parr 09.05.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witajcie, Chcę wybudować dom i szukam działek.Na działke mam 200-220 tys. zł.(idealna działka to 700-1000 m2 i szerokosc min.23 m)Co za te pieniądze mogę kupic w okolicy Izabelina?(bo w samym Izabelinie za te kwotę raczej nic nie kupię)Nie znam okolicznych poziomów cen.Co doradzacie?Może w Waszej okolicy są działki na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witajcie, Chcę wybudować dom i szukam działek.Na działke mam 200-220 tys. zł.(idealna działka to 700-1000 m2 i szerokosc min.23 m)Co za te pieniądze mogę kupic w okolicy Izabelina?(bo w samym Izabelinie za te kwotę raczej nic nie kupię)Nie znam okolicznych poziomów cen.Co doradzacie?Może w Waszej okolicy są działki na sprzedaż? Bedzie Ci trudno znalezc dzialke za taka kwote- jesli Izabelin to cena od 350 PLN/m2. Odwiedz agencje nieruchomosci Kampinos w Izabelinie- maja dobre rozeznanie rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 09.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Thomasso dzieki za odpowiedź.Zdaję sobie sprawę ,że w samym Izabelinie za tę kwotę nic nie kupie.Ale raczej chodzi mi o okolice Izabelina w których sporo z Was buduje lub zbudowało swoje domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 parrwiekszosc ofert dzialek trafia do agencji nieruchomosci- co do okolic- Truskaw( byly dzialki ale waskie, moze cos sie zmienilo od pol roku), Lipkow- malo ofert, Koczargi, Zielonki- mieli scalac ziemie i robic podzial.W Koczargach z tego co slyszalem juz sa dostepne- okolice- za szkola najlepiej zaczac od agencji, pojezdzic poogladac okolice , popytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 09.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Parr, w tej cenie możesz mieć całkiem miłą działeczkę na Bliznem albo w Latchorzewie. Tyz piknie tam - i do Wawy komunikacja miejska, a nie podmiejska jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 11.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Kochani, Prund mamy - własny! Po 2 latach 3 miesiącach 5 dniach 23 h 24 min i 3 sekundach oczekiwania. No i wreszcie jadziem z tym sezonem budowlanym. A jak! Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ... eeeeeeeeeeee, nie no bajer ... koniecznie musisz sobie jakąś lampeczkę zapalić u bramy ... Gratulki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 11.05.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Zapalę, zapalę.....jak tylko będę miała bramę . A jakby tak jeszcze gaz podłączyli to może jakiś mały wybuch na wiwat Ale się rozmarzyłam Pozdrawiam serdecznie jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 11.05.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 jj-gratulacje - co do pradu- strasnie dlugo A w umowie nie bylo ze zrobia to do 2 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 11.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Thomasso,Owszem bylo (sorry nie mam polskich znakow) - do 17.02. Termin totalnie nierealny, zwlaszcza tej zimy. A wykonanie przez energetyke ciagnelo sie jakies 2 miesiace.Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 11.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 JJ- a "miejscowy" elekryk z ukladami w ZEWT? Podobno jest takiw Izabeliniepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 11.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nie znam i już nie potrzebuję Sama tupnęłam nogą. Na drugi dzień licznik założyli. Pzdr jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 12.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam sasiadow! Poszukuje firmy do wykonania podbitki i ocieplenia poddasza oraz do wykonania systemu alarmowego. Jesli ktos moze kogos polecic prosze o wiadomosc na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 do tych co sa na biezaco z betonem gdzie teraz kupujecie beton z gruchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 15.05.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 do tych co sa na biezaco z betonem gdzie teraz kupujecie beton z gruchy? POL-Beton w Czosnowie B10 - 130 m3 B15 - 140 m3 B20 - 150 m3 pompa 300 za usługę (niezależnie od ilości godzin) Wszystkie ceny netto. Czosnów, ul. Duńska 10, tel. 022 7941664 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 KozAnka dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 16.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Mam juz warunki przylacza energet i podpisana umowe - skrzynka docelowa ma byc do 2 latCzy wystarczy teraz zlecic wykonanie skrzynki budowlanej elektrykowi, czy tez musze czekac na pozwolenie na budoweMacie wieksze doswiadczneie- mozecie kogos polecic, kto zrobi to w miare sprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 17.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 rozumiem, ze wszyscy albo zapracowami albo na budowie Ale moze ktos odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 18.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mam juz warunki przylacza energet i podpisana umowe - skrzynka docelowa ma byc do 2 lat Czy wystarczy teraz zlecic wykonanie skrzynki budowlanej elektrykowi, czy tez musze czekac na pozwolenie na budowe Macie wieksze doswiadczneie- mozecie kogos polecic, kto zrobi to w miare sprawnie? Nie do końca rozumiem. Docelowe przyłącze masz mieć za 2 lata, a czy prąd budowlany energetyka podłączy wcześniej? Ja na budowlany czekałem 2 lata. Wszystko robiła energetyka. Jak już byli gotowi do podłączenia to sie ze mną skontaktowali i zgodnie z umową miałem 2 tygodnie na zrobienie skrzynki budowlanej. Co masz w umowie? Zadzwoń do nich. pozdrawiam filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 18.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mam juz warunki przylacza energet i podpisana umowe - skrzynka docelowa ma byc do 2 lat Czy wystarczy teraz zlecic wykonanie skrzynki budowlanej elektrykowi, czy tez musze czekac na pozwolenie na budowe Macie wieksze doswiadczneie- mozecie kogos polecic, kto zrobi to w miare sprawnie? Nie do końca rozumiem. Docelowe przyłącze masz mieć za 2 lata, a czy prąd budowlany energetyka podłączy wcześniej? Ja na budowlany czekałem 2 lata. Wszystko robiła energetyka. Jak już byli gotowi do podłączenia to sie ze mną skontaktowali i zgodnie z umową miałem 2 tygodnie na zrobienie skrzynki budowlanej. Co masz w umowie? Zadzwoń do nich. pozdrawiam filipek dzieki za info- w umowie jest zapis - do dwoch lat. Umowa dotyczy zarowno pradu budowlanego jak i docelowego. Jest tez zapis o powiadomieniu ZEWTu o otrzymaniu pozwolenia na budowe. Czy oznacza to ze skrzynke budowlana zamontuja w momencie uzyskania PB, czy tez we wlasnym zakresie mam sie starac o instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts