KozAnka 14.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 przepraszam -chodzilo mi o Hossa, widzialem ich reklame Warszawa - Laski, Klaudyńska 52 tel +48 606 896 743 tel/fax 22 752-20-58 doswiadczen zadnych nie mam dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Klememi, A nie będziecie mieć robionego niedługo przyłacza wodociągowego? Nam w Mokrych Łąkach powiedzieli, że pierwsze prace są planowane obok naszej działki - myśleliśmy, ze to u Was U nas ma być woda w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 14.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Gosia,Emila- poziom wod gruntowych jest za wysoki.Dzisiaj sciagalismy humus i jest mokro. Wode mieli podlaczac juz w tym tygodniu- zaczynajac od nas , ale w takich warunkach nie da rady. Na glebokosci 1,5m-1,8 bedzie sie osuwac ziemia .Rozmawialem z p.Danuta -prosila o przekazanie informacji.Najwczesniej woda za 2 tygodnie.Woda bedzie potrzebna dopiero w momencie murowania fundamentow, czyli czasu jeszcze troche jest. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 15.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Klememi, A nie będziecie mieć robionego niedługo przyłacza wodociągowego? Nam w Mokrych Łąkach powiedzieli, że pierwsze prace są planowane obok naszej działki - myśleliśmy, ze to u Was U nas ma być woda w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam, Na razie nie myslelismy o podlaczaniu wody. Zajmiemy sie tym w lecie. Na potrzeby budowy bedziemy wiercic abisynke. To sprawdzone rozwiazanie, no i woda za darmo. Thomasso, masz juz prad? Bo ja jak rozumiem moge wznowic rozmowy z Paciorkiem dopiero jak bede miec pozw. na budowe? Bez tego nie da rady pociagnac kabla od slupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 15.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Klememi,Thomasso, Dzięki za info. W takim razie będziemy czekać. Nasz kierownik budowy planuje start na ostatni tydzień marca więc chyba dobrze wyjdzie. Thomasso - czy możesz powtórzyć, która działka jest Twoja? Przepraszam, ale gdzieś mi umknęła ta wiadomość Wiesz już, skąd będziesz brał beton z gruszki? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 15.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Emila, musisz miec pozwolenie na budowe, zeby mozna bylu podciagnac prad budowlany. U mni kabel juz jest podciagniety na slupach- teraz tylko oddzielny slup i skrzynka Gosia- dzialka to ta z brama srebrna i malym domkiem drewnianym- od wczoraj pobojowisko po sciagnieciu humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 15.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Gosia, mam ekipe razem z materialami- z tego co wiem beton z Moscisk Woda nadal stoi i nie chce wysychac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 16.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Thomasso, Widzę, że spać nie możesz z wrażenia Woda minie i jeszcze będziemy na suszę narzekać) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 16.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 no pewnie -zastrzyk adrenaliny sie zawsze przyda- grunt to cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 16.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 może ktoś likwiduje tymczasowe ogrodzenie, to ja chętnie odkupię 60 sztuk stempli 2,5 m, oraz siatkę ogrodzeniową ok. 130m oraz barakpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 WitamMam do sprzedania ok. 130 stempli długosci ok. 2,80 - 3 m, cena 4 zł/szt. oraz podłączenie prądu budowlanego od słupa czyli warkocz (taki gruby kabel, który idzie od słupa w ulicy) i słup drewniany.pozdrawiamjustaAha, a ja potrzebuję pilnie kawałek styroduru do podmurowania pod drzwiami balkonowymi, może komuś został, chętnie odkupię, bo nie chce mi się kupować całej paczki, a EIMUND (będzie robił u nas wylewki) powiedział, że lepszy styrodur niż cegły. piasek kwarcowy mozna kupic w Babicach na ul. Kutrzeby (tam gdzie jest oczyszczalnia ścieków) luzem i w workach. Cen obecnych nie znam, ale tel. do nich podawał ktoś na forum Babicpozdrawiamjusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 20.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Justa, jaka jest Twoja cena za ten słup do prądu? Chyba jakoś się dogadamy?Masz może też skrzynkę? Niedługo będę potrzebować i jedno, i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.03.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 klemeni napisała Justa, jaka jest Twoja cena za ten słup do prądu? Chyba jakoś się dogadamy? Masz może też skrzynkę? Niedługo będę potrzebować i jedno, i drugie. Cena do uzgodnienia Dogadamy się na pewno. Skrzynka też jest, ale podobno coś z niej wyjął elektryk, dowiem się szczegółów, to dam znać. Poszukuję fachowca do podbicia płyt KG na poddaszu, może ktoś ma osobę (ekipę), która podjęłaby się tego? Nasz fachowiec umówiony na jesieni, teraz ,,nie ma czasu" pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 klemeni napisała Cytat: Justa, jaka jest Twoja cena za ten słup do prądu? Chyba jakoś się dogadamy? Masz może też skrzynkę? Niedługo będę potrzebować i jedno, i drugie. Cena do uzgodnienia Dogadamy się na pewno. Skrzynka też jest, ale podobno coś z niej wyjął elektryk, dowiem się szczegółów, to dam znać. Dzwoniłam do elektryka i już wiem: jest słup,są gniazda bezpiecznikowe (co by to nie znaczyło) warkocz ok. 14-15 m., skrzynka. Proponuję, żeby to obejrzeć, możemy się umówić np. na sobotę. pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Justa, sobota idealnie mi pasuje, bo na ten dzien jestem akurat umowiona z moim elektrykiem na dzialce. Odezwe sie jeszcze jutro lub w pt rano. W sobote najpierw pogadam z fachowcem (co w ogole potrzebuje) a potem podjade do Ciebie - raczej po 13-14. Wstepnie pasowalaby ta godzina? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 21.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Emilia, masz juz pozwolenie? Co do do rozmow z elektrykiem - zobacz co oferuje jako komplet ten "nasz", ktory zaklada u mnie. Pamietaj ze obiecal rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 No co Ty! Pozwolenie dopiero zostało złożone... A poza tym juz mi sie tak bardzo nie spieszy, bo wczoraj rozmawialam z firma bud i moga zaczac dopiero za 2 miesiace No coz, umowy z nimi jeszcze nie mam podpisanej wiec leca sobie w kulki Tak wiec PnB jest mi na razie potrzebne tylko do zalatwienia pradu. Oczywiscie przypomne "naszemu" magikowi o obiecanym rabacie. A Ty juz ruszyles? Woda zniknela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 21.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czekam az sie uspokoi pogoda- "wykopki" zaczne chyba w poniedzialek. Woda jak byla tak jest , ale mam nadzieje ze zniknie do soboty pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Przynajmniej dzieki wodzie nie jest mi juz az tak smutno, ze np wszyscy wokol juz buduja a my nie Ale na powaznie, to trzymam kciuki zebys mial sucho jak na pustyni do poniedzialku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 21.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 cześć Sąsiedzi , Po komentarzach widać, że wszyscy w blokach startowych czekają na rozpoczęcie budowy U nas ekipa zaczyna ściąganie humusu w chyba poniedziałek. Mysle, że do Wielkanocy będą fundamenty. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts