Havena 11.06.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A jak z odpowiedzialnascia Waszych kierbudow za ew. wypadki, bledy powstale w trakcie budowy? Naprawde dogladaja budowy? Zalatwiaja kazdy papierek z odbiorem domu wlacznie? Sama nie wiem teraz, co o tym myslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.06.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Mój KB za wszystko bierze 2000. Mówi, że jak tylko będę go potrzebował na budowie, to mam dzwonić. Co prawda nie miałem konieczności wołania go na specjane zamówienie, ale podejrzewam, że by przyjechał bo często w terenie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 11.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A jak z odpowiedzialnascia Waszych kierbudow za ew. wypadki, bledy powstale w trakcie budowy? Naprawde dogladaja budowy? Zalatwiaja kazdy papierek z odbiorem domu wlacznie? Sama nie wiem teraz, co o tym myslec... Tego - zdaje sie - nie reguluje kierbud swoja wola lub brakiem woli ponoszenia konsekwencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.06.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A jak z odpowiedzialnascia Waszych kierbudow za ew. wypadki, bledy powstale w trakcie budowy? Naprawde dogladaja budowy? Tak. Dojeżdżają, doglądają - to właśnie ich zadanie Zalatwiaja kazdy papierek z odbiorem domu wlacznie? Tak. A nawet jeden na zachętę oferował zgłoszenie dziennika budowy w starostwie oraz zgłoszenie robót w PINB po gratisie heheh Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Sprawdzam wyceny materiałów na ściany i będę wybierał między porotonem robena, a niemieckim uniporem. Cena praktycznie zbliżona, brać tańszy poroton czy jest jakaś różnica w jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 11.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Sprawdzam wyceny materiałów na ściany i będę wybierał między porotonem robena, a niemieckim uniporem. Cena praktycznie zbliżona, brać tańszy poroton czy jest jakaś różnica w jakości? my budujemy z uniporu nasi wykonawcy mowia ze bardzo dobry material dobrej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 11.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ekipa niestety kombinuje Przez 11 dni zdążyli wykopać 3 ławy i kontakt urwał się, najpierw różne tłumaczenia że coś tam muszą jeszcze skończyć, telefon wyłączony, albo nie odbierają lub rozłączają Pogoń dziadów w cholerę. Mam z takim cwaniakiem złe doświadczenia - tyle, że z dachowcem. Też wahałem się czy go wywalić, bo wtedy na ekipę czekało się 3-6 miesięcy i efekt był taki, że dziad przeciągał kolejne etapy robienia dachu przez 5 miesięcy aż go wywaliłem i i tak skończył ktoś inny. Od tamtej pory jeśli ktoś 2 razy nie przychodzi w umówionym terminie znajduję innego (zrobiłem tak z wylewkami i jestem zadowolony, a teraz jest kolejny fachowiec w kolejce do wywalenia - właśnie dostał ostatnią szansę). Szkoda nerwów, czasu i pieniędzy na proszenie się - teraz ekipy zaczynają szukać pracy, bo budów jest mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 12.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 BUDINPOL na ul. Traktatowej (teren Agromy), rozmawiaj z Agnieszką Barsul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 12.06.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 okna velux mają w tym kompleksie firm jak się jedzie Krakowską od miasta przed wiaduktem na Armii Krajowej w prawo. są tam dwie firmy z oknami - jedna z nich sprzedaje Veluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 12.06.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Porównaj też ceny okien dachowych na http://www.oknadachowe.net Powyżej 3szt dowóz gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 okna velux mają w tym kompleksie firm jak się jedzie Krakowską od miasta przed wiaduktem na Armii Krajowej w prawo. są tam dwie firmy z oknami - jedna z nich sprzedaje Veluxa Ja dokładnie tam kupowałem Veluksy - cena była najlepsza, termin dostawy i obsługa na wysokim poziomie. Jedyny problem to pierwszy raz tam trafić - trzeba wjechać przez bramę przed samym wiaduktem po prawej, potem w lewo, na końcu w prawo i do końca - po prawej jest ta firma (widać reklamę Velux). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ja też tam brałem i potwierdzam - obsługa na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nado 15.06.2008 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Moi drodzy, Wrocław to widzę jednak prężny jest i super działa. My również zaczynamy budowę pod koniec sierpnia. Właśnie finalizujemy kupno działki w gajkowie na szczęście pozwolenie na budowę trzeba tylko przepisać na nas i zmienić projekt więc ruszymy szybko. Kredyt załatwiają nam znajomi więc też przyśpieszą temat. Powiedzcie mi czy macie może namiary na jakieś swoje sprawdzone ekipy które moglibyśmy wykorzystać??? Czy myśleliście o zbiorowych zakupach materiałów żeby wyhandlować wększe upusty??? Pozdrawiam i proszę o wsparcie, uwagi [email protected] wyślę Ci namiar na porządną ekipę, robili w Kamieńcu/Dobrzyk. teraz gdzieś w Gajkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 15.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry wieczor, Potrzebuje na gwalt (w nadchodzacym tygodniu) kogos, kto mi oblozy kominy klinkierem. I jeszcze jakiegos projektanta wnetrz, bo tesc mi zadeklarowal pomoc w zrobieniu instalacji, ale musze wczesniej wiedziec gdzie pstryczki, a to zalezy od wnetrz, o ktorych pojecia bledego na razie nie mamy pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 15.06.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 musze sie pochwalic u mnie mury pna sie do gory i to jak szybko nie nadarzam za nimi a tak powaznie domek szybko rosnie musze juz powoli zamiac okna hmm zastanawiam sie jakiej firmy pozdrawiam z ostatniej wizyty w Adpol-u mają eukaliptus w cenie sosny i trochę mnie ścisnęło w gardle bo podobno eulakiptus twardszy od dębu, a i wygląd całkiem-całkiem .... ale cóż okna zamówione, to nie ma co nad rozlanym mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 16.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ktos pytal o veluxy, oto namiar na kolesia, ktory naprawde dal mi dobry opust - 27% - fakt, ze przy 12 okinach + 2 swietliki 509690793 Mozna powiedziec, ze polecal Rafal z Kielczowa, to mzoie jeszcze i z 1% wiecej dostane? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 17.06.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jak nieco ochlone, zakladam dziennik Wlasnie ochlonelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 17.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam Grupe Chcialabym polecic projektantke od wod-kan: p. Barbara Pytel, 504-450-595. Projekt przylacza wodnego - 500zl + uzgodnienia w ZUDP i z wlascicielem sieci 150zl, wszystko zrobione blyskawicznie - mniej niz 3 tyg! Rowniez polecam geologa - p. mgr inz. Robert Chmielewski - 0692-115-909, 071/798-01-78 - uprawniony geolog i wiertnik, robi wszystko - od badan gruntu pod POS i fundamenty po odwierty pod pompe ciepla, operaty wodnoprawne etc. Za badania gruntu pod POS (odwiert + opracowanie) zaplacilismy 350zl, gotowe bylo nastepnego dnia. Inni chcieli 700-800zl i termin 2-3 tyg... Przylacze wodne wykonala firma Exprim w ciagu 4-h godzin Cena nie zabili - wyszlo mniej niz 4k za 65m przylacza razem ze wszystkimi papierami. Tez polecam - http://www.exprim.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 18.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam Serdecznie, Tak na szybko pytam, bo na szybko szukam... Czy znacie kogoś kto może szybko i tanio, ze wskazaniem na szybko, zrobić mi operat szacunkowy? Chodzi o działkę pod Kobierzycami. Mam wszystkie papiery. Każdy dzień ma dla mnie znaczenie...Wszędzie gdzie dzwonię, to ok 10 dni i 600 zł... Z góry dziękuję za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts