Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWA GRUPA WROCLAW I OKOLICE zaczynamy 2008

Recommended Posts

ewuniamiii napisał:

.wciaz czekam na meble do kuchni wrrr...

Hej

A można wiedzieć gdzie masz zamówioną kuchnię. My się właśnie rozglądamy za jakimś fajnym i oczywiście niezbyt drogim punktem, gdzie by nam zrobili ładną kuchnię.

JUZ ODPOWIADAM......zamówilismy w black red white na bielanach wrocławskich....bedzie ogromna wyspa ...meble w kolorku tofii z jasniutkim waniliowym blatem....ani jednej szafi wiszacej..tak wyszło :)...koszt 10 000 ...czy jestem zadowolona powiem jak dotra :)

ewuniamiii powiedz mi jaka dużą masz kuchnie i czy ta cena to ze sprzętem czy tylko same mebelki(zapewne same bmeble ale wole się upewnić) :D

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej

A można wiedzieć gdzie masz zamówioną kuchnię. My się właśnie rozglądamy za jakimś fajnym i oczywiście niezbyt drogim punktem, gdzie by nam zrobili ładną kuchnię.

Trociu my obeszliśmy kilka punktów z meblami i prosiliśmy o wycene(mówie tu o punktach we wrocku)i maja ceny z kosmosu

dostaliśmy namiar od znajomych na fajną firme z Sycowa która robi fajne meble na wymiar,znajomi objeździli wrocek i ich kuchnie wyceniali na 11-12 tysiaków bez sprzętu a tam zrobili im kuchnie za 6 tysięcy(też bez sprzetu bo to zależy co się chce)i dodatkowo wynaleźli im sprzety agd w fajnych promocjach

I tak jak pisałąm wczesniej też zrobiliśmy taki numer że najpierw obeszliśmy wrocek i naszą kuchnie(bez sprzetu,13 m2 w tym trzy sciany do zabudowy)wyceniali na około 30 tysięcy a w tej firmie z Sycowa wycenili nam na około 18 tysięcy i w tej wycenie są meble do kuchni + jadalni

i to są meble drewniane a nie z jakiejś tam płyty i póki co nie znaleźliśmy nic taniej

Tadam! Mamy więźbę :D Domek w końcu nabrał kształtu :)

http://lh4.ggpht.com/GosiaIAdam/SI3tqyEP5vI/AAAAAAAAB1Y/YhL0sZRJ3uU/s288/IMG_2010.JPG http://lh6.ggpht.com/GosiaIAdam/SI4oxO2Ln-I/AAAAAAAAB2I/IoRXtZoTz9k/s288/IMG_2012.JPG

gratuluje

u mnie za 2 tygodnie sie zacznie

tydzien temu zalalismy strop teraz podlewamy do

podeschnie i ruszamy

pozdrawiam

Hej

Trociu my obeszliśmy kilka punktów z meblami i prosiliśmy o wycene(mówie tu o punktach we wrocku)i maja ceny z kosmosu

dostaliśmy namiar od znajomych na fajną firme z Sycowa która robi fajne meble na wymiar,znajomi objeździli wrocek i ich kuchnie wyceniali na 11-12 tysiaków bez sprzętu a tam zrobili im kuchnie za 6 tysięcy(też bez sprzetu bo to zależy co się chce)i dodatkowo wynaleźli im sprzety agd w fajnych promocjach

I tak jak pisałąm wczesniej też zrobiliśmy taki numer że najpierw obeszliśmy wrocek i naszą kuchnie(bez sprzetu,13 m2 w tym trzy sciany do zabudowy)wyceniali na około 30 tysięcy a w tej firmie z Sycowa wycenili nam na około 18 tysięcy i w tej wycenie są meble do kuchni + jadalni

i to są meble drewniane a nie z jakiejś tam płyty i póki co nie znaleźliśmy nic taniej

ja rowniez obeszlam pare punktow

miedzy innymi na bielanach bylam i pan na dizen dobry powiedzial ze bez 30.000 to nawet nie mam co przychodzic :evil:

podziekowalam pieknie

i pomyslam poszukam gdzie indziej

pozdrawiam

Bemark

firmy we Wrocku strasznie się cenią wiec doszłam do wniosku że poszukam coś dalej spoza wrocka i stąd ten Syców bo tam robili sobie meble znajomi i są bardzo zadowoleni bo ludzie potrafią doradzić i myśle że nie zdzierają bo sa dużo tańsi niż we wrockua mebelki maja naprawde bardzo fajne

U nich w firmie możan sobie obejżeć mebeli bo mają zwobione wystawy różnych mebli-stylów,co prawda nie duży to sklep ale oni mają swoją fabryke i więc robia na wymiar,przyjeżdzają,mierzą i wyceniają za fiko(przynajmniej tak u nas było i do tego zrobili nawet projekt)

miedzy innymi na bielanach bylam i pan na dizen dobry powiedzial ze bez 30.000 to nawet nie mam co przychodzic :evil:

podziekowalam pieknie

pozdrawiam

U mnie kuchnia ma 10 m2 i będę miał meble zamawiane u okolicznego fachowca.

Fronty drewniane, domykacze szuflad, halogeny, zamontują mi też od razu zlew, piekarnik, płytę gazową itp.

Wykonawca zrobił projekt, wizualizację i sporo doradził.

W sumie cena z montażem 7 500 zł

Montaż lada dzień i jak będzie wszystko ok to polecę go na forum.

Tymczasem podaję namiar na innego fachowca z Milicza, którego nie wybrałem, bo nie spodobał się mi jego projekt (choć był trochę tańszy) - tel. 605 604 189

.... :oops: JA TAM NIE WIEM ... w sycowie pewnie niejedna firma robi mebelki ale moi znajomi podobny komplet jak moj nawet bym powiedziala ze mniejszy i bez tak grubych blatow jak moje rok temu w sycowie zaplacili 13 tysiecy

ja dokladnie 9700 ...wiec czy ja wiem ...nie uznalabym tego za taniej ....mysle ze warto zrobic w kilku miejscach wycene i wtedy wiadomo gdzie najtaniej ...kazdy w sumie ma inne oczekiwania inne szafki zamawia a to

ksztaltuje cene :)

zgadzam się w stu procentach,to wszystko zależy co się chce i jakie się ma wymagania

ja tylko podaje przykład na swojej wycenie że to co ja chce we wrocku najniższą cene usłyszałam około 30 tysięcy a nawet ciut ponad a tam dostałam cene dużo niższą

ale tak jak piszesz,trzeba pojeździć i popytać

podziekowalam pieknie

pozdrawiam

Fronty drewniane, domykacze szuflad, halogeny, zamontują mi też od razu zlew, piekarnik, płytę gazową itp.

Tymczasem podaję namiar na innego fachowca z Milicza, którego nie wybrałem, bo nie spodobał się mi jego projekt (choć był trochę tańszy) - tel. 605 604 189

no to bede czekać z niecierpliwością na namiar,może akurat się przyda

u mnie u tych z Sycowa też w tej cenie jest montaż sprzętu i dodatkowo zlew który ogólnie kosztuje około 3 tysiaków(bo taki mi się podobał co prawda nie ze względu na cene bo pinąchani nie kicham ale był super)

Witam,

Czy ktoś ma może namiary na jakis instalatorów?potrzebuję zrobic pełną instalację w domku a jak dotąd dostałam 1 wycenę i wynosiła ona 53 tys. bez wszystkich materiałów na domek ok 160m2!!to chyba jest przesadzona cena!Będę wdzięczna za informacje.

Z ceny wnioskuję, że chodzi o wodę, kanalizację i ogrzewanie. Zgadza sie?

no to bede czekać z niecierpliwością na namiar,może akurat się przyda

Ja też czekam na info. Ewentualnie wprosimy się z małżonką na oglądanie - co Ty na to?

My właśnie czekamy na wycenę i projekt w studiu kuchennym z Domaru (jest ich tam kilka).

U nas będzie około 9mb do zagospodarowania. A przeliczając na m2 - to z jakieś 15-16.

Witam,

Czy ktoś ma może namiary na jakis instalatorów?potrzebuję zrobic pełną instalację w domku a jak dotąd dostałam 1 wycenę i wynosiła ona 53 tys. bez wszystkich materiałów na domek ok 160m2!!to chyba jest przesadzona cena!Będę wdzięczna za informacje.

Z ceny wnioskuję, że chodzi o wodę, kanalizację i ogrzewanie. Zgadza sie?

tak to cena za całosc

Bemark

firmy we Wrocku strasznie się cenią wiec doszłam do wniosku że poszukam coś dalej spoza wrocka i stąd ten Syców bo tam robili sobie meble znajomi i są bardzo zadowoleni bo ludzie potrafią doradzić i myśle że nie zdzierają bo sa dużo tańsi niż we wrockua mebelki maja naprawde bardzo fajne

U nich w firmie możan sobie obejżeć mebeli bo mają zwobione wystawy różnych mebli-stylów,co prawda nie duży to sklep ale oni mają swoją fabryke i więc robia na wymiar,przyjeżdzają,mierzą i wyceniają za fiko(przynajmniej tak u nas było i do tego zrobili nawet projekt)

czy mozna prosic namiary?

Bemark

czy mozna prosic namiary?

Czy ja też moge się przylączyć do prośby o namiary? 8) :)