trabi-wrc 11.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja z innym problemem - chcę zamówić stal na zbrojenie .Mam ceny z Centrostalu i z returnu ALE ... Return nie ma transportu i chociaż jest tańszy to cała oszczędność może się przejeść wysokim kosztem transportu. Macie może namiar na formy transportowe na zbrojenie o długości 12 m (wszystkiego razem ledwie tona). Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 11.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No to przynajmniej jesli probuje mnie nabic w butelke to nie jestem sam W sumie marna pociecha. Jak chcesz to mam numer od Secama do tartaku w Wilczycach, podobno byli dosc tani. Ja bede u nich weryfikowal ta cene. pozrowka! Ja akurat celowo wybrałem ten a nie inny tartak, bo ma dobrą opinię i mam w miarę pewność dobrej impregnacji. Zdawałem sobie sprawę z wyższej ceny - tak naprawdę więźba jest dla mnie zbyt ważna i ewentualne problemy zbyt kosztowne, żeby zdać się na przypadek . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 11.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 TS147, Jestem coraz blizyszy Twoich zapatrywan....a przed chwila dostalem cene 920zl wiec 850 to nie jest szczyt w tym sezonie pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 11.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zero nam sie wylało pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.03.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zero nam sie wylało Gratulacje. Teraz już tylko - "niech się mury pną do góry..." i jak to tam dalej szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 11.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zero nam sie wylało pozdrowka! Bardzo ładne to zero. Gratuluję ! A jakie koszty tego zera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 11.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zero nam sie wylało pozdrowka! gratuluje teraz szybko do gory pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 11.03.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hej! Witamy wszystkich gorąco (jak na tą zimę) - zupełnie przypadkiem dziś odkryliśmy tę grupę, wcześniej przeglądaliśmy tylko Grupę Wrocławską. Budujemy się za Trzebnicą, ale sercem związani jesteśmy z Wrocławiem Zaczynamy lada dzień (na razie mamy tylko humus), a szczegóły - w naszym dzienniku Pozdrawiamy wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.03.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Hej! Witamy wszystkich gorąco (jak na tą zimę) - zupełnie przypadkiem dziś odkryliśmy tę grupę, wcześniej przeglądaliśmy tylko Grupę Wrocławską. Budujemy się za Trzebnicą, ale sercem związani jesteśmy z Wrocławiem Zaczynamy lada dzień (na razie mamy tylko humus), a szczegóły - w naszym dzienniku Pozdrawiamy wszystkich budujących Również witam Poszukaj jeszcze grupy budujących w okolicy Trzebnicy. Jest taka. Nazwy dokładnie nie pamiętam. Ale się przewija od czasu do czasu w nowych postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 12.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Zero nam sie wylało pozdrowka! _________________ Gratulacje! b. ładne to "0". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 12.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Trabi, A z tą wiezba za 650zl - to jest sprowadzana z gór. Wczoraj bylismy u dekarza omowic jego preferencje bo sie troche boczy ze wiezba nie z jego ukochanego tartaku. I stanelo na tym, ze sciagamy drewno od gorali jesli spelni jego oczekiwania. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 12.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Bardzo ładne to zero. Gratuluję ! A jakie koszty tego zera ? Koszty zera wyszly 194zl za 1 m2. Szczegolowe wyliczenia na Grupie Wrocławskiej. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 haniairafal napisali: Zero nam sie wylało Moje gratulacje! Ładne to zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 12.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A Wam sie zera nie wylewają? Tylko nasze takie niesforne? No, rzucajcie jakies fotki pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A Wam sie zera nie wylewają? Tylko nasze takie niesforne? No, rzucajcie jakies fotki pozdrowka! U nas dzisiaj humus się zdjął. http://i33.photobucket.com/albums/d93/trabi-wrc/Budowa/2008-03-12005m.jpg Przed świętami ma być wylana ława. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 12.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A Wam sie zera nie wylewają? Tylko nasze takie niesforne? No, rzucajcie jakies fotki pozdrowka! Na zdjęciach widać folię kubełkową i początki ocieplenia. Zamocujcie sobie dobrze tą folie, bo u mnie była tylko przysypana piaskiem i jak murowali ściany to nawlatało tam od groma zaprawy a teraz będę musiał się wziąć i wszystko powydłubywać. Oj coś czuję, że strasznie denerwujące to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 12.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 voco, Dzieki za rade, wezme to pod uwage! pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 U nas dzisiaj humus się zdjął. Czy ja dobrze widzę, że przez środek tej zdejmowanej warstwy biegła droga? Odciąłeś sąsiadów od budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 13.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 U nas dzisiaj humus się zdjął. Czy ja dobrze widzę, że przez środek tej zdejmowanej warstwy biegła droga? Odciąłeś sąsiadów od budowy? A odciąłem - skoro wytyczyli sobie przejazd przez środek mojej działki. Wiedzieli o tym, że będę kopał. Poza tym droga docelowa jest wytyczona nieco dalej, ale nikt dotychczas tamtędy nie jeździł. Czas to zmienić Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 13.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 u mnie też stan 0 już zrobiony, docieplenie fundamentów też - jeszcze tylko folia kubełkowa;) a wczoraj nasi murarze ruszyli z budową murów;-) poza tym na działce mamy już nasze pierwsze 4 kąty, czyli wspaniały niebieski kontenerek;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts