Ryska1719503950 26.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dokładnie - jak ja zalewałem ławy, to różnica była 10zł/m3 z tego co pamiętam. W ławach mam B25 - raz, ze mocniejszy a dwa, że szybciej schnie. Pzdr Różnica w cenie nie zmieniła się. Niejednokrotnie forum mnie wyprowadziło na prostą. Dzięki. Oczy troszkę bolą od wyszukiwania ale daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 30.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam nową grupę! Mam nadzieje w najbliższym czasie do Was dołączę. Jak dobrze pójdzie to ruszymy latem.Będziemy budować 50 km od Wrocławia w okolicach Twardogóry.Powoli rozglądamy się za materiałami i właśnie w tej sprawie mam do Was pytanie.Jakie hurtownie polecilibyście?Oczywiście w okolicach Wrocławia i w moich stronach. Pewnie i tak nie minie mnie bieganie od sklepu do sklepu i porównywanie cen, ale najlepiej na początku zorientować się, gdzie warto zajrzeć, a co od razu sobie darować.Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 30.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witamy, witamy.W sprawie hurtowni nie pomoge. Inna strona Wrocka. Osobiście sporo kupuje w MB03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamisiowa 03.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witajcie, potrzebuje Waszej rady i opinii. Rozważam zakup domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem, mediami tylko doprowadzonymi do domu. Co sądzicie o takim pomyśle? Czy ktos ma doświadczenia w podobnych działaniach? bardzo prosze o Wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witajcie, potrzebuje Waszej rady i opinii. Rozważam zakup domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem, mediami tylko doprowadzonymi do domu. Co sądzicie o takim pomyśle? Czy ktos ma doświadczenia w podobnych działaniach? bardzo prosze o Wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie budowniczych Hej. Ja swoje budowanie rozpocząłem od SSO - czyli ściany i dach + doprowadzenie mediów. Moim zdaniem dobre posunięcie jeżeli: - odpowiada Ci lokalizacja - odpowiada Ci projekt - odpowiada Ci zastosowana technologia - wykonanie na odpowiednim poziomie Ale piszesz już o elewacji więc w grę wchodzi jeszcze względem mojego przypadku: - zamontowane okna są dla Ciebie ok - kolor elewacji jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witajcie, potrzebuje Waszej rady i opinii. Rozważam zakup domu w stanie surowym z elewacją i ogrodzeniem, mediami tylko doprowadzonymi do domu. Co sądzicie o takim pomyśle? Czy ktos ma doświadczenia w podobnych działaniach? bardzo prosze o Wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie budowniczych Czyżby Chrząstawa Wielka - tam znam chyba z 4 domki w takim stanie czekające na właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina3 06.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mam pytanie a ponieważ jesteście tuż po więc i ceny bedą aktualne: ile kosztowała Was adaptacja projektu i plan zagospodarowania dzialki i projekty przyłączy? będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 06.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 projekt przyłącza wody chyba 700 zł, reszta przyłączy chyba mniej więcej w tej samej cenie, projekt domu - inywidualny więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jeszcze jedno pytanie tylko z innej beczki. Wiecie coś na temat firmy Mirola- bramy, rolety itp. Solidni są??? Potrzebuje rolet i jak narazie dali najlepszą cene. Tylko czy jakość idzie w parze z ceną. A może znacie firme Norta z Gajowickiej. Proszę o opinie. Nie wiem czy juz nie za pozno, ale ja kupowalam wszystkie rolety w Dlugolece firma Schweiker. Bardzo jestem zadowolona. Ceny spoko. A czy macie jakiegos dobrego tynkarza zewnetrzego i niedrogiego. Moj chce 70zl, ale przyjdzie dopiero w sierpniu Czy tynkowal u kogos z Was pan Radek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A