thomasso 18.01.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 oczywiscie pozwolenie na budowe musi byc prawomocne- z pieczatka- kluzula ostatecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 18.01.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Do budujacych na Szkolnej !! Podeslijcie mi jak najszybciej numery umow z ZEWT (na priva) , chce miec " komplet" dla dzialu inwestycji I KONIECZNIE dostarczcie pozwolenie na budowe do ZEWT, kancelaria- pokoj 102- bez tego nie mozna ruszyc !!! pzdr Wyslałam na priva numer umowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 18.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 dzieki .- wszystko doszlo na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_izabelin 18.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam Poszukuje namiarów na geodete? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 18.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam Poszukuje namiarów na geodete? Dzieki Posłałam na priva. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 18.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam Poszukuje namiarów na geodete? Dzieki Posłałam na priva. Pozdrawiam, Jeżeli można to ja też poproszę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 18.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jeżeli można to ja też poproszę. Pozdrawiam, Posłałam prywatną wiadomość. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 22.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 do Szkolnej Info z ZEWT poinienem miec do konca przyszlego tygodnia. Pamietajcie o dostarczeniu jak najszybciej pozwolenia na budowe pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 do Szkolnej Info z ZEWT poinienem miec do konca przyszlego tygodnia. Pamietajcie o dostarczeniu jak najszybciej pozwolenia na budowe pzdr Ok. Tylko najpierw musze pozwolenie dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 22.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witajcie, Ja po sąsiedzku z okolic Leszna Wyglada na to, że aby ogrodzić działkę (moją i niektóre sąsiednie ) będzie potrzebne wyrównanie terenu (ścięcie takich małych pagórków - do ok.1m wysokości). Czy ktoś z Was ma jakieś namiary na taką spycharokoparę z okolic Babice - Leszno - Kampinos?? Bardzo będę wdzięczny. Pozdrawiam serdecznie. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 23.01.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Piompo, znalzlem namiary na grupie kampinoskiej "Pana koparkowego - tel. 602 726 792, Pan Śledziewski z Pruszkowa " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 23.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 czy ktos z Panstwa zrobil dach ceramiczny i moze sie podzielic informacja gdzie i przez kogo najlepiej robic ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Margaret, dzieki za info. Conrad67- dachowka ceramiczna to bardzo ogolne pojecie rozne sa ekipy dekarzy. Jedni specjalizuja sie w zakladkowych, drudzy w plaskich dachowkach np. karpiowce. Duza wage ma rodzaj dachu - lukarny, wole oka. Najlepiej zajrzyj do gupy polecanych fachowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maje 29.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 No, no, no - spadlismy na druga strone! Klememi - mozesz mi tez przeslac namiary na geodete? My mamy juz projekt, 19 marca ma byc gotowy do zlozenia wniosku o pozwolenie na budowe (mam nadzieje, ze do tego czasu wyjasni sie nam sprawa z pradem i gazem...)! Teraz tylko trzeba znalezc ekipe do budowania... Ponoc nie jest z tym latwo. A moze ktos moze kogos polecic? Pozdrawiam, Maje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 31.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Klememi - mozesz mi tez przeslac namiary na geodete? Teraz tylko trzeba znalezc ekipe do budowania... Ponoc nie jest z tym latwo. A moze ktos moze kogos polecic? Pozdrawiam, Maje Maje, namiary na geodete i firme budowlana poszly na priva. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 31.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam Poszukuje namiarów na geodete? Dzieki Posłałam na priva. Pozdrawiam, Witam Ja też poproszę o namiary Zgóry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 31.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam Ja też poproszę o namiary Zgóry dziękuję Witam Dużo namiarów jest na stronie agencji Kampinos. http://www.kampinos.com.pl/index.php?option=com_contact&catid=28&Itemid=38 Jest tam również geodeta którego poleca Klememi. Przy okazji On robi nie tylko usługi geodezyjne ale również geotechniczne. I o ile cena za mapę jest u niego konkurencyjna, to za badanie geotechniczne zupełnie nie - udało mi się znaleźć znacznie taniej. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maje 31.01.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A ile kosztuje u niego mapa? Ja mam tez geologa do badan za rozsadna (tak mi sie wydaje) cene. Jakby ktos potrzebowal to sie moge podzielic. Maje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 31.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A ile kosztuje u niego mapa? Ja mam tez geologa do badan za rozsadna (tak mi sie wydaje) cene. Jakby ktos potrzebowal to sie moge podzielic. Maje Maje, o ile dobrze pamietam za mape placilam 950 zl. To bylo we wrzesniu. Nie wiem, czy to tanio czy nie, nie porownywalam cen. Opieralam sie raczej na opinii. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 31.01.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A ile kosztuje u niego mapa? Ja mam tez geologa do badan za rozsadna (tak mi sie wydaje) cene. Jakby ktos potrzebowal to sie moge podzielic. Maje To zależy od wielkości działki + ilości pracy. U mnie dla działĸi 1420 m2 zalesionej (czyli trochę roboty z nanoszeniem drzew będzie miał) chce 850 PLN. Geodeta za 3 odwierty + wykonanie dokumentacji wziął 600 PLN Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts