ania_i_seba 27.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 cherry - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 27.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Szukam projektanta doprowadzenia gazu ode mnie od plotu (skrzynka ktora bedzie ustawiona przez Gazownie) do domu. pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Do Smoka specjalisty od energetyki możesz podać szacunkowe opłaty co komu i za ile? Przyłącze budowlane (gniazda w pobliżu ZK ustawionego przez energetykę) - ok 800 PLN - R+M Wykonanie instalacji elektrycznej - cena umowna z elektrykiem (poczytaj na forum - Lista płac wykonawców) Odbiór przez energetykę - w ramach opłaty za przyłączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 kasiu nie pomoge tobie sama nie moge sie w tym polapac tzn z energetyka bardzo trudno sie rozmawia ja mam postawiona skrzynke przez energetyke i czekam na dalszy ich ruch pozdrowienia Nie ma na co czekać. Trzeba zrobić prowizorkę, zgłosić by powiesili licznik i masz prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 27.02.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jakby kto szukal namiarow na dobrego dekarza - polecanego - to na priv moge podesla - wybralem innego. Wybrany przeze mnie jest w tej samej cenie, ale ma lepszy dojazd co wszystkim ulatwia zycie... Facet ma wolny kwiecien/maj pozdrowka! Hej! Proszę o namiar na dekarza. Możesz zdradzić ile biorą za dach? Dzisiaj dostałem ofertę od ekipy na stan surowy bez dachu. Chcę porównać z ofertami na całość, ale nie wiem ile średnio wychodzi dach. Pozdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 27.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 kasiu nie pomoge tobie sama nie moge sie w tym polapac tzn z energetyka bardzo trudno sie rozmawia ja mam postawiona skrzynke przez energetyke i czekam na dalszy ich ruch pozdrowienia Nie ma na co czekać. Trzeba zrobić prowizorkę, zgłosić by powiesili licznik i masz prąd. wplacilcimy jedna rate teraz energetyka zalozyla nam skrzynke i powiedzieli mi ze ma byc odbior skrzynki wtedy wpalce nastepna rate podlaczenie przez elektryka i podpisanie umowy tak mi powiedziano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 27.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 teraz zastanawiamy się nad dachówką i oknami - macie już jakieś swoje typy? Czyli dokladnie nad tym nad czym my... Macie juz jakies typy? Dachowke tylko wiem ze chcemy karpiowke - bedzie kladziona w luske, okna - ze nie drewaniane ale maja wygladac jak drewniane Moze jakbysmy razem robili zamowienie to by bylo taniej na 2 domy? Na grupie wroclawskiej to popularna praktyka. Mysle, ze bedziemy sie rozgladac po hurtowniach w przyszlym tygodniu dopiero, w tym jestesmy bardzo zapracowani... pozdrowka! dobry pomysl ja jestesm zainteresowana oknami pozniej drzwiami chetnie sie dolacze do was niedlugo bede miala namiar na ladne drewniane drzwi w bardzo dobrej cenie jak dostane adres to wam podam jezli chodzi o dachowke to juz zamowilam bedzie dachowka firmy keramic angoba brazowa lekko nablyszczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 27.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Proszę o namiar na dekarza. Poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 27.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ja jestesm zainteresowana oknami pozniej drzwiami chetnie sie dolacze do was niedlugo bede miala namiar na ladne drewniane drzwi w bardzo dobrej cenie jak dostane adres to wam podam jezli chodzi o dachowke to juz zamowilam bedzie dachowka firmy keramic angoba brazowa lekko nablyszczana Ok, to po prostu jak przyjdzie u Was czas na okna i drzwi to dajcie znac, moze sie zgramy. Mysle, ze my pierwsze podchody pod okna zrobimy jezdzac za dachowka, bo po prostu bedziemy musieli wziac urlop - a wtedy bedzi emozna juz wszystko objechac. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 27.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 haniairafal , bemark - ja tez sie pisze - i na okna i na drzwi i na dachówke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 27.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 jutro u mnie na budowie będzie ruch - dowóz piasku i później ubijanie piasku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mam ofertę na bloczki fundamentowe 14 cm za 3,85 brutto z dowozem i rozładunkeim. Jeśli komuś potrzeba namiaru na handlowca to zapraszam. Aha - w MB03 mają dobre ceny na dachówkę średzką falistą - ok. 35 PLN. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 28.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 kasiu nie pomoge tobie sama nie moge sie w tym polapac tzn z energetyka bardzo trudno sie rozmawia ja mam postawiona skrzynke przez energetyke i czekam na dalszy ich ruch pozdrowienia Nie ma na co czekać. Trzeba zrobić prowizorkę, zgłosić by powiesili licznik i masz prąd. bylam dzisiaj w energetyce tyle mi powiedziano w granicy dzialki postawili mi skrzynke 12 marca ma byc odbior pozniej moj elektryk ma zrobic podlaczenie nastepnie odbior przez energetyke i mam prad budowlany upsssss az sie spocilam od tego wszystkiego haha tak to mi przedstawiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 29.02.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Aha - w MB03 mają dobre ceny na dachówkę średzką falistą - ok. 35 PLN. gdzie jest MB03? ta dachówka to z Robena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 gdzie jest MB03? ta dachówka to z Robena? http://www.mb03.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 29.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich Ja również mam zamiar stawiać chałupkę za około 1-2 mies. w pobliżu Wrocławia, więc pozwolę sobie tu częściej zaglądać. Mam ofertę na bloczki fundamentowe 14 cm za 3,85 brutto z dowozem i rozładunkeim. Pozdrav Czy te bloczki mają długość 38cm, czy może 25cm. Jeżeli te drugie, to ta cena nie wydaje się być konkurencyjna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich Ja również mam zamiar stawiać chałupkę za około 1-2 mies. w pobliżu Wrocławia, więc pozwolę sobie tu częściej zaglądać. Mam ofertę na bloczki fundamentowe 14 cm za 3,85 brutto z dowozem i rozładunkeim. Pozdrav Czy te bloczki mają długość 38cm, czy może 25cm. Jeżeli te drugie, to ta cena nie wydaje się być konkurencyjna. pozdrawiam Oczywiście 38x14x25 Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 29.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Czy te bloczki mają długość 38cm, czy może 25cm. Jeżeli te drugie, to ta cena nie wydaje się być konkurencyjna. Oczywiście 38x14x25 No to jeżeli jeszcze gwarantujesz, że te bloczki są z "rodowodem" i nie są jakieś rozpadające się buble, to ja chętnie poznałbym namiary na tego handlowca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 29.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to jeżeli jeszcze gwarantujesz, że te bloczki są z "rodowodem" i nie są jakieś rozpadające się buble, to ja chętnie poznałbym namiary na tego handlowca pozdrawiam Niestety dzwoniłem i cena aktualnie już 4,26 brutto. W sumie się nie dziwię, bo 3,85zł było naprawdę super ceną, więc pewnie szybko poszło. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to jeżeli jeszcze gwarantujesz, że te bloczki są z "rodowodem" i nie są jakieś rozpadające się buble, to ja chętnie poznałbym namiary na tego handlowca pozdrawiam Niestety dzwoniłem i cena aktualnie już 4,26 brutto. W sumie się nie dziwię, bo 3,85zł było naprawdę super ceną, więc pewnie szybko poszło. Pzdr Przykro mi. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts