thomasso 28.04.2007 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Margaret,tez bedziemy na dzialce kolo poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 29.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witajcie jak dobrze pojdzie w Ozarowie, to zaczynamy budowe 20 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 30.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Pilnie kubię barak 4 - 5 osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 30.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 W Lipkowie niedaleko osiedla kampinos widziałam ogłoszenie o baraku do sprzedaż. Niestety nie mam namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.05.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Thomasso,masz juz prad? Wiesz, dlaczego pytam... I przy okazji - moglbys poslac mi na priva telefon do Huberta? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Wczoraj podpisalismy umowe z developerem i wyglada na to ze zaczynamy w okolicach 20 maja czy ktos z Was tez jakos teraz bedzie zaczynac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 02.05.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja! Do szczescia brakuje nam tylko PnB (max 2 tygodnie) no i pradu. Firma czeka juz w blokach startowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.05.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja! Do szczescia brakuje nam tylko PnB (max 2 tygodnie) no i pradu. Firma czeka juz w blokach startowych. No to fajnie Jak dostaniesz PnB, zloz od razu wniosek-zgloszenie o ropoczeciu prac( kierownik budowy). Wymagania to min. 7 dni przed rozpoczeciem budowy pzdr T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja! Do szczescia brakuje nam tylko PnB (max 2 tygodnie) no i pradu. Firma czeka juz w blokach startowych. no my tez na finishu z PnB - prad juz jest czy wy sie budujecie kolo Margaret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 vilemo czyli wczesniej niz 20 maja -PnB juz masz? Tak - budujemy sie na jednej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 vilemo czyli wczesniej niz 20 maja -PnB juz masz? Tak - budujemy sie na jednej ulicy no to sie juz widzielismy no zgode mamy juz prawie.. troche u nas chyba niestandardowo poszlo do sasiadow zostalo juz pismo wyslane, a my mielismy uzupelnic dokumenty o projekt szamba. dzis go dostarczylismy i czekamy.. i teraz nie wiem czy bedzie nam liczona zgoda od dnia wyslania powiadomienia do sasiadow czy od dzisiaj czy jeszcze chwilke musimy poczekac bedziemy wydzwaniac w piatek bo dzis nie bylo osoby zajmujacej sie naszym pozwoleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 07.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 My tez mamy maly problem z PnB. Okazalo sie ze podobno nasz smietnik stoi na drodze gminnej (rzekomo tak jest w naszym projekcie zagosp dzialki). Troche nie chce mie sie w to wierzyc. po drugie brakuje nam podpisu projektanta, ktory robil adaptacje projektu gotowego, co jest kompletna bzdura bo mamy projekt indywidualny.A wszystko wynika z tego, ze w starostwie jest od 2 tygodni nowa pani, ktora sie chyba nie bardzo orientuje co i jak. Ciekawe kto nam da 2% na zaplacenia kary za niedotrzymanie warunkow umowy z firma budowlana ???Rece opadaja. Dzis moj maz jedzie do Ozarowa wyjasnic ten balagan, ja nie moge, bo wszystkich bym od razu udusila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 07.05.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Emilia, tylko spokoj Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 07.05.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Wiadomość od jj dla Patrycji z Hornówka:"Spotkanie dziś między 18-18:30 aktualne. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny bo nie mogę zalogować się do wiadomości prywatnych ani wogóle na Forum, a numer na komórce nie wyświetlił się.Pozdrawiam serdecznie jj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 07.05.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 MCB, Dziękuję za przekazanie wiadomości. Sprawa już jest załatwiona. Informatycy z Redakcji pomogła i zadzwoniłam już do Patrycji. A jak tam budowa? Podobno dziś ruszyliście. Pozdrawiam i trzymam kciuki. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 07.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 My tez mamy maly problem z PnB. Okazalo sie ze podobno nasz smietnik stoi na drodze gminnej (rzekomo tak jest w naszym projekcie zagosp dzialki). Troche nie chce mie sie w to wierzyc. po drugie brakuje nam podpisu projektanta, ktory robil adaptacje projektu gotowego, co jest kompletna bzdura bo mamy projekt indywidualny. A wszystko wynika z tego, ze w starostwie jest od 2 tygodni nowa pani, ktora sie chyba nie bardzo orientuje co i jak. Ciekawe kto nam da 2% na zaplacenia kary za niedotrzymanie warunkow umowy z firma budowlana ??? Rece opadaja. Dzis moj maz jedzie do Ozarowa wyjasnic ten balagan, ja nie moge, bo wszystkich bym od razu udusila. u nas podobnie doskonale cie rozumiem. my nadal nic nie wiemy - dzis uslyszelismy ponownie zeby zadzwonic jutro.. umowa z developerem podpisana a ja tez juz spac po nocach nie moge, bo boje sie ze nie dostaniemy PnB na czas. dodatkowo dowiedzialam sie ze ma byc zgoda jak dojdzie potwierdzenie, ze sasiedzi odebrali polecony i nie wniosa sprzeciwu - jak sie dowiedzielismy zadne powiadomienie nie musialo byc wysylane, a przez nadgorliowsc zostalo , ale skoro juz wyslali to musimy czekac, czy nie wniosa zastrzezen sytuacja w Ozarowie to skutek kontroli NIKu, ktora ostatnio mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
01lot 07.05.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam Szanownych forumowiczów z Grupy Izabelin.Uprzejmie informuje, ze w ciagu dwoch tygodni / po rozszalowaniu / bede mial do sprzedazy okolo 350 szt stempli dl.- 3,4m oraz 150 szt -3mProponuje cene 4,50 zł za sztukeOdbiór Izabelin tel. 602 237-201Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 07.05.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ło matko,To teraz takie ceny stempli chodzą? Po 4 zł to się nowe kupowało a z rozszalunku to połowa ceny.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 08.05.2007 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 potrzebuje pilnie kilkanascie sztuk http://images20.fotosik.pl/317/e0ec0c50f2212af1.gif Moze komus zostalo po budowie?, Chetnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 08.05.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 My tez mamy maly problem z PnB. Okazalo sie ze podobno nasz smietnik stoi na drodze gminnej (rzekomo tak jest w naszym projekcie zagosp dzialki). Troche nie chce mie sie w to wierzyc. po drugie brakuje nam podpisu projektanta, ktory robil adaptacje projektu gotowego, co jest kompletna bzdura bo mamy projekt indywidualny. A wszystko wynika z tego, ze w starostwie jest od 2 tygodni nowa pani, ktora sie chyba nie bardzo orientuje co i jak. Ciekawe kto nam da 2% na zaplacenia kary za niedotrzymanie warunkow umowy z firma budowlana ??? Rece opadaja. Dzis moj maz jedzie do Ozarowa wyjasnic ten balagan, ja nie moge, bo wszystkich bym od razu udusila. u nas podobnie doskonale cie rozumiem. my nadal nic nie wiemy - dzis uslyszelismy ponownie zeby zadzwonic jutro.. umowa z developerem podpisana a ja tez juz spac po nocach nie moge, bo boje sie ze nie dostaniemy PnB na czas. dodatkowo dowiedzialam sie ze ma byc zgoda jak dojdzie potwierdzenie, ze sasiedzi odebrali polecony i nie wniosa sprzeciwu - jak sie dowiedzielismy zadne powiadomienie nie musialo byc wysylane, a przez nadgorliowsc zostalo , ale skoro juz wyslali to musimy czekac, czy nie wniosa zastrzezen sytuacja w Ozarowie to skutek kontroli NIKu, ktora ostatnio mieli A kiedy składaliście wniosek o pozwolenie? my czekamy 3 tygodnie i mamy zadzwonić za tydzień. Ale nie sądzę żebyśmy po miesiącu dostali. To byłoby miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts