Guccio 14.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witajcie, poszukuję solidnego stolarza, który wykonałby meble/szafki etc. Czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumar 15.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nasza tzw. "ekipa" sie nie sprawdzila i musielismy sie rozstac. Poszukujemy kogos kto dokonczy plot (torche prac murarskich) + potencjalnie wukona elementy kute (proste bez ozdobnikow). Jak ktos moze polecic kogos solidnego bedziemy wdzieczni. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apragacz 18.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów poszukuję kontaktu do firm robiących wycenę projektu budowlanego. Może ktoś ma jakieś ciekawe namiary? Poza tym, czy ktoś z Was korzysta z tego nowego forumizabelin.pl? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 05.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witajcie, poszukuję solidnego stolarza, który wykonałby meble/szafki etc. Czy możecie kogoś polecić? http://www.e-meble.pl Pan robil nam szafki do lazienki, garderobe i stoł, ma duzy wybor fornirow, jestem naprawde zadowolona. ANIA, tak, biegamy. Ostatnio zawiesilismy na tydzien bo jestesmy chorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 06.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Słuchajcie - czy macie jakiegoś sprawdzonego fachowca od gładzi? Takiego co nie trzeba mu palcem pokazywać i przekonywać, że się da lepiej... Niestety muszę tu i ówdzie dokonać poprawek po poprzednich gipsiarzach... Byłbym wdzięczny za jakiś sprawdzony namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 08.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja też się dołączam do grupy budującej w IZABELINIE i witam wszystkich SĄSIADÓW !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guccio 12.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Pilnie poszukuje kogoś do sprzątania domu w Izabelinie, czy możecie kogoś solidnego polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 13.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No to witamy w klubie! Ja szukam kogos od listopada i echo. Niestety odkad wprowadzono wizy dla Ukraincow jest w okolicy duzy problem ze znalezieniem kogokolwiek. Potencjalne panie wybrzydzaja i winduja ceny. Jeszcze rok temu braly 10zl, teraz juz 15zl za godzine. Na mniej niz 5 godzin zadna nie chce przyjsc a wiem ze mojego domu nie sprzata sie dluzej niz 3. Dzien w ktorym chca sprzatac narzucaja same. A Ukrainka ktora ostatnio u nas sprzatala narzekala ze od sprzatania łamia jej sie paznokcie i ze w ogole jest brudno w tym domu. A ciekawe po co do nas przychodzi??? I moze mam jej dorzucac na manicure? Tak wiec powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guccio 13.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ojej Klemi, to mnie nie pocieszyłaś, ale dzięki za info Mamy nowo wybudowany dom i ktoś musi posprzątać. Może ktoś jeszcze coś podpowie, bo jesteśmy w kropce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 14.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nic mi nie mówcie. Od świąt nie mam sprzątaczki - jeszcze nie w izabelinie - i nie mogę znaleźć. Szukam po znajomych, a co dzwonię to jej za daleko, nie będzie dojeżdżać, albo soboty tylko zostały, albo wszystko na ful. I nie ja jedna. Co pytam o kontakt to wszyscy szukają - chyba jakieś masowe deportacje ostatnio były. I witam nową członkinię. Dzięki za namairy kiedyś tam do pana od gruntu. Dowiedziałam się, że woda nie wykazuje cech agresywności względem betonu To chyba dobrze, że mamy spokojną wodę w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 14.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witajcie, ja po sąsiedzku, Właśnie skończyłem wielkie prace budowlane - mam do sprzedania chyba ze cztery palety bloczków fundamentowych (ponoć bardzo twarde - ekipa która w nich kuła twierdziła, że jeszcze takich twardych nie widzieli), trochę stempli i garaż blaszany drugiej klasy. Zainteresowanych zapraszam na PW lub mail [email protected] Do odbioru w mazowieckiem, wieś Marianów koło Leszna (trasa Babice-Borzęcin-Zaborów, etc) Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 22.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Czy ktoś wie/ma namiar na ludzi którzy robią certyfikat energetyczny budynku, nie mogę bez tego papierka odebrać budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apragacz 22.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hej, mam namiar na jedną firmę ARGOX – Kompleksowa Obsługa Inwestycji Budowlanych tel. kom: 604 463 707, wykonują świadectwa energ., jeśli chcesz mogę też przesłać Ci ofertę (mam na mailu)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guccio 26.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mcmagda, klememi - udało nam się kogoś znaleść do sprzątania, faktycznie jest ciężko. Prawda, stawka 15 zł za godzinę sprzątania ale żywcem nie bylo kogo wynająć. Klememi, dzięki za namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 29.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Załozyłem nowy temat dla grup Powiatu Warszawskiego Zach. Witam wszystkich budujących z Powiatu Warszawsko Zachodniego. Jestem nowym na forum bo własnie rozpocząłem budowę i szukałem informacji odnośnie cen materiałow budowlanych, polecanych hurtowni, polecanych wykonawców, cen usług i niestety nie jest łatwo te wiadomości pozyskać z forum, oczywiście one gdzieś tam są ale wiele z nich jest przestarzałych. CZYLI JESZCZE RAZ- POLECANE USŁUGI, WYKONAWCY, HURTOWNIE oraz których nie polecamy. Bardzo proszę zajrzyjcie tam i piszcie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiuszka 10.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 tak tylko podnoszę na pierwszą stronę... )) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 15.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Zamieszkaliśmy !!! teraz trzeba zająć się tematem śmieci. Co wiecie o firmach wywożących śmieci w naszej okolicy, szukam firmy jak najbardziej przyjaznej segregacji.?? My jesteśmy maniakami segregacji, kompostownik wykonany to odpada dużo śmieci, makulaturę wywożę do Babic na skup, ale plastik, metal, szkło nie widzę u nas kontenerów do segregacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 15.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cóż, mnie też nurtuje temat segregacji śmieci w Izabelinie. W W-wie przyzwyczailiśmy się do segregacji, a tutaj przeraża mnie ilość plastiku którą wyrzucam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 16.02.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cóż, mnie też nurtuje temat segregacji śmieci w Izabelinie. W W-wie przyzwyczailiśmy się do segregacji, a tutaj przeraża mnie ilość plastiku którą wyrzucam... Rozesłałem zapytanie do firm ze spisu w gminie i zobaczymy, na razie Sita odpowiedziała ze nie interesuje ich segregacja. My póki co wywozimy plastik i szkło do kontenerów w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 16.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 O segregację śmieci spytajcie w Bysiu - jeśli ktoś mieszka na terenie gminy Babice to jest możliwość. W Izabelinie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts