forum_user 21.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 klemeni napisała Justa, sobota idealnie mi pasuje, bo na ten dzien jestem akurat umowiona z moim elektrykiem na dzialce. Odezwe sie jeszcze jutro lub w pt rano. W sobote najpierw pogadam z fachowcem (co w ogole potrzebuje) a potem podjade do Ciebie - raczej po 13-14. Wstepnie pasowalaby ta godzina? Oczywiście pasuje, czekam na telefon (przesyłam na prv) pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 21.03.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Potrzebuje baraku lub przyczepki kempingowej do kupna w okolicy:) dla 4 -5 chłopa tel.509 601 902. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 21.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czekam az sie uspokoi pogoda- "wykopki" zaczne chyba w poniedzialek. Woda jak byla tak jest , ale mam nadzieje ze zniknie do soboty pzdr U mnie podobnie po zdjeciu humusu nie ma wody dopiero jak zaczeli kopac fundamenty zbierala sie woda:( Prace wstrzymane do poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awka 21.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Justa,dzieki za telefon, zadzwonie jutro. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 22.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Thomasso, widziałam wczoraj Twoj poczatek budowy - ładne kałuże A na dzialce pomiedzy nami kiedy bedzie sie cos dzialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 22.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 klememi, jak widac mamay wiosne Dobrze ze nie sypie A dzialka obok - prawdopodobnie lipiec pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 awkaprzesłałam Ci wiadomość na prv - przeczytaj proszę,justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 25.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 26.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok. Tak a woda w wykopie fundamentowym stoi i nie da sie u mnie teraz budowac trzeba odczekac. Cos za cos:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 26.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A ja widziałam dwa łosie (łoszak z mamą) w zimę - przy drodze między Izabelinem a Truskawiem. U nas roboty ziemne wstrzymane do środy. Dzis za to działał geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Gosiua, od samego rana ten geodeta dzialal widzialem bartelus u mnie tez woda stoi wiec nie jestes osamotniony w czekaniu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 26.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Budujecie sie moze na Szkolenej? Dzis tamtedy przejezdzalam i widzialam na jednej dzialce geodete a na drugiej wykopy w wodzie. To pewnie Wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 nasze . nasze Margaret jest w lepszej systuacji - wytycza budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 co do kanalizacji na Szkolnej wiesci z dzisiaj, ale nie takie jakiich oczekujemy niestety Okazuje sie ze projekt jeszcze nie jest zatwierdzony do konca . Firma, ktora to robila zrezygnowala z geodety, wiec uzgodnienia z ZUD i sam projekt jeszcze trwaja. Pieniadze beda z Unii, ale wnioski na 2007 i 2008 rok na dofinansowanie jeszcze nie dodarly do gminy Na planach, ktore ogladalem nie ma jeszcze rzednych !!!. Generalnie kanalizacja bedzie szla od ulicy Krotkiej w strone Kurowskiego , druga czesc -od 3 Maja do Krotkiej. Co do terminu- w planach - 2008-2010. Piekny dzien dzisiaj , nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 26.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Thomasso, Trzymasz rękę na pulsie, nie ma co Geodeta był, ale wykopki zawieszone do środy. Mam nadzieję, że ta woda opadnie! Najgorsze, że wodociag jest strasznie głęboko i nie da się wody podłączyć A jesli chodzi o kanalizację, co z pomysłem, żebyśmy się sami podłączyli do Kurowskiego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 26.03.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Margaret, odradzil kierownik inwestycji z gminy - stwierdzil ze nia ma sensu na razie, skoro nie sa gotowi. Nawet nie mogl stwierdzic od ktorej strony zaczna Najpierw jak zwykle przetarg Woda opada okolo 2 cm/ dzien- zrobilem pseudo-miarke, najgorsze ze nie mozna kopac glebiej niz na 60-80 cm bo zaraz podchodzi Ale sloneczko grzeje , jak tak bedzie kilka dni to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 29.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 widac postepy W opadaniu wody tez Az milo popatrzec na krzatajacych sie na budowie u Margaret panow od "skrecaczy" zbrojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 29.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Thomasso, trzymasz rękę na pulsie, nie ma co! Własnie się dowiedziałam, że dziś skończą kopać u nas fundamety, a jutro będą wylewać beton z gruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 29.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Margaret, a jak u Ciebie z poziomem wody? Nie podchodzi w wykopach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts