DLA 15.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ola, Czy Twój numer działki to 332?Czy dostaliście odmowną decyzje w sprawie gazu i do tego dołączyli Wam informacje o możliwości przyłączenia za stosowna opłatą pod warunkiem ,że wszyscy właściciele działek zgodza sie na przyłaczenie na ich warunkach? Czy podpisujecie umowę o przyłaczenie gazu na tych warunkach ?W piśmie , które dostaliśmy z Gazowni proszą nas o kontakt z właścicielem działki 332,żeby ustalić czy zgadza się na to.Planujemy zacząć budowę w sierpniu, ale obawiam się,że rzeczywistośc budowlana zweryfikuje nasze plany.Pozdrawiam,DankaPS Kiedy wybierasz sie na działkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 15.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Muci, U nas budowa rusza z powrotem w połowie przyszłego tygodnia. Na razie nic się nie dzieje. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 16.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Thomasso,zapomniałam spytac, jakie dokumenty są wymagane do zmiany warunków w ZEWT? Tylko obecne warunki zabrać ze soba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 16.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 klememi,wez mapke ze soba na wszelki wypadek, napisz odrecznie cos na ksztalt podania "ze wzgledu na brak mozliwosci podlaczenia z transformatora 1439 prosze o zmiane warunkow przylacza od strony transformatora 0232" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 16.05.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 17.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mam pytanie do walczących z gazem: czy biuro obsługi klienta jest nadal na al. Jerozolimskich? Czy juz sie przeniesli - jesli tak to gdzie? Nie moge sie do nich dodzwonic od kilku dni, szybciej bedzie, jak sie tam wybiore. Moze juz maja dla mnie umowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 17.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mam pytanie do walczących z gazem: czy biuro obsługi klienta jest nadal na al. Jerozolimskich? Czy juz sie przeniesli - jesli tak to gdzie? Nie moge sie do nich dodzwonic od kilku dni, szybciej bedzie, jak sie tam wybiore. Moze juz maja dla mnie umowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 17.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Klemeni,Tomek przerabial gas w tamtym tygodniu, zadzwon do niego.Poda ci namiary.Wiem ze ot biura obslugi klientow go wyslali na Andersa. Podejrzewam ze na forum sie pojawi nie predko, zadzwon do niego, lub mu wysli e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 17.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ok, dzieki. Skontaktuje sie z nim dzis, bo jutro mam dzien wolny i chce to zalatwic. Miego dnia, e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 18.05.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ok, dzieki. Skontaktuje sie z nim dzis, bo jutro mam dzien wolny i chce to zalatwic. Miego dnia, e. Klememi udało Ci się coś załatwić z umową w gazowni? Bo ja czekam już miesiąc na umowę i nie wiem czy dać im jeszcze trochę czasu czy uderzać do nich. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 18.05.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Klememi,Ja też jestem ciekawa jak Ci poszło w gazowni i jakie dostałaś terminy.Ja na umowę czekam od... wrzesnia zeszłego roku... o ile dobrze pamietam;))Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 18.05.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Klememi,Ja też jestem ciekawa jak Ci poszło w gazowni i jakie dostałaś terminy.Ja na umowę czekam od... wrzesnia zeszłego roku... o ile dobrze pamietam;))Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 18.05.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Klememi, Ja też jestem ciekawa jak Ci poszło w gazowni i jakie dostałaś terminy. Ja na umowę czekam od... wrzesnia zeszłego roku... o ile dobrze pamietam;)) Pozdr. Margaret, to się trochę przeraziłam że czekasz już tyle miesięcy, powiedzieli ze 2- 3 miesiące i umowa będzie. Ja będę potrzebowała gaz na przyszła zimę a jak im to idzie w takim tępie to kiepsko to widzę. Dzisiaj próbowałam sie do niech dodzwonić ale niestety graniczy to z cudem. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 19.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWE zaczynamy za jakis tydzien ehh, moze nawet pokusze sie o zalozenie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 19.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWE zaczynamy za jakis tydzien ehh, moze nawet pokusze sie o zalozenie dziennika Gratulacje, mam nadzieję że i nam uda się wkrótce dołączyć do grona budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 20.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Margartet, umowy jeszcze nie maja, ale tak naprawde tego sie spodziewalam. Procedure zaczeli "dopiero" pod koniec stycznia. Mam pytac za 2 tygodnie (w marcu mowili, ze mam pytac na poczatku maja). Pozdrawiam, e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 20.05.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Życze sukcesów w budowach w gminie Izabelin. Czytając te posty wspomniałam niedawne swoje "boje" o wodę, gaz, prąd. To dopiero początek. Przestrzegam przed firmą p. Laskowskiego z Izabelina - sklad budowlany i usługi. Z takim chamstwem nie mialam jescze do czynienia, a znajomi z Izabelina mówili mi to nie chciałam wierzyć. U miejscowych nie warto niczego zamawiać, najpierw oszukają, zmienia warunki umowy w trakcie wykonywania uslugi, a potem obmówią, że się nie dopłacilo. Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewela_ 22.05.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam, mam do sprzedania 1800 szt. bloczków betonowych fundamentowych. Transport w granicach Ozarowa Maz. i Starych Babic gratis. Kontakt 0600 213 396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam sasiadow. Moze ktos z Was ma namiar na kogos kto robi dobre i nie drogie szafy zabudowane. Jesli tak, prosze o kontakt. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 24.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Sprawdz na forum Solidni Warszawa i okolice. O ile dobrze pamietam niedawno ktos polecal magika od zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts