęcające.. jeśli mam brodzić w wodzie przez cały rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 07.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 W tych okolicach woda wszedzie jest dosc wysoko. W Gorkach mamy wode na 50 cm pod poziomem gruntu wiosna, w Cisiach woda tez jest blisko powierzchni ziemi.Nie wiem jak jest na Polnej, ale u nas, spokojnie da sie zyc z takim poziomem wody, bo gleba jest piaszczysta i ta woda nie stoi w kaluzach na powierzchni gruntu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 08.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 WitamMam na zbyciu budkę, która służyła jako składzik gratów w czasie budowy. Wymiary ok. 2,00 m x 2,50 m. Dla zainteresowanych zdjęcia na e-mail. Lokalizacja - gm. Dębe Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukassus 08.10.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kupię/wynajmę szalunki do stropu żelbetonowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkriss 11.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 WitamChcę kupić dom w okolicy mińska mazowieckiego, mam już taki dom upatrzony w związku z tym szukam: inspektora budowlanego - aby powiedział mi czy to dobry zakup rzeczoznawcy - aby wycenił nieruchomość dla banku pko BP. macie jakieś namiary na takich ludzi z mińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 12.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no własnie jest jak mówisz. Nasza wspaniała gmina kupiła sobie rok temu równarkę za chyba 600 tys tylko że żadko cos równa a maszyna stoi a raty lisingowe trzeba płacić co miesiąc. Taniej byłoby pewnie zrobić przetarg na usługi z okresliniej liczby km dróg które trzeba wyrównać x razy w roku. Ale cóz wybiry juz wkrótce - zmobilizujcie sie i pójdzice na nie i dokonajcie najlepszego dla Was wyboru. No i mamy na naszej czesci Polnej piekny destrukt. Jest rowno, ale za to zaczna sie wyscigi... I chyba pani wojt kampanie wyborcza rozpoczela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 12.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, mamy do sprzedania:- garaż blaszany – wymiary 3x5, stan bardzo dobry, kupiony wiosną tego roku Odbiór Dębe Wielkie. Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmos 13.10.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam Chcę kupić dom w okolicy mińska mazowieckiego, mam już taki dom upatrzony w związku z tym szukam: inspektora budowlanego - aby powiedział mi czy to dobry zakup rzeczoznawcy - aby wycenił nieruchomość dla banku pko BP. macie jakieś namiary na takich ludzi z mińska? Z tego co pamiętam to namiar na rzeczoznawcę powinieneś dostać w banku kiedyś było tak że brali pod uwagę opinie tylko swoich powiedzmy akredytowanych więc zapłacisz za wycenę a później się okaże że musisz i tak robić jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 13.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hello! Gdzie mogę zakupić w przystępnej cenie słupki na ogrodzenie, mogą być do oczyszczenia i malowania, sugeruję się ceną :] Okolice Mrozów, Cegłowa, Mińska Maz. 105sztuk pozdrawiamGrupę MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 13.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hello! Gdzie mogę zakupić w przystępnej cenie słupki na ogrodzenie, mogą być do oczyszczenia i malowania, sugeruję się ceną :] Okolice Mrozów, Cegłowa, Mińska Maz. 105sztuk pozdrawiam Grupę MM spytaj w kaluszynie u witowskiego,nas kosztowaly grosze (w tej chwili juz nie pamietam po ile byly), tylko wlasnie sa z odzysku po szklarni do oskrobania i pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 14.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki za info Kasiu, a gdzie ten Witkowski dokładnie urzęduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 14.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Warszawska 66b, jak wyjezdza się z kaluszyna w stronę Minska po prawej stronietel 25 757 60 33 hehe,zadzwonilam i spytalam, a wiec jeden slupek kosztuje 16zl na razie mają ok 30 ale wiecej moga miec w najblizszym czasie, mozliwość negocjacji ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 14.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 thx ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 16.10.2009 02:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 (...) No i mamy na naszej czesci Polnej piekny destrukt. Jest rowno, ale za to zaczna sie wyscigi... I chyba pani wojt kampanie wyborcza rozpoczela Gratuluję tego destruktu i po Waszej stronie Przez tak długo pani wójt nic nie działała, więc teraz chce się pokazać... Lepiej późno niż wcale Miejmy nadzieję, że to dopiero początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts