TMK 15.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 gdyby ktoś nie zaglądał na starą wrocławską: W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12 W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam) Ważne aby w recepcji podać że krew jest dla Doroty Pal - zaświadczenie które dają po pobraniu krwi dla szpitala można zostawić w recepcji odbiorę je i zawiozę sam Jeszcze raz dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 24.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam Ponieważ zaczynam budowę w Oławie w tym roku, dokładnie tylko stan "0" szukam sprawdzonej ekipy która zrobi mi fundamenty oraz drenaż. Czy możecie mi polecić kogoś z tej okolicy ? Dziękuje za informacje i pozdrawiam Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montom 25.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witajcie, powiedzcie proszę czy musieliście zgłaszać montaż rozdzielnicy na szafce pomiarowej? Czy może zgłasza sie dopiero jej zamontowanie, wraz z prośbą o odbiór i montaż licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 26.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 OIDP bylo to tak:elektryk prowadził WLZ do rozdzielnicy, potem złożył wniosek o sprawdzenie instalacji, potem ja z protokołem ze sprawdzenia pojechałem podpisac umowę, potem założyli licznik i popłynął prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montom 26.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki hojnorek, miałem nadzieję, że właśnie tak się to odbywa:-) To teraz jeszcze pytanko czy znacie jakiegoś gramotnego elektryka z okolic gm. Czernica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 26.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 może "mój" podjedzie?Pan Piotr Juźwiak (możesz powołać sie na Piotra z Św Katarzyny) tel. 5o5 o23 76obardzo dokładny gość. ja jestem zadowolony z jego usług (bednarka, WLZ, rozdzielnica). btw - może warto za jednym zamachem zakopać bednarkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montom 26.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki za kontakt - zadzwonię.Co do bednarki, to na razie nie ma gdzie jej wkopywać, ale ma to w umowie ekipa budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 26.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 to jak sie z nim dogadasz co do rozdzielni to popytaj go o bednarkę i ogólnie "na co zwrócić uwagę przy budowie pod kątem elektryki". Gość dzieli się wiedzą i daje cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regand 26.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czy ktos wie, gdzie w okolicach Wroclawia stoi wybudowany domek: Marysia III Archipelag ? http://www.archipelag.pl/files/Project/gj7o12s05v6efv/view_0a3ssm405v6g7f_size1.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Czy ktos wie, gdzie w okolicach Wroclawia stoi wybudowany domek: Marysia III Archipelag ? http://www.archipelag.pl/files/Project/gj7o12s05v6efv/view_0a3ssm405v6g7f_size1.jpg[/url] Wrealu to nie wiem ,ale tu jest watek tego projektu z fajnymi zdjeciami ......moze chociaz to na poczatek http://forum.muratordom.pl/marysia-iii-by-andrea,t142830-120.htm?highlight=projekt%20marysia%20iii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mam pytanie - czy ktoś słyszał o takim wykonawcy - PAWEŁ STACHURA ?? Ma firme ogólnobudowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 30.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź.Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 30.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ja poproszę o namiar na posadzkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 30.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też poproszę namiar na posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też poproszę namiar na posadzki Rafał Lipiec jeden z "misiów" i jeszcze się nie zepsuł http://www.grupawroclawska.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 01.07.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 posadzki 500258600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 01.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() zabudowa poddasza: p.Andrzej 694 091 713 (sprawdził się zarówno u nas jak i u Joli z Melisy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 01.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 01.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa. Widzę, że leciesz tymi samymi ekipami co ja . Jeśli chodzi o ocieplenie poddasza to robił u mnie Wojtek Fila 602 325 931 (kontakt też z forum dostałem). Pzdr, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts