pati28 20.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 może ktoś poratuje !!! namiary na wylewkarza wartego polecenia. budowa w okolicach Szewców ok 200m2 wylewek. czekam już ponad tydzień w tym 2 dni na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 20.10.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Z pewnością większość z Was jest już dawno po SSO, więc może polecicie nam kogoś, kto mógłby nas wspomóc budową w płd. części Wrocławia? Z góry dzięki Czyżbys przeprowadzał się z Trójmiasta do Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 21.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam, Z pewnością większość z Was jest już dawno po SSO, więc może polecicie nam kogoś, kto mógłby nas wspomóc budową w płd. części Wrocławia? Z góry dzięki Czyżbys przeprowadzał się z Trójmiasta do Wrocka? Dokładnie za tydzień będzie to 3 rok mojego zesłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosi0112 21.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Odkupie stemple i deski szalunkowe Odsprzedam okolo 120szt bloczkow fundamentowych w dobrej cenie Zainteresowanych prosze o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 21.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam, Z pewnością większość z Was jest już dawno po SSO, więc może polecicie nam kogoś, kto mógłby nas wspomóc budową w płd. części Wrocławia? Z góry dzięki Czyżbys przeprowadzał się z Trójmiasta do Wrocka? Dokładnie za tydzień będzie to 3 rok mojego zesłania... Ha to możemy sobie podać ręce ja z Gdańska do Wrocławia przeprowadziłam się w lutym 2008 Do Gdańska pojechałam na rok, a zostalam 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 21.10.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 W moim przypadku mimo najtawrdszego kaszubskiego uporu i czarnego podniebienia, nie udało mi się zapanować nad sercem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 16.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Mam do sprzedania fajną nagrzewnice gazową 11kW może komuś się przyda na nadchodzące mroźne dni kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 17.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 poszukuje ziemi /dobrej jakosci/ okolo 120 ton moze macie jakeis namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dokładnie za tydzień będzie to 3 rok mojego zesłania... od razu zesłania , a co źle na banicji-nie podobie się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 27.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam,czy ktoś może ma doświadczenia z instalatorami alarmów + elementów inteligencji budynku?Poszukuję kogoś kumatego w centralach Satel Integra, nie bojącego się kontraktonów wewnętrznych, kto oprócz samego alarmu dałby radę dołączyć sterowanie kilkoma operacjami w domu.pozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 27.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 adamrw jeżeli nie masz jeszcze żadnego namiaru to się odezwij. Być może będę mógł Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 28.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Na allegro od 200zł (np aukcja 859419016), jak znajdziesz taniej to także poproszę o namiar na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 swiadectwo normalnie kosztuje ok.600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 swiadectwo normalnie kosztuje ok.600zł. Świadectwo to tylko świstek... We Wrocku standardem jest ok 400zl, jak widać na aukcjach od 200zl. "Uprawnionych" przybywa i ceny raczej nie będą rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja tylko mowie ile to kosztuje z moich informacji na rynku w-w a mam je niejako z pierwszej wlasnej reki;)mozliwe ze mozna je kupic nawet za darmo. podaję srednia cene rynkowa.na allegro nie znam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja tylko mowie ile to kosztuje z moich informacji na rynku w-w a mam je niejako z pierwszej wlasnej reki;) mozliwe ze mozna je kupic nawet za darmo. podaję srednia cene rynkowa. na allegro nie znam nie wiem Na szczęście mamy internet, aby komuś nie zapłacić 600zł za C.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 28.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Na allegro od 200zł (np aukcja 859419016), jak znajdziesz taniej to także poproszę o namiar na PW. Ja robiłem u Pani z aukcji 859520971 - przyjeżdża na miejsce, pożycza projekt do obliczeń, robi fotki i po paru dniach osobiście odbieramy we Wrocku płacąc przy odbiorze. To tylko świstek, więc polecam. Tę Panią polecał o ile kojarzę także Trociu tutaj na grupie wrocławskiej, więc ja tylko potwierdzam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 tmk na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Planujący robić certyfikat - jak chcecie mieć super wynik końcowy EP to musicie podać, że palicie pelletami - wtedy mnożnik energii x 0,3 - a np. przy węglu z tego co pamiętam 1,1, a przy prądzie 3,0 Po tym widać jak bzdurne są wyniki końcowe - kto wie kiedy Związek Socjalistycznych Republik ... tzn. UE z bandą ekoterrorystów wprowadzą nam podatek od emisji CO2 uzależniony od EP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts