tusiekdit 21.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mam do oddania za symboliczna kwotę nową antenę TV-SAT 90cm z konwerteremB.dobra antena w kolorze szarym kupiona w hurtowni Dipol. http://images37.fotosik.pl/270/e06e160e7c15237e.jpg Do odbioru w Izabelinie.Zestaw kupiony nowy, u mnie w lesie nie ma sygnału, niestety. w katalogu hurtowni wygląda tak,http://www.dipol.com.pl/antena_satelitarna_stalowa_90_cm_offset_ocynkowana_malowana_a-e_A9605.htm moja jest szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 23.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Do oddania za symboliczną kwotę mam Piec akumulacyjny w bardzo dobrym stanie na 220V , w środku dwie grzałki i cegły szamotowe ,kolor brązowy. Więcej info i zdjęcia mogę wysłać na privaOdbiór w Izabelinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 03.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Krysztof III Nie daje się wysłać wiadomości do ciebie na prv, przepełniona skrzynka po tych zmianach antena aktualna, myślę ze 50PLN to rozsądna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 20.04.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 UWAGA!!!!Dnia 17.04.2010 zaginął mi pies rasy POSOKOWIEC BAWARSKI. jT. szczupły, zgrabny, ciemnobrązowy pies z długim ogonem (jamnik na długich łapach). Ma na sobie 2 obroże w tym jedną przeciwpchelną. Charakterystyczne 3 blizny na lewym boku i uszczerbione prawo ucho. Pies jest łagodny dla ludzi lecz z innymi psami wchodzi w konflikt. KONTAKT: 0-604-065-135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 20.04.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś mógłby się podzielić swoją opinią na temat przedszkola Słoneczny Domek w Lipkowie? z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 25.04.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Drodzy, mam nadzieję, że nie będziecie mieli mi za złe, że powielam posty, ale mam nadzieję, że ktoś z Wam może będzie mógł pomóc. Naszym znajomym w Izabelinie C zaginął w zeszłym tygodniu kocurek Oto ogłoszenie: http://lh5.ggpht.com/_PaH04oENZ_Q/S9PrplCnjXI/AAAAAAAABVQ/9HT-c6GcIjs/s512/dominik.jpg Właściciele będą wdzięczni za każdą informacje. Kocurek podobny jest do kota bengalskiego marmurkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agam7 01.06.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam,Poszukuję glazurnika do drobnego wykończenia w Laskach. Może ktoś ma glazurnika, który pracuje w pobliżu i mógłby przyjść na jeden dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam, Poszukuję glazurnika do drobnego wykończenia w Laskach. Może ktoś ma glazurnika, który pracuje w pobliżu i mógłby przyjść na jeden dzionek? Ja mam:) Ale muszę się Go zapytać jutro... Albo zapraszam jutro do mnie do Lasek;) na pogadanie z Nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agam7 01.06.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Będę wdzięczna za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 04.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 UWAGA!!!! Dnia 17.04.2010 zaginął mi pies rasy POSOKOWIEC BAWARSKI. jT. szczupły, zgrabny, ciemnobrązowy pies z długim ogonem (jamnik na długich łapach). Ma na sobie 2 obroże w tym jedną przeciwpchelną. Charakterystyczne 3 blizny na lewym boku i uszczerbione prawo ucho. Pies jest łagodny dla ludzi lecz z innymi psami wchodzi w konflikt. KONTAKT: 0-604-065-135 MIŁO MI WSZYSTKICH POINFORMOWAĆ, ŻE DZIĘKI UCZCIWYM LUDZIOM (KTÓRYCH NIE BRAKUJE) PIESEK SIĘ ODNALAZŁ - ZA CO DZIĘKUJĘ ZWŁASZCZA MOIM "SĄSIADOM". Musiałam go wprawdzie wykraść z "pewnego nieciekawego miejsca" ale jest i to na pewno mój!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Do aktualnie budujących w okolicach gminy Izabelin - skąd bierzecie materiały?Padały w ciągu ostatniego pół roku informacje o Girls-Bud i Normie, ale może ktoś z Was kupuje gdzieś dalej (taniej?) i może polecić jakiś dobry skład budowlany?Czy 'Skład' w Izabelinie ma naprawdę najwyższe ceny w rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 30.06.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzień dobry, Czy ktoś, tak jak ja, ma kłopoty z wywozem szamba, po tym jak oczyszczalnia w Truskawiu przestała przyjmować ścieki? Jeśli tak, to bardzo chciałabym wiedzieć, jak sobie z tą sytuacją radzicie. Pozdrawiam serdecznie jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 11.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ja brałem wydruki z cenami z Allegro, szedłem i negocjowałem z Panami w Składzie na dole po schodkach, ale tylko rzeczy wykończeniowe. Większość rzeczy jednak kupiłem w internecie bo to samo a ceny dużo niższe. Np zaprawę do klejenia płytek po ogrzewanie podłogowe na cały dom, u mnie 80% terakota przywiozła mi firma z Allegro gdzieś z Zielonki czy Wołomina, z dowozem wyszło ok 20% taniej niż w składach okolicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 02.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 witam mam do odstąpienia deski (jakieś 2-2.5m3) rozszalowane z powyjmowanymi gwoździamii jakis może 1m3 z gwoździami jeszcze. w dobrym stanie idealne do szalowania ław lub wieńca prosze o kontakt tel 501109491odbiór w Truskawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.08.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Oddam ok. 15m3 gruzu.Szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doremisol 09.08.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam sąsiadki i sąsiadów! Właśnie za chwilę planuje zacząć budowę. Szukam kontaktu do dobrego i w rozsądnej cenie:- kierownika budowy,- kogoś kto mi zbuduje dom SSO,- hydraulika.- składu budowlanego z niezłymi cenami, - kogoś od przyłącza gazowego. Jesteś po pieszczotach z urzędnikami i właśnie zaczynam kolejny etap! Aż strach się bać! MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 13.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 CzescCzy ktoś z Was miał przyjemność ocieplać dom wełną? Wiekszość ociepla jednak styropianem - a ja szukam ekipy do wełny, która potrafiłaby dobrze załatwic sprawę przed zimą. PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw1977 13.08.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 usługi kamieniarskie jak ktoś potrzebuję to mogę dać namiar. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.08.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania używane rzeczy: - licznik trójfazowy;- kabel ziemny 15m z gniazdami (używany był do powyższego licznika).Sprzedam po dobrej cenie. Info na Allegro:http://allegro.pl/item1189740353_licznik_pradu_trojfazowy_pafal.htmlhttp://allegro.pl/item1189740396_kabel_przewod_ziemny_4x1_5mm_z_gniazdami.html Odbiór: Hornówek lub Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane po jednej budowie. ok. 280 sztuk - długość ok 2,95-3,0m, kupione jako 3-metrowe ale docinane na budowie, kilkadziesiąt krótszych.Cena 3,5zł za sztukę.Mogę pomóc w załadunku. Odbiór w Koczargach Starych.tel. 603994498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts