Trociu 28.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Empol ma swojego przedstawiciela na Gorlickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia0604 29.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Rowniez polecam Empol, tylko ja kupowalam okna w Żrodłach wylot na Środe Śląską. Brame garazowa kupowalam z montazem z innej firmy i chcialam wszystko zgrac na jeden dzien- nie bylo z tym problemu, dopasowali sie Ekipa solidna, jak narazie jestem zadowolona No i mysle, ze cena rowniez przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orkann 29.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, ponieważ firma, która miała nam wstawić okna zrobiła nas w konia(firma Vetro-okna z Długołęki- nie oddali nam nawet zaliczki), mam prośbę do Was: czy możecie polecić jakąś uczciwą firmę zajmującą się oknami.Okolice Psiego Pola. Będziemy wdzięczni. Przy okazji penetrowania wątku "opóżnienia w dostawie okien" przeczytałem o lakbudzie. Do niedawna sprzedawali Jezierskiego, ale słyszałem, że teraz biorą okna z Hekaplastu, też na Shuco. Zapytaj arrow00 w w/w wątku o lakbud. On ma świeżo zamontowane okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.01.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Rowniez polecam Empol, tylko ja kupowalam okna w Żrodłach wylot na Środe Śląską. Tam mają swoją fabrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia0604 31.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 po czesci to fabryka, ale rame okna biora jeszcze od kogos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 31.01.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Budują na profilach schuco chyba teraz i wkłady szybowe mają "z zewnątrz". Sam montaż wszystkiego do kupy się chyba tam odbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 04.02.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Słuchajcie moi mili, chciałbym się pochwalić że udało mi się wywalczyć ciekawe rabaty w firmie SuperIdea. Ogólnie zajmują się sprzedażą bardzo dobrej jakości armatury sanitarnej głównie do łazienek w rozsądnych cenach. Nie będę się rozpisywał tutaj co i jak. Jak ktoś chciałby obejrzeć te produkty to może zajrzeć do ich salonu we wrocku, natomiast jakby ktoś zdecydował się na coś to najlepiej klepnąć maila do ich przedstawiciela, to zaproponuje jakieś zniżki. Podaję poniżej adres lokalu jak i kontakt: SuperIdea ul. Dubois 37/1A Wrocław www.superidea.info kontakt - Bartek kom. 604079300 e-malia. [email protected] obowiązkowo hasło: FORUM MURATOR lub GRUPA WROCŁAWSKA aha, zapomniałem dodać że strona internetowa w większości działa, ale jest jeszcze w budowie więc relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 06.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Empol ma swojego przedstawiciela na Gorlickiej. Ja kupowałem właśnie u p. Marioli i w zasadzie polecam (tzn. polecam panią Mariolę, z innymi elementami układanki pt. Empol były pewne problemy ). pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 09.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam po dłuższej nieobecności, ponoć idzie wiosna i będzie lepiej, także trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty mam poważną prośbę do szanownych forumowiczów, potrzebuję dobrej, solidnej i najlepiej niedrogiej firmy do kostki brukowej. Z góry dziękuje za każdy namiar na ekipę i ewentualnie na materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 znajomy ma do oddania 4m3 gruzu - jeśli ktoś jest zainteresowany to odbiór w Tyńcu Małym w godz. 9-16 tel. 504912830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 21.02.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Cześć wpadłam się przywitać i prosić o pomoc/namiar. szukam stolarza, który za rozsądne pieniądzie wykona schody, drzwi i ew. łózko. Okolice Kamienca Wrocławskiego (czyli Sępolno, Psoe pole, Jelcz Laskowice). Macie może jakis namiar na kogoś sprawdzonego? KONIECZNIE dobrego fachowca. Marnych już mieliśmy i dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 14.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam, poszukuję firmy lub osoby, która doradzi, zaprojektuje i wykona prace związane z posadowieniem i zabudowaniem kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.03.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, poszukuję firmy lub osoby, która doradzi, zaprojektuje i wykona prace związane z posadowieniem i zabudowaniem kominka. Ja mogę smiało polecić Pana Jacka Barnę. Moim rodzicom robił kominek, nam na razie rozprowadzenie ciepła, bo kominek robimy w lipcu. Ale rodzice już 2 lata użytkują i są mega zadowoleni. Fachowiec dokładny i solidny, choć wolny bo wszystko co do milimetra mierzy tel. 600 314 350 A jednak do Pana Jacka nie mogliśmy się dodzwonić.. trochę nas zbywał. w koncu zleciliśmy firmie VENTO z Wrocławia i jesteśmy zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 04.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam,Poszukiwani godni polecenia i sprawdzeni:- stolarz od kuchni - gotowy projekt- stolarz od schodów- człowiek realizacji łazienek według projektu (stelaże z regipsów, płytki itp.) Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puzondm 28.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam,wybudowałem się w Szymanowie k. Wrocławia mieszkam już od stycznia w szczerym polu i jest zaje...scie - przeżyłem zimę, jeszcze mam dużo pracy poszukuje brukarzy i kogoś do podbitki proszę z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.08.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witamposzukuję stolarza, który zrobi schody drewniane na wylanych betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 26.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam jeżeli ktoś potrzebuję świadectwa energetycznego potrzebnego do odbioru końcowego budynku to zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadore 21.08.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ma do sprzedania 2 okna balkonowe tarasowe ( lewe lub/i prawe) firmy Veka. Wymiary 2050 x 2200cm plus roleta 20cm. Kolor orzech obustronny, k=1,1. Zachęcam do zakupu!!!! Atrakcyjna cena, sprawdzony producent. Do 50km w obrębie Wrocławia dowóz gratis!!!! Więcej informacji na prv. ZAPRASZAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ooolka 27.02.2018 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Dzień dobry, czy ktoś może polecić firmę z Wrocławia zajmującą się montażem gruntowych pomp ciepła i rekuperacją? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts