Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWA GRUPA WROCLAW I OKOLICE zaczynamy 2008

Recommended Posts

Ja z innym problemem - chcę zamówić stal na zbrojenie .Mam ceny z Centrostalu i z returnu ALE ...

Return nie ma transportu i chociaż jest tańszy to cała oszczędność może się przejeść wysokim kosztem transportu. Macie może namiar na formy transportowe na zbrojenie o długości 12 m (wszystkiego razem ledwie tona).

Pozdrav

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to przynajmniej jesli probuje mnie nabic w butelke to nie jestem sam :p

W sumie marna pociecha.

Jak chcesz to mam numer od Secama do tartaku w Wilczycach, podobno byli dosc tani.

Ja bede u nich weryfikowal ta cene.

pozrowka!

Ja akurat celowo wybrałem ten a nie inny tartak, bo ma dobrą opinię i mam w miarę pewność dobrej impregnacji. Zdawałem sobie sprawę z wyższej ceny - tak naprawdę więźba jest dla mnie zbyt ważna i ewentualne problemy zbyt kosztowne, żeby zdać się na przypadek :wink: .

Pzdr

Hej!

Witamy wszystkich gorąco (jak na tą zimę:D) - zupełnie przypadkiem dziś odkryliśmy tę grupę, wcześniej przeglądaliśmy tylko Grupę Wrocławską.

Budujemy się za Trzebnicą, ale sercem związani jesteśmy z Wrocławiem :) Zaczynamy lada dzień (na razie mamy tylko humus), a szczegóły - w naszym dzienniku :)

Pozdrawiamy wszystkich budujących :-)

Hej!

Witamy wszystkich gorąco (jak na tą zimę:D) - zupełnie przypadkiem dziś odkryliśmy tę grupę, wcześniej przeglądaliśmy tylko Grupę Wrocławską.

Budujemy się za Trzebnicą, ale sercem związani jesteśmy z Wrocławiem :) Zaczynamy lada dzień (na razie mamy tylko humus), a szczegóły - w naszym dzienniku :)

Pozdrawiamy wszystkich budujących :-)

Również witam

Poszukaj jeszcze grupy budujących w okolicy Trzebnicy. Jest taka. Nazwy dokładnie nie pamiętam. Ale się przewija od czasu do czasu w nowych postach.

A Wam sie zera nie wylewają?

Tylko nasze takie niesforne?

No, rzucajcie jakies fotki :D

pozdrowka!

Na zdjęciach widać folię kubełkową i początki ocieplenia. Zamocujcie sobie dobrze tą folie, bo u mnie była tylko przysypana piaskiem i jak murowali ściany to nawlatało tam od groma zaprawy a teraz będę musiał się wziąć i wszystko powydłubywać. Oj coś czuję, że strasznie denerwujące to będzie.

U nas dzisiaj humus się zdjął.

Czy ja dobrze widzę, że przez środek tej zdejmowanej warstwy biegła droga? Odciąłeś sąsiadów od budowy?

A odciąłem - skoro wytyczyli sobie przejazd przez środek mojej działki. Wiedzieli o tym, że będę kopał. Poza tym droga docelowa jest wytyczona nieco dalej, ale nikt dotychczas tamtędy nie jeździł.

Czas to zmienić ;-)

Pozdrav