stare_lwisko 08.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 My właśnie zamówiliśmy okna w Oknoplast Kraków. Witaj, Gdzie kupowaliście okna z Oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 11.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 WitamPoszukuję gruzu do utwardzenia drogi dojazdowej w Chrośli, A może ktoś z was zna jakiegoś fachowca ze spychaczem z tych okolic , potrzebuje zebrać wierzchnią warstwę gruntu pod drogę. Pozdrawiam i życzę wszystkim sił do odśnieżania posesji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 12.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witam sąsiadów z ul. Polnej w Dębem jestesmy szczęsliwymi posiadaczami działki od tygodnia a na wiosne ruszamy z budową! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 15.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Czy ma ktoś namiary na dobrego kamieniarza z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 15.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, odkupie po budowie: - prowizoryczne ogrodzenie - szope drewniana lub nieduzy blaszak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 15.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Czy mozecie polecic dobra ekipe od ukladania dachowki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 19.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Elektryk H. Mazowiecki - ktoś zna? Opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulaiwa 20.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 czy ktoś z was ma może do sprzedania niepotrzebny garaż blaszak? PILNE POTRZEBUJĘ. Bardzo proszę zainteresowanych sprzedażą o odzew na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abra 26.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sprzedam cement (Ożarów) w promocyjnej cenie:I - 440 złII - 380 zł Dostawa w Mińsku Mazowieckim i okolicach (do 30 km) gratis tel. 606 261 460 (w godz. 7.00-17.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 27.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam czy mozecie polecic sprawdzonych i przystępnych cenowo hydraulikow i elektrykow... będę wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 02.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Koledzy/Koleżanki gdzie kupowaliście brama garażową i drzwi zewnętrzne. No i podstawowe pytanie czy jesteście zadowoleni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 03.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja kupiłem brame Wiśniewskiego i jest ok. Za to drzwi zew Gerdy to porazka, odkleja sie uszczelka, ciezko sie domykaja. Szukaj innych. Wszsytko kupowane w Minsku Koledzy/Koleżanki gdzie kupowaliście brama garażową i drzwi zewnętrzne. No i podstawowe pytanie czy jesteście zadowoleni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 05.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam, Mam pytanko do osób które już przechodziły odbiór budynku, baź mają wiedzę na ten temat, o nadzór budowlany w minsku mazowieckim, czy często przychodzą na odbiory, czy są czepialscy itd, itp. Wiadomo że jak będą upierdliwi i jak będą chcieli to zawsze coś tam znajdą.... może macie jakieś doświadczenia... bądź coś słyszeliście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasus 05.02.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 W grudniu zgłaszałam zakończenie budowy - nikogo nie było, nikt się nie czepiał. Po 22 dniach roboczych odebrałam dokumenty i to wszystko. Sąsiad mówił to samo. Słyszałam, że dokumenty są sprawdzane - jeżeli wszystko jest w porządku, to muszą odczekać swoje (21 dni) i już. Jeżeli osoba, która sprawdza zauważy jakieś niezgodności albo np. zmiany w projekcie wówczas na budowę jedzie inspektor. Tak słyszałam ale nie wiem ile w tym prawdy...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 09.02.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czy ma ktos moze namiar na jakiegoś stolarza co by mógł zrobic u mnie drewutnie wraz z pom. gospodarczym oraz jakis placyk zabaw dla dzieci ??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 10.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 zawiało zasypało, budowy spią a my wszyscy czekają na roztopy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 11.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 zawiało zasypało, budowy spią a my wszyscy czekają na roztopy:) ....i wykonawcy też już chętnie by zaczeli coś działać,bo mało jaja nie zniosą od tego siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 W grudniu zgłaszałam zakończenie budowy - nikogo nie było, nikt się nie czepiał. Po 22 dniach roboczych odebrałam dokumenty i to wszystko. Sąsiad mówił to samo. Słyszałam, że dokumenty są sprawdzane - jeżeli wszystko jest w porządku, to muszą odczekać swoje (21 dni) i już. Jeżeli osoba, która sprawdza zauważy jakieś niezgodności albo np. zmiany w projekcie wówczas na budowę jedzie inspektor. Tak słyszałam ale nie wiem ile w tym prawdy... Pozdrawiam Ja miałem zmiany w projekcie: zmiana ilości i wielkości okien, nie stawiałem jednej ścianki (czyli mam jeden pokój zamiast dwóch). Nie są to zmiany istotne, ale zamieściłem w dokumentacji rysunki zastępcze. Psa z kulawą noga nie było pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Koledzy/Koleżanki gdzie kupowaliście brama garażową i drzwi zewnętrzne. No i podstawowe pytanie czy jesteście zadowoleni Pozdrawiam. brama garażowa Normstahl z napędem - na Sęczkowej w Warszawie (http://www.bramstal.pl/) Drzwi zewnętrzne drewniane CAL (http://drzwical.pl) z Kłobuckiej w Warszawie Wszystko bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 11.02.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czy jeszcze ktos juz kupowal drzwi zewnetrzne i brame bo ja chetnie tez bym poczytala o opiniach na ten temat. A co powiecie o bramach Wisniowiecki? Ma ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts