Smok 08.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Od lat nie mogę nadziwić się nad Waszymi dylematami w temacie tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 09.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ale my chyba nie mamy dylematów w sprawie rodzaju tynków tylko chodzi o ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 mam podobno dobra ekipe od tynków, w sobote bedziemy sie z nimi na budowie dogadywac, z wstepnych rozmow biora 13-14/m2 a z robocizna 20-23 pln/m2, czy to drogo??? To zależy jakie tynki będziesz miała...nasz tynkarz za cementowo-wapienne bierze 24-28/m2 oczywiście w tym robocizna i materiał Dziewczyny to ja proszę o namiary na tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 14.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ufffff nareszciwe zaczyna jakos dzialac to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Może nie tyle zaczyna działać co po rewolucji powoli się odnajdujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 15.04.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Może nie tyle zaczyna działać co po rewolucji powoli się odnajdujemy ... dokaldnie tak jak piszesz nareszcie nie mam problemu z zalogowaniem ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 15.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja robiłem u Pani z aukcji 859520971 - przyjeżdża na miejsce, pożycza projekt do obliczeń, robi fotki i po paru dniach osobiście odbieramy we Wrocku płacąc przy odbiorze. To tylko świstek, więc polecam. Tę Panią polecał o ile kojarzę także Trociu tutaj na grupie wrocławskiej, więc ja tylko potwierdzam namiar. dzieki za namiary moja budowa powli zbliza sie do konca pora na zbieranie papierkow milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stejan 19.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam, rodzice poszukują sprawdzonej ekipy cieśli do pracy przy konstrukcji dachu na bliźniaku. Przy okazji, gdzie zaopatrywać się w materiał na więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 czy ja tez moge poprosić o namiar na tynkarzy wapienno-cementowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 21.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ja się również podłączam... a i za podbitkarzy z góry serdecznie dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 o podbitkarzy też gorąco proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 25.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, Przy okazji, gdzie zaopatrywać się w materiał na więźbę? Zamawiałam w tartaku w Chrząstawie Małej [GJS , bracia Galińscy, tel. 603882084]. Objechałam osobiście wszystkie tartaki tam w okolicy i Ci mnie najbardziej przekonali. Cieśla pochwalił, mówił, że nigdy nie było problemów z drzewem od nich. W poniedziałek mają mi przywieźć na budowę, wczoraj oglądałam na placu w tartaku - wygląda porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 03.05.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam serdecznieCzy może ktoś z szanownych Forumowiczów używa przydomowej oczyszczalni biologicznej? A może ktoś załatwiał formalności w Wiszni małej lub/i Trzebnicy? Od czego zacząć? jaka jest szansa odprowadzania oczyszczonej wody do przydrożnego rowu? (operat wodnoprawny, pozwolenie wodnoprawne?) Czy jest z tym sporo załatwiania? A jakiej firmy oczyszczalnie macie? Wiem, że POLIPLAST produkuje takie, ale czy są dobre? Bardzo prosze o komentarze i Waszą radę.Mozliwe odpowiedzi na priv, mogę nawet podjechać i spokojnie pogadać....Będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiamwumar/Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makalu 04.05.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam wszystkich! buduje z deweloperem bliźniaka, jestem na etapie planowania wykończeniówki szukam sprawdzonych namiarów na: firmę w której można kupić wkład (raczej Jotul lub Supra - ale jak najtaniej) i zrobić obudowę kominka (pod DGP na które mamy już wykonawcę - łącznie z rekuperacją) parkieciarza - deski i parkiet, materiał i montaż kafelkarza - może być drogi byle robił pięknie stolarza - drzwi wewnętrzne, nakładki na schody, parapety wewnętrzne kuchnie z drewna - ale w dobrej cenie, bo już robiliśmy przymiarki i różnice idą w kilkanaście tysięcy :/ malarza - będzie kilkaset m2 do pomalowania będę bardzo wdzięczny za podzielenie się wiedzą pzdr makalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ktoś chętny na jakieś 1m3 ścinków styropianu? Cały czas leży mi to koło domu i straszy. Jak niezbyt daleko to mogę sam przyczepką podrzucić. Styro dobry - szary z termoorganiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ponawiam pytanie o ziemię do ogrodu. Jakieś tanie namiary? Nie musi być zbytnio dobra - na trawnik ma iść. Potrzeba tego ze 100m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 06.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Z serii szukających: szukam projektanta od gazu [sieć wewn. od skrzynki w płocie stawianej przez gazownie do domu] - takiego żeby załatwił kompleksowo z pozwoleniem na budowę włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 06.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Szanowna grupo, szukam dobrej firmy do zaprojektowania i zainstalowania instalacji do mechanicznej wymiany ciepła (rekuperatory). Próbowałem skorzystać z tutejszej wyszukiwarki żeby znaleźć ten temat bo sądzę że był poruszany, ale niestety chyba jestem za głupi bo nic nie znalazło :-/Pomóżcie please i powiedzcie gdzie mam szukać bądź podajcie jakieś namiary. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 07.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Szanowna grupo, szukam dobrej firmy do zaprojektowania i zainstalowania instalacji do mechanicznej wymiany ciepła (rekuperatory). Projekt robiła nam firma Intelplast z ul. Robotniczej. Ze współpracy z projektantem jesteśmy jak najbardziej zadowoleni, teraz czekamy na wykonanie instalacji - na razie negocjujemy cenę i warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.05.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Z serii szukających: szukam projektanta od gazu [sieć wewn. od skrzynki w płocie stawianej przez gazownie do domu] - takiego żeby załatwił kompleksowo z pozwoleniem na budowę włącznie. claris - ja zleciłem to firmie ETKA w oławie http://www.etka.pl/ właściciel dosyć sensowny, kasy nie zdziera a i czasowo jakoś się wyrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts