aaf 14.06.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 poszukuję geodety do wytyczenia budynku, może ktoś ma namiary.dziękiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 14.06.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Poszlo na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 14.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 jutro wylewamy fundamenty czyli sie zaczelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 15.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Margaret, Muci, macie moze pod reka numer do p.Danuty do Mokrych Łąk? Gdzies mi sie zapodzial, a musze do niej zadzwonic. Dzieki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 15.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 pani Gutowska: 510 140 490 Jak będziesz coś wiedzieć kiedy nam mogą wodę podłączyć - prosze o info.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 15.06.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Wlasnie dzwonilam. Beda robic przylacza nam wszystkim w ostatni tydzien czerwca. Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 15.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Klememi, No to wreszcie coś sie rusza w kwestii mediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 15.06.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Tak, na nasza gmine i jednostki w niej dzialajace nie mozna narzekac. Dzis rano odebralam tez z ZEWT nowe warunki i w poniedzialek robie prowizorke budowlana. Tez maja niezle tempo - ktos byl na urlopie i czekalam prawie miesiac na jeden podpis pod tymi warunkami. Z gazem wiadomo... Milego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koniczynka 17.06.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Czy ktoś ma godnego polecenia inspektora nadzoru? Niebawem rozpoczynamy budowę w Izabelinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 18.06.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dzis spadła na mnie jak grom z jasnego nieba kolejna "cudowna" informacja. Po raz drugi oddali nam dokumenty ze starostwa! Czy ja komus cos zlego zrobilam, ze mam takiego pecha? Co tym razem? Uwaga: brakuje 2 słow "działka niezadrzewiona" czego nie dopisał architekt od zagospodarowania dzialki pan Adam Korczak z Akami (przedstawieciel m.in. Archonu), ktory zreszta byl glownym winowajca pierwszego wycofania papierow (ustawil smietnik na drodze gminnej i zapomnial sie podpisac tylko w 4 miejscach, pomylil tez oznaczenia szambo-sciezka). Po drugie, geodeta nie zaznaczyl podobno orientacji w terenie na mapie do celow projektowych - jakim cudem zapomnial? Nie wiadomo. Czy to nie dziwne, ze na jednej osobie kumuluje sie tyle przypadkow niekompetencji? I dlaczego tego nie zauwazyli, kiedy pierwszy raz oddawali nam dokumenty? Kiedy juz w koncu dadza nam to pozwolenie to chyba bede tydzien chodzila zalana ze szczecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 19.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 może ktoś z budujących się w Izabelinie lub okolicach potrzebuje deski do szalunku (nowe), gr. 25, jest tego 5 m3, po 580 zł +VAT =razem 3538 zł. Transport i załadunek we własnym zakresie. Ponadto pręty żebrowane (680 kg) i (gładkie: 300 kg)zainteresowanych proszę o tel. 609-214-453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezar_Izabelin 21.06.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Klemeni nie przejmuj się. Jest to standart, a czy niezabrakło przypadkiem słowa działka płaska bez wzniesień? Jeśli panie w starostwie chcą wycofają każdy projekt. Niestety kompetencja architektów też nie jest dokońca zadowalająca. Czasami robią karygodne błędy. Jestem bardzo ciekawy jakie błędy zauważają Panie w starostwie. Spisuję różne przypadki i chyba wrzucę to na forum. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Cezar, to, ze dzialka jest plaska akurat bylo napisane. I to dobry pomysl, zeby zrobic taki spis wynalazkow starostwa na forum. Moze ktos dzieki temu znajdzie "bledy" w swoich dokumentach i zaoszczedzi sporo czasu. Pozdrawiam, e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 21.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Jestem bardzo ciekawy jakie błędy zauważają Panie w starostwie. Spisuję różne przypadki i chyba wrzucę to na forum. Pozdrawiam Cezary Np. nie odróżniają granicy "strefy ochronnej dla ujęć wody od cmentarza" od "strefy ochrony pośredniej zewnętrznej ujęcia wody" i nie chciały mi dać pozwolenia, twierdząc, że mam ujęcie wody w zasięgu strefy ochronnej cmentarza. Pomogła osobista wizyta w starostwie i wytłumaczenie "jak krowie na rowie" z pokazywaniem palcem na mapie która strefa jest która Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 22.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Do sprzedania Steple sosnowe dlugosc 2,8-3,2 okolo 200 szt. Cena 4,5 /szt Odbior Lipkow - tel.509 601 902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maje 27.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam, Strasznie dawno mnie tu nie bylo, ale nic ciekawego sie u nas nie dzialo Chcialam sie tylko pochwalic ze dostalismy wreszcie pozwolenie na budowe (Klememi, oczywiscie nie obylo sie bez poprawek ), teraz musze zalatwic jakos prad i wode i w lipcu (mam nadzieje) ruszamy z budowa (dla przypomnienia rog Kurowskiego i Pietkiewicza)! Dawno nie bylam w Hornowku, ale jak bylam ostatnim razem to Wasze domy pieknie rosly - juz sie nie moge doczekac, kiedy nasz bedzie na takim etapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 27.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Do Szkolnej, Dzisiaj podlaczyli wode na naszych dzialkach, mamy wiec pierwsze media z glowy T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 28.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Thomasso, Fakt, wreszcie się coś rusza w kwestii mediów Ruszyliście coś w temacie gazu? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 28.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Margaret,gazem musze sie zajac szybko. Mam na razie namiar na p.Dobrosielskiego.Na forum babickim jest podany jeszcze p.Pytel, tylko nie mam namiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 02.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ufff, w tym tygodniu w koncu ruszamy Thomasso, Muci, wiecie po co sie do Was uśmiechne? Czy to jeszcze aktualne? Caly czas nie mam odp o nowych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts