Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWA GRUPA WROCLAW I OKOLICE zaczynamy 2008

Recommended Posts

gdyby ktoś nie zaglądał na starą wrocławską:

W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12

W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam)

Ważne aby w recepcji podać że krew jest dla Doroty Pal - zaświadczenie które dają po pobraniu krwi dla szpitala można zostawić w recepcji odbiorę je i zawiozę sam

Jeszcze raz dziekuję

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktos wie, gdzie w okolicach Wroclawia stoi wybudowany domek: Marysia III Archipelag ?

http://www.archipelag.pl/files/Project/gj7o12s05v6efv/view_0a3ssm405v6g7f_size1.jpg[/url]

Wrealu to nie wiem ,ale tu jest watek tego projektu z fajnymi zdjeciami ......moze chociaz to na poczatek :)

http://forum.muratordom.pl/marysia-iii-by-andrea,t142830-120.htm?highlight=projekt%20marysia%20iii

Witam,

Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:()

Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie...

Witam,

Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:()

zabudowa poddasza: p.Andrzej 694 091 713 (sprawdził się zarówno u nas jak i u Joli z Melisy) :)

Witam,

P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie...

Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa.

Witam,

P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa.

Widzę, że leciesz tymi samymi ekipami co ja ;). Jeśli chodzi o ocieplenie poddasza to robił u mnie Wojtek Fila 602 325 931 (kontakt też z forum dostałem).

Pzdr,

Adam