czy macie jakiegos dobrego tynkarza zewnetrzego i niedrogiego. Moj chce 70zl, ale przyjdzie dopiero w sierpniu Poszukaj jeszcze, bo to bardzo drogo (chyba, że wraz z materiałami) - ja płaciłem 50 zł w zeszłym roku gdy naprawde był szczyt budowlany - teraz widziałem ceny 38-45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Oczywiscie, ze bez matarialow. Byl u mnie pan Radek, polecany tutaj, ale nie wiem w koncu u kogo on tynkowal. Bierze 45zl. Byl tylko zdziwiony, ze mam styropian pomiedzy ceglami, a nie na zewnatrz i myslal, ze ten dom jest bardzo stary i przerabiany Ale mi powiedzial. Nikt juz naprawde tak nie buduje? Nie wiem tylko jakie tynki, tzn. jaki rodzaj. Ten moj powiedzial, ze najpierw otynkuje normalnie, a po miesiacu jakims tam kolorowym, jaki sobie wybiore. Czy moze zrobic to jeszcze w inny sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 09.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam, Czy moge prosic o namiary na sprawdzona ekipe do ocieplen zewnetrznych, oraz do zrobienia podbitki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 12.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Może ktoś potrzebuje stemple budowlane, bo mam na zbyciu ok. 200szt 2,70 m/5zł. za sztukę z północy Wrocławia wyjazd na Trzebnicę ale trzeba samemu odebrać. Jeśłi tak to prosze o kontakt na priv... Pozdrawiam AgaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 12.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Świątecznie tu ! z tej okazji 2 pytania 1. są tu świeżo upiczeni ociepleniowcy ? ...jesli tak to podzielcie sie informacją gdzie w tej chwili można kupić najtaniej wełne i styropian na ocieplenia stropu i elewacji ? 2. uzytkownicy gazu z butli - prosze o informację jak wychodzi u Was cenowo ta przyjemnosć na sezon i kto wam dostarcza gaz i dlaczego -jaki metraż domu, -ile w tym czasie komikiem dogrzewane -ile osob, -ile waszym zdaniem procentowo idzie na na wodę a ile na ogrzewanie ??? pozdrówka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 13.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 EllajNie wiem, dlaczego ktoś Ci wywalił taką cenę za tynki, myśmy właśnie skończyli tynkować 2 tygodnie temu i płaciliśmy 22 zł za m2 wraz z materiałem. Robił nam pan Radek z Oleśnicy, nie wiem tylko czy to ten sam ale robota jest zrobiona bardzo ładnie. Jeśli terzeba mogę wysłać namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 13.04.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 1.są tu świeżo upiczeni ociepleniowcy ?...jesli tak to podzielcie sie informacją gdzie w tej chwili można kupić najtaniej wełne i styropian na ocieplenia stropu i elewacji ? myśmy płacili 14 zeta za m2 za wełnę rockwool megarock 15, kupowaliśmy w hurtowni "Wodrol" na Kiełczowiepozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 13.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 to prawda, mega1000 bierze 79 zł ocieplenie z tynkiem na gotowo. moze teraz to i taniej. ja place za tynk (sama robocizna) 15 zł. a właśnie, jaki klej do styropianu i siatki możecie polecić. muszę kupić w przyszłym tygodniu, a nie mam bladego pojęcia jaki wybrać.;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ewa-R, podeslij numer na priv, prosze.Ale ja mam na mysli zewnetrzne, 22zl to chyba za wewnetrzne tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 13.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 22 zł za tynki wewnetrzne to bardzo bardzo tanio. Jesli robota dobrze wykonana, to nie ma się nad czym zastanawiać. Ja płaciłam 28 z materiałem i to była w miarę normalna cena (listopad 2008 ). A tynków w domu jest kilkaset metrów.Za tynk zewnętrzny będę płacić tez 15 zł za metr - to też cena z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Jezu, jakim cudem 15zl?To dlaczego ode mnie wszyscy chca 70zl?Najtaniej znalazlam za 68 z materialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts