badi 12.04.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Moniś a co ty tak po nocy się zakradasz ? Przyjdź w ciągu dnia jak reszta....... Czyżbyś została pochłonięta przez nowe hobby czyli budowanie.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Badi niestety dnia zaczelo mi brakowac.........stad te "nocne" posty. Mam nadzieje, ze nauczymy sie lepiej organizowac czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No - dobra organizacja czasu to podstawa............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Uczymy sie tego, uczymy.............bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.04.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Kochani, w niedzielę (17-tego) o godzinie 14-tej meldujemy się w Lolku!!! Pogadamy o budowie i nie tylko! Wpadnijcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jagna w te niedziele????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 No...tak. W TĘ niedzielę...to źle? A ktoś się wybiera na spotkanie do Lolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 15.04.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 moi drodzy Izabelinianie:), Kto mi szybko podpowie gdzie u nas zalatwia sie: 1. prad 2. wode 3. gaz 4. kanalize i bez dowcipow w stylu: w elektrowni, gazowni . Prosze o konkret i z gory dziekuje. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 15.04.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Picasso, Dlaczego bez dowcipów? Trochę radości nie zaszkodzi A znasz ten o dwóch blondynkach co jadą na rowerze? Prąd-Pruszków, Waryńskiego 4/6, 7382320 Gaz- Kasprzaka 25, 6918700, 6918701 Woda, kanaliza(to już coś takiego funkcjonuje?)-w Hornówku na Kurowskiego, telefonu niestety nie mogę znaleźć (zadzwoń do biura numerów). Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.04.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Pikasiak ....notuj wod.-kan. GPWiK "Mokre Laki" Sp. z o.o. Hornówek ul. Kurowskiego 93 721 84 24, 721 80 72 sonsiad zez Lipkowa pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 15.04.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 dzieki moje somsiady JJ, nie znam tego o blondynkach i rowerach, dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 18.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Kanalizacja jeszcze nigdzie w gminie Izabelin nie dziala, ale zbieraja pieniadze od osob zamieszkalych przy ulicach gdzie w pierwszej kolejnosci jest/bedzie zrobiona. Woda jest chyba prawie wszedzie. Generalnie w sprawie wody i kanalizacji trzeba udac sie do pana Tymczyszyna w Hornowku (budynek "biurowy" Inco Veritas).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 18.04.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jada 2 blondynki na rowerach. Nagle jedna z nich zsiada z rowerui zaczyna spuszczac powietrze w obu kolach.Druga zdziwniona pyta: - A PO CO TY TO ROBISZ???- A BO MAM SIODELKO ZA WYSOKONa co ta druga zaczyna majstrowac przy swoim rowerze izamieniac miejscami siodelko z kierownica.- A TY CO ROBISZ ? - pyta pierwsza- ZAWRACAM!! NIE BEDE JEZDZILA Z TAKA IDIOTKA!!!P.S. co by nikogo nie urazić zaznaczam, że śmieję się sama z siebiePozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 21.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Jada 2 blondynki na rowerach. Nagle jedna z nich zsiada z roweru i zaczyna spuszczac powietrze w obu kolach. Druga zdziwniona pyta: - A PO CO TY TO ROBISZ??? - A BO MAM SIODELKO ZA WYSOKO Na co ta druga zaczyna majstrowac przy swoim rowerze i zamieniac miejscami siodelko z kierownica. - A TY CO ROBISZ ? - pyta pierwsza - ZAWRACAM!! NIE BEDE JEZDZILA Z TAKA IDIOTKA!!! P.S. co by nikogo nie urazić zaznaczam, że śmieję się sama z siebie Pozdrawiam jj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 22.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Dzień dobry, Dziś złożyłam zawiadomienie o rozpoczęciu budowy. Formalności mamy już za sobą. W maju startujemy. Pozdrawiam wszystkich jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 22.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jj, Moje gratulacje!!! My w przyszłym tygodniu spotykamy sie z Mibudem, zeby ustalic, kiedy zaczna kłasc klinkier. Wyglada na to, ze w tym roku uda nam sie jeszcze wstawic okna, drzwi i brame garazowa. Na razie szukam kogos do okien. Mam jedna wstepna wycene i czekam na kolejna. Potem zajme sie reszta. Pozdrawiam ps w dalszym ciagu nie wiem, gdzie sie budujesz po ktorej stronie od Sierakowskiej: w kierunku Wa-wy (tam szukalam i nie znalazlam) czy w strone Truskawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 22.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Iwona, Jutro to raczej nas nie będzie ale powinni być panowie od studni. Generalnie to teraz będziemy częstymi gośćmi więc będzie okazja żeby się spotkać. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 JJ gratulacje!!!!!!!!! No i powodzenia!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 23.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Dzięki Moniś, A co u Was? Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts