SUSPENSER 26.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a może Wy wiecie gdzie w najlepszej cenie można kupić okna połaciowe? Ja najlepszą ofertę miałem z Krakowskiej koło ślimaka - nie pamiętam nazwy firmy - poszukaj w wątkach sprzed około roku z Grupy Wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.05.2009 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 suspenser ja tez ale dzisiaj tam jest jeden wielki plac gruzowni i budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 27.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Przez kilka miesięcy nic nie robiliśmy na budowie i trochę wyszłam z obiegu w kwestii cen robocizny . Mam pytanie o ceny za ocieplenie poddasza w tym dwie warstwy wełny, płyty plus szpachlowanie - wszystko na gotowe do malowania. Dostałam wycene 50 pl za m kw. To duzo, mało srednio. ???? A Może ktoś ma sprawdzone osoby do wykonczeniówki zwłaszcza z północnych terenów Wrocławia ?? Wszelkie namiary na sprawdzonych fachowców mile widziane !! Pozdrawiam dzisiaj rozmawiałam z jednym z polecanych fachowcow na forum, zawolal 40 zł m2 na gotowo. Moi sasiedzi w lutym placili 35 zł ale z ekipy sie byli zadowoleni, wiec 50 zł to chyba taka średnie cena... Ja własnie tez szykuje sie do ocieplenia poddasza i szukam ekipy.. Dzieki za info. Warto chyba jeszcze poszukać. Jak ktos ma namiary na sprawdzonych " wykończeniowców" to bardzo prosze !! Tereny na północ od Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 suspenser ja tez ale dzisiaj tam jest jeden wielki plac gruzowni i budowy Przypomniała mi się ich nazwa i namierzyłem dane w internecie. Przenieśli się na Nyską: "ZG" FIRMA HANDLOWA Zbigniew Gawędzki ul.Nyska 59-61 50-505 WROCŁAW Tel. (0-71) 341-39-94 link: http://www.zgfh.pl/index.php?p=1_3_Kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 suspenser jestes nieoceniony mam szybkie pytanie do Was. nie chce ktos z Was pełnej palety jakiejkowliek wełny rockwolla (oprocz fasadowej) - w bardzo dobrej cenie? sprawa jest bardzo pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ja dopiero dzisiaj znalazłam grupę z którą się identyfikuję czyt. jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy super Co do okien to rozpiętośc cenowa jest bardzo duża.U mnie od 13tys. firma polecona na forum do 23tys. Jezierski...Po niedzieli umawiamy się na podpisanie umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam wszystkich Właśnie zabieramy się za wybór okien i drzwi do naszego domu. Polecono nam firmę Polokno z Ratowic. Mają oni tam dość ciekawą ofertę okien PVC firmy Kömerling. Czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą lub oknami tego producenta? Bardzo prosił bym o opinię. Poza tym poszukuję dobrej oferty bramy garażowej segmentowej drewenianej. Może ktoś ma jekieś fajne namiary? Dziękuję z góry. Ja nie miałam szczęscia do firmy Polokno 2x wysyłałam wymiary okien do wyceny i cisza. Przybyłkiewicz wycenił mi w ciągu paru godzin i cenę dał super... SUPERSEN brałeś od niego rolety jeśli tak to jaką mają jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 SUPERSEN[/b] brałeś od niego rolety jeśli tak to jaką mają jakość? KTO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Sorki faktycznie trochę chaotycznie Namiar na okna Przybyłkiewicza miałam od SUPERSENA stąd moje pytanie, o rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ksywka SUPERSEN chyba do mnie nie pasuje - zbyt aktywny jestem Rolet nie brałem. Mam za to ciekawy namiar na roletki wewnętrzne robione na wymiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Sorki Do roletek wewn. to mi jeszcze daleko ale będę pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 31.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Moniaq, zobacz w Schweiker w Dlugolece... albo Mirkowie, juz mi sie pochrzanilo. Maja bardzo dobre rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 31.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 suspenser jestes nieoceniony mam szybkie pytanie do Was. nie chce ktos z Was pełnej palety jakiejkowliek wełny rockwolla (oprocz fasadowej) - w bardzo dobrej cenie? sprawa jest bardzo pilna a jakieś szczegóły można na priva prosić? poddasze będę robił za jakiś czas, ale dobra cena ,to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 31.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 czy ktos z was robil opierzenie tarasu/balkonu, potrzebuje wiedziec ile to kosztuje za mb bo moi dekarze zawolali za to kosmiczne pieniadze, przynajmniej tak mi sie wydaje...3200 zl za ok. 50 mb mocowana blachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 01.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, ja będę robić opierzenie balkonu w środę, ale przyznam się, ze nie zapytałam o cenę. Kupiłam tylko w sobotę blachę miedzianą na dwa balkony, razem 8 mb i zapłaciłam 1280 zł. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 02.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 potrzebuje namiar na deske tarasowa sosnowa impregnowana cisnieniowo w przystepnej cenie. warunek deska musi byc ryflowana rownomiernie a nie tak jak tu: http://photos04.allegroimg.pl/photos/400x300/649/88/82/649888298 jezeli mozna to prosze na priv namia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 planuje ktos z was strop drewniany? mam za duzo welny takiej do stropow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 02.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam wszystkich Poza tym poszukuję dobrej oferty bramy garażowej segmentowej drewenianej. Może ktoś ma jekieś fajne namiary? Dziękuję z góry. Porządne bramy HORRMANN są w IRGA na Robotniczej - jest tam ciekawy rabat dla grupy wrocławskiej - rozmawiaj z Panią Marzeną Stasiak. Drewniane są okrutnie drogie - mam stalową ocieploną w okleinie złoty dąb i znajomi laicy przy pierwszej wizycie spytali czy drogie były te drewniane okna i brama Co do drzwi to najlepiej porozmawiać z Panem Sebastianem z IMPRO na Gwiaździstej we Wrocławiu. Bardzo dawno mnie tu nie było - wykończeniówka na budowie i w pracy Czasami tylko podczytywałam grupę Potwierdzam super rabat dla grupy wrocławskiej z muratora w Irdze u Pani Marzeny Stasiak tel. 601-303-101. Właśnie wczoraj nam zamontowano - wszystko sprawnie, terminowo i w uzgodnonej cenie. Otzymałam też rabat powołujac się na grupę u Pana SEbastiana Z iMPRO - przyznam miał do nas sporo cierpliwości i dużo doradził - wiem,że drzwi wewn. już są, ale nie mamy ich jeszcze zamontowanych - napiszę jak już będziemy po montażu. Przy okazji - musimy zrobić meliorację na działce - czy macie może namiary na jakiś speców w tej dziedzinie ? Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 02.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 potrzebuje namiar na deske tarasowa sosnowa impregnowana cisnieniowo w przystepnej cenie. warunek deska musi byc ryflowana rownomiernie a nie tak jak tu: http://photos04.allegroimg.pl/photos/400x300/649/88/82/649888298 jezeli mozna to prosze na priv namia Ja też jestem bardzo zainteresowana - z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ? Ja mam listwy drewniane tzn. prawie wszędzie takie gotowe z Castoramy na Bielanach, a na niższym poziomie (korytarz przy kotłowni i garażu) listwy zrobili mi gratis moi stolarze od drzwi i schodów (bo zostało im trochę materiału, który dla mnie kupili). Stolarze stwierdzili, że tam, gdzie będzie wilgoć trzeba dać drewniane bejcowane i lakierowane, bo te gotowce szybko się rozlecą. Jeśli dobierzesz jakieś ładne plastikowe to będą najbezpieczniejsze (do moich paneli niestety żadne nie pasowały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts