TMK 13.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No własnie tylko robocizna Za tyle, to wolałbym wziąć 2 tygodnie urlopu czy L4 i samemu porozkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Anetka popros o wycene Kocota.1500 to rzeczywiscie duzo za rozdzielnie ale dopytaj sie czy nie z materialem i odbiorem?Jakos nie chce mi sie wierzyc zeby Kocot naciagal - wielu forumowiczow jest z jego prac i cen bardzo zadowolonychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 13.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Anetka popros o wycene Kocota.1500 to rzeczywiscie duzo za rozdzielnie ale dopytaj sie czy nie z materialem i odbiorem? Jakos nie chce mi sie wierzyc zeby Kocot naciagal - wielu forumowiczow jest z jego prac i cen bardzo zadowolonych pozdrawiam popieram;) my byliśmy bardzo zadowoleni i wyszło całkiem nie drogo w porównaniu z innymi....a co za komfort psychiczny;) p. Kocot był zdecydowanie najlepszym specjalistą na naszej budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 13.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ja potrzebuje szambo 8m3 .. czyli generalnie jestem zdecydowany na grupe szambowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 13.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 erased Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.10.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 a czy ktos z was kupuje 2 lub 3 kanalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 13.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hej hej budowlańcy ! kto z was ma juz za sobą dekarzy ? u mnie dzis zakonczył sie montaż wiązarów dachowych i pilnie ....bardzo pilnie szukam ekipy na dachówke moze pochwalcie sie jakie macie ceny ? u mnie parterówka, 305 m2 dachu pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 13.10.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 a czy ktos z was kupuje 2 lub 3 kanalowe? Ja się właśnie zastanawiam nad takim szambem. Może później da się to przerobić na oczyszczalnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 14.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe.drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 14.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 rozmawiałam z p. Porzyczką, max może wziąć 4 szamba, moje 6m kosztuje 1600 z transportem przy 4 szambach ok. 2300. dzwonilam też do kondradobet, oni moga wziąć max 5 szamb, przynajmniej tak mi powiedzieli,wtedy km płatny 3,5 zł. przy 3 szambach-2,5 zł. u nich szambo 6m kosztuje 1300 zł. dzisiaj się dowiem, czy sąsiad jest chętny. musimy wspólnie wybrać dostawcę...kto jest za kim? w moim przypadku taniej wychodzi kondradobet.. kto z was ma dachówkę braas grafitową lub czarną, muszę szybko podjąć decyzję i nie wiem która wybrać;p wklejcie swoje daszki,jeśli ktoś taką posiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja sie nie znam na szambach.wiem ze raczej musze miec jak w projekcie-czyli 3 komorowe. drzankos- szukasz tylko ludzi do pokrycia dachowka, czy deskowanie, papa, dachowka,rynny tez??? szukam ekipy do -ołacenie -folia -ulozenie dachowki , akcesorii -orynnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 14.10.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 sąsiad chętny,chyba decydujemy się na konradobet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts