AnetkaS 13.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 to normalna cena - 15 zł za tynk, a 40 za styropian, siatkę i klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ale podobno ceny ksztaltuja sie w granicach 38-45zl bez materialu, oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 13.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zawsze znajdzie się ktoś tańszy i ktoś droższy. Twoje ceny też są normalne 68 czy 70 za metr - trzeba zwórcić uwagę co to za materiał. To badzo ważne. Zwykły styropian kosztuje np. Swisspor kosztuje 86 za m3 ale już lambda 032 163 za m3. Organika jeszcze więcej. Mój koszt izolacji ścian (bez tynku) to 75 zl za m2 (Swisspor Lambda 032 15 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ale ja nie daje styropianu. Mam pomiedzy scianami (sciana trojwarstwowa).Daje najpierw normalny tynk, czekam miesiac i nakladam kolorowy akrylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 13.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Oczywiście to cena tynku wewnętrznego. Za zewnętrzny na jesieni 2008 brali od nas 24 zł za metr2 za ocieplenie, siatka i klej oczywiście za robociznę bardzo solidne chłopaki z okolic Trzebnicy. Numer na ekipę od tynku wew wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 14.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 podnoszę zapytanie o klej do siatki i styropianu;] pomóżcie!! w arisie proponuja organike, ceny w zasadzie dość rozsądne, ale czy to dobry wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 14.04.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Poświątecznie wpadłam się przywitać a tu gorąca dysputa o tynkach. Czy mogę prosić o namiary na chłopaków spod Trzebnicy. Powoli trzeba rezerwować termin. Może skorzystam .Cene Ewa_R miała naprawde przyzwoitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evora 15.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ewa_R ja tez poproszę o namiar na ekipę od tynków wew. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 16.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ewa_R ja tez poproszę o namiar na ekipę od tynków wew. Dzięki Namiar wysłany na prywatną poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 16.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ewa ... a ja bym poprosiła o namiary na tych od ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 17.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam! Chcialbym się przywitać i dołączyc do Waszej grupy dom kupiłem w stanie surowym na południe od wrocławia teraz wykonuje prace w srodku od począku '09 juz był elektryk, hydraulik wykonał instalacje wewn. wod., kan. i co. góra w regipsach. a teraz tynki i wylewki. czekam na przyłaćze wody i gazu... ufff kupa roboty, załatwiania, analizowania! ale jest super! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 skorson Witaj ! Dom w stanie surowym... kupa roboty "odwalona" My dalej nie możemy wyjść z "dołka" (piwnicy) Materiały zamówione czekają na postawienie na miejscu przeznaczenia. Oj, kiedy to w końcu ruszy .... Gdzie najkorzystniej kupowaliście styropian na ocieplenie ścian fundamentów (izolacja pionowa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 skorson jestes tak daleko z budowaniem,ze juz powinienes dolaczyc do grupy ,,wykanczamy sie" odlozmy zarty na bok- WITAJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 17.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Także się buduję - południe Wrocławia. Tutaj trafilem przez przypadek, ale zagoszczę chyba na dłużej Mamy obecnie skończony dach i rozglądam się za oknami i mam wielką prośbę - czy możecie napisać jakiej firmy macie okna (szukamy PCV) i czy są ok i czy montaż był ok? Czy ktoś z was ma okna balkonowe podnoszono-przesuwne (HS) w PCV? dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 17.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gdzie najkorzystniej kupowaliście styropian na ocieplenie ścian fundamentów (izolacja pionowa) ? Hej! My jak kupowaliśmy, to chcieliśmy Hydromax Styropolu. Najtaniej wtedy wyszło w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 poszukuję garażu blaszanego na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 17.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Czy ktoś z was ma okna balkonowe podnoszono-przesuwne (HS) w PCV? dzięki za pomoc. przesuwkę mam dopiero od lata, ale poki co chodzi bez zarzutu o efektownym wyglądzie nie wspomnę jedynie roleta sterowana elektrycznie działa dość wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 17.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Waszą Grupę Budujacą i przepraszam za spam ale.... "SOS!!!! 14 kwietnia b.r. w Wągrodnie /Piaseczno spalił się doszczętnie dach domu, naszych weterynarzy i sąsiadów. Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi, którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy! Liczy się każda złotówka. My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich!" http://pogorzelcy.sos.pl/ Wątek: http://forum.muratordom.pl/piaseczno-i-okolice,t2135-12540.htm 17 Kwiecień 2009 12:25 Temat postu: SOS!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 17.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 hej dzięki za powitanie! do zorby 76 okna zamówiłem w firmie styl-plast w Miłoszycach w dobrej cenie, z drewniana okleiną "Veka-perfectline" montaż - w sumie nie bylem przy montażu, chyba nie było żadnych zgrzytów, trzeba było tylko samemu uszczelnić pianka i styropianem dół okien, nie wiem czy to normalna usługa w trakcie montażu czy nie, ale u mnie nie było, daliśmu sobie radę. cena konkurencyjna. styropian_ na razie nie kupowałem, sam sie zastanawiam ile go kupic, bo mam piwnicę z wylanym chudziakiem na gruncie i strop z pokojemi na gorze, fachowcy roznie mówią, 5 cmm, 8 cm+ ocieplienie sufitu. ale fajnie sie można dogadać w hutowni intech (dawna gaja) na opolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts