Margaret 23.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Aaf, Odnośnie składów budowlanych robiłam rozeznanie na przełomie stycznia i marca - zresztą to firmy opisywane na forum:Girls-bud w Macierzyszu, 7221358; Norma w Klaudynie 7229774, Budomix w Starych Babicach 604423611.Cenowo i jakościowo najlepiej wypadają dwa pierwsze. Kupowałam co prawda Porotherm ale najtaniej mieli w Macierzyszu. Za to bloczki betonowe i stal w Normie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldam1 26.02.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam, Wybaczcie, że podczepiam się pod wątek.Poszukuję działki w waszej pięknej okolicy. Podoba mi się praktycznie w każdym miejscu w gm Izabelin. Już od jakiegoś czasu przeglądam oferty agencji Kampinos i innych w necie. Ale nic nie mogę znaleźć w pieniądzach jakie mogę na ten cel przeznaczyć (około 200tys) Jeżeli słyszeliście o jakim kawałku ziemi to proszę o jakieś info na priv lub mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie aldam1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 27.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Aldam1,Niestety muszę Cię zmartwić. W gminie Izabelin za tą kwotę to raczej nic sensownego nie znajdziesz. Minimalna powierzchnia działki budowlanej to 900m2. Są tanie (w miarę) działki w Izabelinie B -ale w okolicach linii wysokiego napięcia. Poszukaj w Klaudynie lub Lipkowie.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldam1 27.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Margaret, O samym Izabelinie to nawet nie myślę. Wiem jaki tam jest poziom cen. Myślałem bardziej o działce w Truskawiu. Oczywiście Klaudyn i Lipków też są ok. ale wszystkie oferty jakie tam znalazłem to działki grubo pow. 2000m2 a takie niestety sporo kosztują.Pozdrawiamaldam1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 01.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 aldam1,popytaj w Koczargach- za szkola,tam mialy byc tereny przeznaczone pod zabudowe.Ewentulanie- juz buduja male osiedle naprzeciwko osiedla Kampinos w Lipkowie- przy skrzyzowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 do Szkolnej Projekt kanalizacji juz jest, Dzial inwestycji gminy czeka teraz na pieniadze z Unii.W pierwszej kolejnosci bedzie Hornowek. Realizacja 2008 -2010. W poniedzialek jade porozmawiac z wojtem,czy mozna przyspieszyc chociaz "nasz" kawalek, te 80m do Kurowskiego ( jest spadek w tamta strone -wiec OK od strony technicznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 02.03.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Thomasso, Trzymam kciuki za kanalizację! Oby ominęło nas robienie szamba! Pozdrawiam i życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 04.03.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Już od jakiegoś czasu przeglądam oferty agencji Kampinos i innych w necie. Ale nic nie mogę znaleźć w pieniądzach jakie mogę na ten cel przeznaczyć (około 200tys) CENY DZIALEK W OKOLICY: KOCZARGI 350 PLNLIPKOW 350-450 PLN w KLAUDYN - SYLSZALEM ZE JUZ OKOLO 500PLNBORZECIN 250 PLN W Lipkowie i Koczargach min 1000m pod dom. Pozostaje wiec tylko tobie jakis Zaborowe lub Leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 05.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 do Szkolnej Projekt kanalizacji juz jest, Dzial inwestycji gminy czeka teraz na pieniadze z Unii.W pierwszej kolejnosci bedzie Hornowek. Realizacja 2008 -2010. W poniedzialek jade porozmawiac z wojtem,czy mozna przyspieszyc chociaz "nasz" kawalek, te 80m do Kurowskiego ( jest spadek w tamta strone -wiec OK od strony technicznej). Thomasso, a co z pomyslem, zebysmy niezaleznie od planow gminy sprobowali sie podlaczyc do kanalizacji przy Kurowskiego? Z tego co pamietam byl problem ze znalezieniem firmy, ktora mialaby to wykonac, ale poza tym nie bylo przeszkod. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 05.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Emilia, sprobuje sie dowiedziec wiecej dzisiaj. Droga jest wlasnoscia gminy, ktora pewnie musi uzyskac pozwolenie na budowe itd. Sprawdze jakie sa mozliwosci i dam znac. A twoj rojekt skonczny juz? Kiedy pozwolenie na budowe? Urlop sie udal? Pewnie tak pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 05.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Thomasso, projekt odbieram w czwartek. Mam nadzieje, ze juz w pt dokumenty pojda dalej i 3 tyg wystarcza na uzyskanie PnB. Urlop udany, choc jestem nieco obolala pozdrawiam i bede wdzieczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 05.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 co do PnB- ktos sie chwalil 7 dniowym terminem Co do kanalizacji- szybkie spotkanie z woojtem , musze stworzyc oficjalne pisemko - sie ustosunkuja - mam tylko nadzieje ze pozytywnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 05.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Poszukuję geologa do badań geotechnicznych. Proszę o jakieś namiary.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 05.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Aaf,Badania geotechniczne 500zł pan Sternicki, 605390754.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 06.03.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Sasiedzi ze Szkolnej! Kiedy ruszacie z budowa? Poczatek kwietnia czy wczesniej? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 07.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 przymierzam sie od przyszlego tygodnia- zgloszenie juz poszlo Emilia i Gosia- podeslijcie mi na priva numery waszych dzialek , bede potrzebowl do podania do gminy w sprawie kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 07.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 My ruszymy pewnie w kwietniu. Mam nadzieje, ze do konca roku dom bedzie w miare wykonczony, a moze nawet uda nam sie przeprowadzic. Z doswiadczen znajomych wynika, ze jest to mozliwe. Choc rekordzisci wprowadzali sie w 3 m-ce, ale do szkieletowych. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 08.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 cześć Klememi, cześć Thoomasso. Wczoraj odbyliśmy rozmowę z naszym kierownikiem budowy. Omówiliśmy szczegóły przed rozpoczęciem prac. Planowany start za dwa tygodnie Dziś wysyłam zgłoszenie budowy do Ożarowa. W tym roku zamierzamy postawić stan surowy z instalacjami, dachem i tynkami wew. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 08.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Aaf, Badania geotechniczne 500zł pan Sternicki, 605390754. Pozdr. dzięki Margaret za kontakt. Pan się podrożył chce 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 08.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 aaf,zobacz tu "GEOSERVICE" ul. Grzymalitów 9/12 03-141 Warszawa tel./fax (22) 466 44 63 kom. 0-609 625 131 http://www.geoservice.waw.pl mailto:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts