Żelka 24.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 dzieki sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 25.05.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Klemeni, widze ze juz nie dlugo zaczynas..) Wcoraj jak podlewalam strop widzialam ze ci przywiezli juz porotherm..) To kiedy ta uroczystosc wbicia lopaty..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 25.05.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Wygląda na to, że zostanie mi po budowie trochę cegieł. Podaję orientacyjną ilość:Porotherm 24 p+w (czeski, klasa 15), około 14 palet (14 x 60 szt) - z dostawą;Porotherm 11,5, kilka palet (5-8?) po 100 szt; - do odbioru z Hornówka.Dokłada ilość będzie znana za jakieś 2 tyg.Zainteresowanych kupnem prosze o kontakt.Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 25.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Muci, jeszcze nie wiem kiedy ruszamy, ale materiały mozna powoli gromadzic... Gosia, chetnie kupilabym po sasiedzku (wtedy transport z głowy), ale ja musze miec klase 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 25.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Czesc Margaret, Jesli ci cos zostanie daj znac, ja jeszce nie kupilam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 25.05.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Zapomnialam dodac ze porotherm 24 potrzebuje na wtorek.. a 11.5 za 2-3 tygodnie..) Napis jaka cena na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.05.2007 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 czy ktoś budował z ekipą pana Tomasza Wojtczaka z Zaborowa/ proszę o opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 28.05.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Potrzebuję PILNIE ekipy do wywozy gruzu - IZABELIN. Jeśli ktoś dysponuje namiarami na takowa ekipę to prosze o info. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 28.05.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Potrzebuję PILNIE ekipy do wywozy gruzu - IZABELIN. Jeśli ktoś dysponuje namiarami na takowa ekipę to prosze o info. Z góry dziękuję. Zobacz mój post z 15 maja na tej grupie, nie chcę się powtarzać, bo ktoś powie, że jakąś reklamę robię ). Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 29.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Czesc Margaret,ja przepraszam ale porotherm 24 bede potrzebowala na poniedzialek (4.06), okazalo sie ze ekipa nie przyjedzie jutro a dopiero w poniedzialek. Jesli jest mozliwe otwolacz ten transport na jutro. Przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 30.05.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Gosia, na jakim poziomie jest teraz woda? Moga juz robic przylacze wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 30.05.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Klemeni, dnes dzwonila p. danuta, podlaczaja wode u nas woda na 110cm.. i chyba nas nie podlacza..bo byla o 11:300 i im zostalo kopacz jescze 40 cm..Zalezy ot tego ze wykop sie bedzie usuwal ze nie.Naj-lepej zadzwon do p. Danuty do Mokrych lak". Moze po prosto gi przezuci na twojej dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 30.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 cześć Muci, cześć Klememi, Nie wiem, jak u nas z wodą. Pani Danuta kopała u nas ze 3 tyg temu i było jeszcze za mokro (wtedy u nas była woda na 100cm). Muci, jak piszesz, że u Was woda jest na 110 to może u nas teraz jest już sporo niżej. Jednak wodociąg jest na -1,8m, więc nie ma chyba nadl mowy o przyłączu. Jak będziecie miały jakies informację to prosze podesłać Niesądziłam, że z wodą będzie kłopot... A jak Wasza walka z gazownią? Nie próbowaliście zlecić sprawie prywatnej firmie? Pozdr. G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 30.05.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Potrzebuję PILNIE ekipy do wywozy gruzu - IZABELIN. Jeśli ktoś dysponuje namiarami na takowa ekipę to prosze o info. Z góry dziękuję. To co prawda nie jest ekipa, ale Pan ma kontener znacznie taniej niż firmy zajmujące sie wywozem odpadów wszelakich. Tel. 602232541, jak się nazywa nie pamiętam. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 31.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Czesc dziewczyny, u nas wcoraj wiecorem woda na 140cm. Tomek mierzyl osobiscie, ale do wodocziagu nas nie podlaczyli. U was na 100% bedzie nizej, bo dzilaki, macie troche wyzej ode mnie. Tak ze moze cie sie s pani Danuta skontaktowac, misle ze nie bedzie problemu. Mnie tak strasznie nie zalezy ze by mnie w tej chwili podlaczyli (mam woda ot sasiada)..) Jesli chodzi o gruz, moja ekipa wykorzysta naszego gruzu, jako poklad pod tarasem.. a jesli cos zostanie, bedzie na utrwardzenie podiastu przed garazem. Jaki ruch sie zrobyl w budowanie, s tylu zaczeli nastepne dwie budowe, szok.. nie dziwie sie ze za wszystkie materialy czeba biegac. W sprawie gazu, musimy zrobic projekt a dla tego ze nie mamy aktulana mapka, poczekamy jescze z miesiac, zrobyly inwentarizacja (nowa mapka) z juz naniesiony budynek) i dobiero mozemy zleczyc firmie. Ktora zrobi projekt i uzgodnienia w ZUD-ie. ..Tak ze to potrwa..;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zamierzam wiercic studnie abisynke. Pan studniarz twierdzi, ze trzeba az do 30m. Koszt to ok. 8 tys. Pytanie do ludzi z konca Szkolnej/Kurowskiego - czy faktycznie az tak gleboko trzeba wiercic? Na jakies glebokosci u Was byla woda? Dodam, ze studnia ma byc tylko na potrzeby podlewania ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 01.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Czesc Klemeni.u nas studniaz s tej okolicy ( z Hornowku) nam powiedzial ze studnia musymy krencic na 28m..ale podawal cena 6 tys(rok temu). I druga sprawa, ze by wykrencic studnia jest potrzebna sila!! a u nas wies jak bylo s pradem.Za to razmawilam s pani ot szkolki i oni maja zwykla studnie(na kregach) na 12m.. podlewaja regularnei ot nej i nigdy im nie zabraklo wody.Sasiad ode mnie po diagonale, ma dlebinowa tez na okolo 25m, tak twierdzil sasiad z naprezczywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Muci, dzieki, ale jestes zorientowana... Wyglada na to, ze takie sa ceny A co do pradu, to w srode odbieram nowe warunki ! I od razu dzwonie do Pana P. Chyba, ze Wy uzyczycie mojemu studniarzowi prad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 01.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zamierzam wiercic studnie abisynke. Pan studniarz twierdzi, ze trzeba az do 30m. Koszt to ok. 8 tys. Pytanie do ludzi z konca Szkolnej/Kurowskiego - czy faktycznie az tak gleboko trzeba wiercic? Na jakies glebokosci u Was byla woda? Dodam, ze studnia ma byc tylko na potrzeby podlewania ogrodu. Witam ! Nie wiem jak na Szkolnej / Kurowskiego ale mi przy Fedorowicza zrobili w zeszłym tygodniu studnię na 12m. Podobno w tej okolicy powyżej 20m jest woda złej jakości (zbyt dużo żelaza i manganu). Za studnię abisynkę płaciłem 900 PLN. Studniarz który mi robił dysponuje wiertnicą spalinową więc brak prądu nie był przeszkodą. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A mozesz mi dac namiary na Twojego studniarza? Bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts