forum_user 23.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 JJ wlasnie poszukuje stempli............no i w koncu wychodzimy w przyszlym tygodniu z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 23.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 JJ wlasnie poszukuje stempli............no i w koncu wychodzimy w przyszlym tygodniu z ziemi Moniś, mam do opchnięcia około 150 stempli po pół ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ankalenka w takim razie biore wszystkie. A jakiej dlugosci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 24.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 najwięcej po 3 m. musicie tylko załatwic transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Ankalenko a kiedy moglibysmy podjechac do Ciebie i zobaczyc te stemple??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 25.04.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ankalenko a kiedy moglibysmy podjechac do Ciebie i zobaczyc te stemple??? Stemple chcesz oglądać ????!!!!! a proszę bardzo, np w tym tygodniu każdego dnia. szczegóły napiszę Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Ankalenko ja nie chce, ale szef ekipy chce je obejrzec........i dziekuje za dokladny opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ankalenko ja nie chce, ale szef ekipy chce je obejrzec........i dziekuje za dokladny opis Pewnie chodzi o jakość................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 27.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 jj znalazlam Skrzyneckiego - na razie na mapie Juz wiem dlaczego mialam problem - sadzilam, ze Skrzyneckiego odchodzi od 3 maja . Po pracy po 19.00 jade w odwiedziny, bedziesz? Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 28.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 jj, Znalazlam! Piekna dzialka, naprawde super! Dom z tyłu rzeczywiscie niezly, a jak sie prezentuje od frontu . Pozdrawiam Iwona ps calkiem blisko od Was mieszka nasz architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 28.04.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Peilin,widziałam dom dość podobny w bryle do Waszego ale wykończony drewnem i szarym gładkim tynkiem (albo był to beton architektoniczny). Do tego na dachu blacha tytan-cynk. Cudo.A tyle razy przejeżdżałam obok i nie zauważyłam - jest dokładnie na przeciwko wyjazdu z Eko-Babic, schowany pomiędzy domami. Szkoda że w takim otoczeniu... Wiem, że planujecie klinkier, ale warto rzucić okiem na alternatywne wykończenie elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 28.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ankalenka, Dzieki za podpowiedzi, ale nasz dom bedzie z klinkieru i nie ma mowy o zadnych zmianach. Ja wyszlam z zalozenia, ze jak decyduje sie na projekt indywidualny, to wszystko musi byc przemyslane i dopracowane. I wydaje mi sie, ze tak jest . Ale dom, o ktorym piszesz chetnie zobacze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.04.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Iwona, Wczoraj się nie wybieraliśmy. Dzisiaj mąż jedzie rozliczać się ze studniarzem. Cieszę się, że Ci się podoba działka - jak słońce przygrzeje to wśród tych sosen jest bardzo przyjemnie. No ale twoja też fajnie usytuowana - frontem do lasu. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 29.04.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ankalenka,Dom widzielismy, rzeczywiscie bardzo fajny - prosty, ale nie banalny. Bardzo mi sie spodobal. Szkoda ze w takim otoczeniu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ankalenka, Dom widzielismy, rzeczywiscie bardzo fajny - prosty, ale nie banalny. Bardzo mi sie spodobal. Szkoda ze w takim otoczeniu. Pozdrawiam otoczenie ważna rzecz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 10.05.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A moze widzieliscie maja siatke? Zielona powlekana ostatnio poszło sobie niewiadomo gdzie, niewiadomo z kim jakies 30 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 10.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 zdjęli ze słupków, czy leżała zwinięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 11.05.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 zdjęli ze słupków, czy leżała zwinięta? Zdjeli ze słupków, wycieli linki które ja naciagąły i z samego środka ogrodzenia od strony lasu zabrali kawal . Teraz bede sie rozgladal kto w okolicy ma kawalek ogrodzenia z siatki powlekanej bo podejrzeawm ze to miejscowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.05.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 ...na takie cos, to sie scyzorek w kieszeni sam otwiera A jakiego wzrostu poszukiwana byla J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 ...na takie cos, to sie scyzorek w kieszeni sam otwiera A jakiego wzrostu poszukiwana byla J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts