gosia86 09.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dzieki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 09.07.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 prosze o namiary do jakiś murarzy macie moze kogoś takiego budowa domu D06 mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dawo25 - a może napiszesz skąd ( w przybliżeniu) jesteś?Gdzie, po której stronie Wrocławia ( jeśli Wrocławia) będziesz się budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 12.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam, mam pytanko - gdzie we Wrocławiu lub okolicach można kupić i uszyć w miarę tanio, a dobrze firanki i zasłony??? Byłam dzisiaj w Domarze, ale tam wycenili mi firany i zasłony na moje 3 okna na poddaszu na 4800!!! (i wcale nie wybrałam najdroższych!)...a gdzie tu jeszcze firany na cały dół domu???? Będę wdzięczna za jakiś namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Materiał tanio na allegro, obszycie możesz zapytać np w casto, swego czasu mieli niedrogo. Nasze szyła żonka samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klezmer 14.07.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam, na gwałt poszukuję ekipy do zakończenia elewacji. Mam zrobiony styropian i zatopioną siatkę, potrzebuję zrobić drugi raz klejem i tynk silikonowy. Około 350 m2. Byłbym wdzięczny za namiary na sprawną ekipę, budowa we Wrocławiu. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 25.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ja własnie zamawiałam firany na allegro, cena w porównaniu do tej co piszesz niziutka;) sklep nazywa sie chyba kiarbar seven czy jakoś tak. zamawiałam u nich 5 firan, wszystkie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.07.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witaj grupo,Bardzo proszę o odpowiedź na moje pytania/prośby bardziej doświadczonych forumowiczów: Gdzie kupić tani styropian pod wylewkę? (znalazłam najtańszą ofertę na allegro 140 zł/ m3 plus transport z Krakowa).Czy ktoś może podzielić się namiarami na piasek (do wylewek) w południowo zachodniej części Wrocławia? Gdzie najtaniej można dostać cement? Do osób, które finansowały przyłącze wodno - kanalizacyjne, czy cena 80 zł/ mb za sieć wodociągową to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.08.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 grupo znacie może jakiegoś dobrego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 01.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czy ktoś zakładał u siebie oczyszczalnię ekologiczną i może podać namiar na sprawdzoną ekipę co zamontuje oczyszczalnię i załatwi wszelkie formalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 witajcie, mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witajcie, mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien? ja sprawdzałem Normstahla w Bingo, ale był o 20% drożej jak Hormann, zgrałem montaz bramy z montażem okien a zamawiałem 6 tygodni wczesniej - tyle wynosił mi. okres oczekiwania na brame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 06.09.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Jeśli ktoś miałby jakieś pytania odnośnie certyfikatów energetycznych budynków, bądź też byłby ktoś zainteresowany to zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.09.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 lasche,obecnie najtaniej styro na posadzki jest w Liroy Merlin - np. 5cm kosztuje 135zł/m3, 10cm - 142zł/m3. transport do 10km 38zł za 23paczkipiasek do wylewek bierze sie z Mietkowa - 602 108 220 P. Mirek Ostaszewski wozi taki piasek,cement w Budinpolu na Wyscigowej - wjazd od Ołtaszyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc_osborne 04.10.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam wszystkich grupowiczów! Mam taki dziwny problem związany z budową.... Otóź mam na domie gotowy dach, ale niestety nie mam obłożonych kominów. Jak dekarze byli na dachu, myślałem, że bez problemu da się to zrobić później. Teraz jeżdżę po okolicy (Jelcz-Laskowice, Oława, Oleśnica...), oglądam kominy i.... dziwię się że nie mogę znaleźć nikogo, kto by mi obłożył kominy kamieniem.Czy na prawdę tak trudno znaleźć fachowaca od elewacji kamiennych??? W między czasie już sam zakupiłem kamień, rozwiązałem problem odpowiedniego kleju itp.... Nadal jednak nie mam nikogo, kto by mógł się tym zająć. Już sam bym to zrobił, ale nie mam piły do kamienia... no i nie znam się na tych sprawach aż tak dobrze.A sprawa jest organizacyjnie trochę trudna, bo nie mogę wpóścić kamieniarza na dach, dopuki dekarz nie zabezpieczy dachówki i założy opierzenia. Jeśli ktoś z grupowiczów mógł by mi podać namiary na osobę zajmującą się takimi sprawami, to bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Levar 12.11.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Sprzedam:* 10 paczek wełny Megarock Rockwoola o grubości 20 cm, łącznie 30 metrów kwadratowych - 400 zł łącznie (13,3 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 18 złotych* 6 paczek wełny Rockmin Rockwoola o grubości 5 cm, łącznie 64,8 metra kwadratowego - 240 zł łącznie (3,7 zł za metr kwadratowy), na Allegro po ponad 5 zł* prawie całą rolkę super membrany dachowej Tyvek Supro - to najlepsza folia Du Ponta i jedna z najlepszych na rynku, mocna, trudna do uszkodzenia, z bardzo dobrymi parametrami; zostało mi conajmniej 3/4 rolki czyli około 60 metrów kwadratowych; sprzedam za mniej niż połowę ceny cennikowej - 5 zł za metr, czyli razem 300 złMożliwy transport w okolice Wrocławia - dodatkowo 35 złotych lub odbiór osobisty w Św. KatarzynieKontakt: [email protected] lub 512-191-002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 24.11.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Czy mógłby mi ktoś polecić ekipę do postawienia stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.12.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Czy możecie polecić stolarza do wewnętrznych drzwi dębowych z okolic Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia0604 13.01.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam Wszystkich mozna powiedziec ponownie po dluzszym czasie nieobecnosci... Wczesniej pod nickiem rosi, ale niestety z niewiadomych mi powodow mam problem z tym kontem. Niestety od kilku tyg. nikt nie odpowiada na moje e-maile, dodzwonic sie tez jest klopot.... , wiec latwiej bylo zalozyc nowe Buduje w Szewcach (pow.trzebnicki), mam juz stan surowy zamkniety, ocieplone poddasze.... Czekam na lepsza pogode i ruszam dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magos1719503354 28.01.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam,ponieważ firma, która miała nam wstawić okna zrobiła nas w konia(firma Vetro-okna z Długołęki- nie oddali nam nawet zaliczki), mam prośbę do Was:czy możecie polecić jakąś uczciwą firmę zajmującą się oknami.Okolice Psiego Pola.Będziemy wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts