badi 10.03.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 U mnie na budowie ruch, ale ja już mam okna............. Ale co się nawybieraliśmy to nasze !!!!!!!!!!!!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.03.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Peilin oj ja znam bol duzych okien i ich ceny!!!!!!!! Ale za to jaki efekt i komfort mieszkania A ja dzis odebralam POZWOLENIE NA BUDOWE Strasznie sie ciesze, ze te papierologie mamy juz za soba - ciezko bylo ale sie udalo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.03.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Moniś Teraz to się dopiero zaczęło........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Badi na razie to jeszcze nic. Dopiero sie zacznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 13.03.2005 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 My mamy wielkie okna, jaki komfort. Jak jasno, nawet w zimie. Czy ktoś robił tynki gipsowe z agregatu? Poszukuję wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.03.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ja z tynkami miałam same przygody.... Miały być cementowo - wapienne, ale nie wyszły satysfakcjonująco, więc na wierzch poszła gładź gipsowa i nowe narożniki. Te do cem. - wap. się nie nadawały........... Ale wszystko było robione ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 13.03.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Iwona,czy twój wykonawca będzie Ci wstawiał okna czy weźmiesz do tego inną ekipę?Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.03.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 JJ co prawda nie do mnie bylo skierowane pytanie ale my bierzemy inna ekipe, z fabryki okien i dzieki temu mamy okna 7% VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 14.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Moniś,To słuszne podejście - oni mogą się znać lepiej na montażu. A okna z tworzywa czy drewniane?Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.03.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 A na nas wywierano presję przed majem zeszłego roku, że nie wiadomo jak z tym vatem będzie. A tu okazuje się, że wszystko może być z 7 - mio % VATem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 14.03.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Moniś,A ten VAT 7% to z czego wynika - kupujesz materiał z usługą czy na firmę?Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 14.03.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Zgodnie z sugestiami Mibudu do okien wezmiemy inna ekipe. Okna mamy plastykowe i planuje poprosic o wycene forumowego guru Jareko. Jezeli mozecie polecic jeszcze jakas sprawdzona ekipe to prosze o namiary.Monis,gratuluje zakonczenia wstepnej papierologii.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Moniś, To słuszne podejście - oni mogą się znać lepiej na montażu. A okna z tworzywa czy drewniane? Pozdrawiam jj U nas drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Moniś, A ten VAT 7% to z czego wynika - kupujesz materiał z usługą czy na firmę? Pozdrawiam jj JJ wynika to z naszych idiotycznych przepisow, ze jesli kupujesz okna to z 22% VATem, jesli okna z usluga montazu to z 7%. Dlatego my bierzemy z montazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Zgodnie z sugestiami Mibudu do okien wezmiemy inna ekipe. Okna mamy plastykowe i planuje poprosic o wycene forumowego guru Jareko. Jezeli mozecie polecic jeszcze jakas sprawdzona ekipe to prosze o namiary. Monis, gratuluje zakonczenia wstepnej papierologii. pozdrawiam Peilin jesli chodzi o oka, to polecam jeszcze Starego z naszego forum. Strasznie sympatyczny i nam dal bardzo rozsadna wycene na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 14.03.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Moniś, Ja też przymierzam się do drewnianych. Iwona, Dobrze, że bierzecie innego wykonawcę bo Mibud najwyraźniej się na tym nie zna. Dobrze przynajmniej, że się do tego przyznali. Nam proponowali montaż z mostkami termicznymi. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa555 14.03.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 witamjestem nowa na forum. Przegladam rozne strony i znalazlam grupe izabelinska. Ciesze sie. Moze ktos z waszych znajomych SZUKA dzialki bud? Mam do sprzedania w Hornowku na ul. XV Poprzecznej.Gdyby ktos wiedzial o takim poszukujacym, prosze o kontakt.tel 752 21 60 lub0 501 52 77 12z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 14.03.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 JJ,Jak to z mostkami termicznymi?Nam od razu powiedzieli, ze jak sie bardzo upieramy to moga to zorganizowac, ale i tak beda brali firme zewnetrzna. W takiej sytuacji stwierdzialam, ze akurat znalezienie firmy od okien to nie duzy klopot, wiec tym sie zajme sama.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 JJ a gdzie zamawiacie okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 JJ a gdzie zamawiacie okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts