Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa izabelin

Kret001

Recommended Posts

klemeni napisała

Justa,

sobota idealnie mi pasuje, bo na ten dzien jestem akurat umowiona z moim elektrykiem na dzialce. Odezwe sie jeszcze jutro lub w pt rano. W sobote najpierw pogadam z fachowcem (co w ogole potrzebuje) a potem podjade do Ciebie - raczej po 13-14. Wstepnie pasowalaby ta godzina?

Oczywiście pasuje, czekam na telefon (przesyłam na prv)

pozdrawiam

justa

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok.

Chcialabym Wam napisac w jakim fajnym miejscu sie budujecie/budujemy/mieszkamy. Dzisiaj jak dojezdzalismy do Izabelina tuz za cmentarzem w Laskach staly dwa losie. Jeden po jednej stronie ulicy, drugi po drugiej i bidulki baly sie przejsc jeden do drugiego. W koncu jeden sie odwazyl i wrocily do lasu. Zupelnie niecodzienny widok.

Tak a woda w wykopie fundamentowym stoi i nie da sie u mnie teraz budowac trzeba odczekac. Cos za cos:(

co do kanalizacji na Szkolnej

wiesci z dzisiaj, ale nie takie jakiich oczekujemy niestety :x

Okazuje sie ze projekt jeszcze nie jest zatwierdzony do konca :o . Firma, ktora to robila zrezygnowala z geodety, wiec uzgodnienia z ZUD i sam projekt jeszcze trwaja. Pieniadze beda z Unii, ale wnioski na 2007 i 2008 rok na dofinansowanie jeszcze nie dodarly do gminy :cry: Na planach, ktore ogladalem nie ma jeszcze rzednych !!!. Generalnie kanalizacja bedzie szla od ulicy Krotkiej w strone Kurowskiego , druga czesc -od 3 Maja do Krotkiej.

Co do terminu- w planach - 2008-2010.

Piekny dzien dzisiaj , nie ma co :roll:

Thomasso,

Trzymasz rękę na pulsie, nie ma co :wink:

Geodeta był, ale wykopki zawieszone do środy. Mam nadzieję, że ta woda opadnie! Najgorsze, że wodociag jest strasznie głęboko i nie da się wody podłączyć :-?

A jesli chodzi o kanalizację, co z pomysłem, żebyśmy się sami podłączyli do Kurowskiego?

Pozdrawiam.

Margaret,

odradzil kierownik inwestycji z gminy - stwierdzil ze nia ma sensu na razie,

skoro nie sa gotowi. Nawet nie mogl stwierdzic od ktorej strony zaczna :-?

Najpierw jak zwykle przetarg

Woda opada okolo 2 cm/ dzien- zrobilem pseudo-miarke, najgorsze ze nie mozna kopac glebiej niz na 60-80 cm bo zaraz podchodzi

Ale sloneczko grzeje , jak tak bedzie kilka dni to :D