TMK 18.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Spróbuj tutaj: ZYBUDe-mail: [email protected]tel. stacjonarny: 71 342-94-31fax: 71 372-39-75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 18.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dzięki... Dzwoniłem... To samo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Mój kierbud także ma uprawnienia do kosztorysów******** 11.08.08dane usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 18.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 musze sie pochwalic u mnie mury pna sie do gory i to jak szybko nie nadarzam za nimi a tak powaznie domek szybko rosnie musze juz powoli zamiac okna hmm zastanawiam sie jakiej firmy pozdrawiam z ostatniej wizyty w Adpol-u mają eukaliptus w cenie sosny i trochę mnie ścisnęło w gardle bo podobno eulakiptus twardszy od dębu, a i wygląd całkiem-całkiem .... ale cóż okna zamówione, to nie ma co nad rozlanym mlekiem a gdzie miesci sie firma Adpol mam pytanie czy slyszeliscie o oknach GRENNLINE? zastanawiamy sie nad nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 18.06.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 musze sie pochwalic u mnie mury pna sie do gory i to jak szybko nie nadarzam za nimi a tak powaznie domek szybko rosnie musze juz powoli zamiac okna hmm zastanawiam sie jakiej firmy pozdrawiam z ostatniej wizyty w Adpol-u mają eukaliptus w cenie sosny i trochę mnie ścisnęło w gardle bo podobno eulakiptus twardszy od dębu, a i wygląd całkiem-całkiem .... ale cóż okna zamówione, to nie ma co nad rozlanym mlekiem a gdzie miesci sie firma Adpol mam pytanie czy slyszeliscie o oknach GRENNLINE? zastanawiamy sie nad nimi mają biuro na jendości narodowej, kontakt mają chyba na stronie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 18.06.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam Serdecznie, Tak na szybko pytam, bo na szybko szukam... Czy znacie kogoś kto może szybko i tanio, ze wskazaniem na szybko, zrobić mi operat szacunkowy? Chodzi o działkę pod Kobierzycami. Mam wszystkie papiery. Każdy dzień ma dla mnie znaczenie... Wszędzie gdzie dzwonię, to ok 10 dni i 600 zł... Z góry dziękuję za pomoc... spróbuj tutaj, z tego co wiem ,to 800 pln i termin można "wyjęczeć" Dorota Matuszewska 601 58 14 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 21.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 musze sie pochwalic u mnie mury pna sie do gory i to jak szybko nie nadarzam za nimi a tak powaznie domek szybko rosnie musze juz powoli zamiac okna hmm zastanawiam sie jakiej firmy pozdrawiam z ostatniej wizyty w Adpol-u mają eukaliptus w cenie sosny i trochę mnie ścisnęło w gardle bo podobno eulakiptus twardszy od dębu, a i wygląd całkiem-całkiem .... ale cóż okna zamówione, to nie ma co nad rozlanym mlekiem a gdzie miesci sie firma Adpol mam pytanie czy slyszeliscie o oknach GRENNLINE? zastanawiamy sie nad nimi mają biuro na jendości narodowej, kontakt mają chyba na stronie pzdr dzieki za odpowiedz w poniedzialek pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_sz 23.06.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 czesc Umke czy mozesz podac namiary na geologa Chmielewskiego? nie moge go wyguglac! (moze byc na priv) dzieki z gory Chcialabym polecic projektantke od wod-kan: p. Barbara Pytel, 504-450-595. Projekt przylacza wodnego - 500zl + uzgodnienia w ZUDP i z wlascicielem sieci 150zl, wszystko zrobione blyskawicznie - mniej niz 3 tyg! Rowniez polecam geologa - p. mgr inz. Robert Chmielewski, uprawniony geolog i wiertnik, robi wszystko - od badan gruntu pod POS i fundamenty po odwierty pod pompe ciepla, operaty wodnoprawne etc. Za badania gruntu pod POS (odwiert + opracowanie) zaplacilismy 350zl, gotowe bylo nastepnego dnia. Inni chcieli 700-800zl i termin 2-3 tyg... Przylacze wodne wykonala firma Exprim w ciagu 4-h godzin Cena nie zabili - wyszlo mniej niz 4k za 65m przylacza razem ze wszystkimi papierami. Tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 23.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Za badania gruntu pod POS (odwiert + opracowanie) zaplacilismy 350zl, gotowe bylo nastepnego dnia. A to ciekawe, bo moja koleanka geolog mowila mi, ze robi sie jakies badania laboratoryjne, analizy probek i trwaja one 2-3 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Mój geolog też robił jakieś labolatoryjne analizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiołek74 24.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 WitamSzukam informacji na temat rynien o przekroju kwadratowym. Moze ktos takie robił u siebie i może polecić jakąś firmę albo chociaż orientuje sie gdzie moge uzyskać info na temat takich systemów???? Będe wdzięczna za infrmację. Goska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 24.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 czesc Umke czy mozesz podac namiary na geologa Chmielewskiego? nie moge go wyguglac! (moze byc na priv) dzieki z gory Juz poprawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 24.06.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Za badania gruntu pod POS (odwiert + opracowanie) zaplacilismy 350zl, gotowe bylo nastepnego dnia. A to ciekawe, bo moja koleanka geolog mowila mi, ze robi sie jakies badania laboratoryjne, analizy probek i trwaja one 2-3 dni... Czy w odwiercie jest piasek czy glina - widac nawet golym okiem Wlasnie to nas interesowalo, a opracowanie z rozrysowaniem wyciagnietych warstw gruntu doswiadczony geotechnik moze zrobic dosc szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 24.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 z jakiej firmy zamawiacie strop teriva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 24.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Za badania gruntu pod POS (odwiert + opracowanie) zaplacilismy 350zl, gotowe bylo nastepnego dnia. A to ciekawe, bo moja koleanka geolog mowila mi, ze robi sie jakies badania laboratoryjne, analizy probek i trwaja one 2-3 dni... Czy w odwiercie jest piasek czy glina - widac nawet golym okiem Wlasnie to nas interesowalo, a opracowanie z rozrysowaniem wyciagnietych warstw gruntu doswiadczony geotechnik moze zrobic dosc szybko. To w takim razie po co geotechnik? Samemu można wykopać dziurę i stwierdzić co tam siedzi Najważniejsza w badaniach jest analiza w labolatorium próbki warstwy na której będzie posadowiony dom aby stwierdzić, czy jest wystarczająco nośna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 24.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 z jakiej firmy zamawiacie strop teriva? My wzieliśmy z Betardu. Wyceny były bardzo zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 My wzieliśmy z Betardu. Wyceny były bardzo zbliżone. Jaki dostaliście upust? Ja na razie zszedłem do 11% i nie wiem ile jeszcze można wydeptać u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 24.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 My wzieliśmy z Betardu. Wyceny były bardzo zbliżone. Jaki dostaliście upust? Ja na razie zszedłem do 11% i nie wiem ile jeszcze można wydeptać u nich. a targujesz się bezpośrednio w Betardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Naprzemiennie z nimi i z pośrednikiem (hurtownią) co od nich bierze Pytanie pozostaje, ile jeszcze można zyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 24.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 My wzieliśmy z Betardu. Wyceny były bardzo zbliżone. Jaki dostaliście upust? Ja na razie zszedłem do 11% i nie wiem ile jeszcze można wydeptać u nich. a targujesz się bezpośrednio w Betardzie? interesuje mnie bardziej jakosc niz cena czy ten ze srody slaskiej jest rowniez dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts