badi 04.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ta działka w Dąbrowie to aktualna jest ? Picasso daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ta działka w Dąbrowie to aktualna jest ? Picasso daj znać. Badi chcesz budowac drugi dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.04.2005 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ta działka w Dąbrowie to aktualna jest ? Picasso daj znać. jest aktualna, jest 'zaklepana dla mnie' a moja agentka ma wylacznosc - (a ja w tym tygodniu mam zamiar kupic dzialke w Hornowku, wiec bedzie wolna). Dzialeczka jest lesna ale z dojazdem z 2 ulic - wokolo tylko nowe rezydencje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 05.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Sorry, ale nie wierzę w takie okazje. Musi coś być nie tak z tą działką - albo spór właścieli, albo służebność, albo - co znacznie trudniej wykryć, wada ukryta - np. nie możność podłączenia do prądu, czy innych mediów co wyjdzie dopiero podczas uzyskiwania technicznych warunków przyłączenia... Może znajduje się coś pod ziemią (urządzenia) lub badanie geotechniczne gruntu wykaże że tam się poprostu nie da budować (był nie dawno artykuł na ten temat w ładnym domu - działka piękna, okolica też, a cena mocno atrakcyjna.. a pod humusem torf do głębokości kilkunastu metrów....) Nie wierzę że ktoś sprzedaje coś na co jest popyt o ponad 50% taniej niż inni. W takich lokalizacjach upust 15% już jest wielką atrakcją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 05.04.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 myslimy, ze moze lepiej nieco taniej, ale poszerzyc poszukiwania na Stare Babice, Borzecin & okolica. Oby sasiedzi byli OK> Rysiu, a byliście w Lipkowie? Jeszcze nie, dopiero zaczynamy szukac. Lipków jest OK. Nie bardzo wiem jak zaczac. Picasso, jak znalazles Hornówek? Moze jest cos ladnego obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.04.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Sorry, ale nie wierzę w takie okazje. Musi coś być nie tak z tą działką - albo spór właścieli, albo służebność, albo - co znacznie trudniej wykryć, wada ukryta - np. nie możność podłączenia do prądu, czy innych mediów co wyjdzie dopiero podczas uzyskiwania technicznych warunków przyłączenia... Może znajduje się coś pod ziemią (urządzenia) lub badanie geotechniczne gruntu wykaże że tam się poprostu nie da budować (był nie dawno artykuł na ten temat w ładnym domu - działka piękna, okolica też, a cena mocno atrakcyjna.. a pod humusem torf do głębokości kilkunastu metrów....) Nie wierzę że ktoś sprzedaje coś na co jest popyt o ponad 50% taniej niż inni. W takich lokalizacjach upust 15% już jest wielką atrakcją.. no nie mam zielonego pojecia czy cos nie jest ukryte pod ziemia, ale to sie chyba da sprawdzic przed zakupem...tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 myslimy, ze moze lepiej nieco taniej, ale poszerzyc poszukiwania na Stare Babice, Borzecin & okolica. Oby sasiedzi byli OK> Rysiu, a byliście w Lipkowie? Jeszcze nie, dopiero zaczynamy szukac. Lipków jest OK. Nie bardzo wiem jak zaczac. Picasso, jak znalazles Hornówek? Moze jest cos ladnego obok? Ja znalazlem z ogloszenia z netu. No obok mojej dzialki (w niedalekiej odleglosci, bo sasiedztwo juz praktycznie pobudowane) widzialem kilka dzialek pustych - moze warto sie zainteresowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 05.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Z net-u znaczy Trader albo Kampinos? Czy jest to okolica Poprzecznej XIV? Bo tam jest pare ladnych, ale nie wiem czy sa na sprzedaz. Choilera no, nie wiem jak ugryzc temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 05.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Rysiu, tu nie ma nic do gryzienia. Normalnie: dzwonisz do agencji Kampinos i np Ranczo, mówisz jakiej działki szukasz i umawiasz się na oglądanie. Sprawa prosta jak drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.04.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Z net-u znaczy Trader albo Kampinos? Czy jest to okolica Poprzecznej XIV? Bo tam jest pare ladnych, ale nie wiem czy sa na sprzedaz. Choilera no, nie wiem jak ugryzc temat. ja mam dzialke na Zielonej (ogloszenie z Tradera) - bylem tam na spacerkach i sa dzialki puste w okolicach (nie pamietam, ktora to jest poprzeczna XIV - czy to ta ze skladem budowlanym na plecach?), mysle, ze nalezy popytac sasiadow, spokojnie sobie szukac. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Moniś Czemu nie ??? Nieźle mi to idzie.......... Ale nastęony to raczej na sprzedaż, bo pomysły mi się kończą.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 06.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Picasso, Ta ze skladem budowlanym na plecach to Poprzeczna XV. A XIV jest jedna wczesniej i jest tam jeszcze ladny kawalek pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 06.04.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Dzień dobry, Właśnie stałam się posiadaczką baraku budowlanego. Jednak to prawda, że jak kobietę wysłać na zakupy to jej się humor poprawia Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 06.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Uwaga, uwaga!Starostwo przeniosło się do Ożarowa - tel. 733 72 00, Poznańska 129/133 (dawny budynek Kabli). Fort Wola już nie funkcjonuje.Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.04.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Jak to !!! Wszystko przenieśli do Ożarowa !!!!!!!! A nie łaska do Poznania na ten przykład ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 07.04.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Badi, Ty przynajmniej masz już większość papierologi za sobą. A ja teraz zamiast na Wolę to będę biegać ze zgłoszeniami z Ochoty do Ożarowa. A było tak przyjemnie ( ) Pozdrawiam, jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.04.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 No niby tak... Ale też mam jeszcze jakieś papiery do zatwierdzania........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Moniś Czemu nie ??? Nieźle mi to idzie.......... Ale nastęony to raczej na sprzedaż, bo pomysły mi się kończą.......... Nie wierze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Jak to !!! Wszystko przenieśli do Ożarowa !!!!!!!! A nie łaska do Poznania na ten przykład ???????????????? Badi wierz mi, ze Ozarow to maly pikus. Moi rodzice od 2 lat mieszkaja w Sulejowku kolo Wesolej i ostatnio dowiedzialam sie, ze szacowne urzedy maja w Minsku, Siedlcach i Lublinie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Dzień dobry, Właśnie stałam się posiadaczką baraku budowlanego. Jednak to prawda, że jak kobietę wysłać na zakupy to jej się humor poprawia Pozdrawiam jj JJ moje gratulacje!!!!!!!!! U nas dzis panowie rozstawili sobie swoj "bungalow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts