thomasso 02.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Klememi, spokojnie Nie ma problemu Dzisiaj zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 02.07.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 sprzedam (Blizna Jasińskiego - Babice Stare - 5min od skrzyzowania Górczewska -Lazurowa) pozostaly po budowie :steple 2,7-3m -120szt - 3,50 zl/szt - jedno uzycie jak nowebloczki betonowe 38x24x12cm (budokrusz ! nowka )- 8palet po 63szt - 3,40zl/sztporotherm30 - 150 szt - 6zl/sztpustaki stropowe Terriva I keramzyt - 120 szt - 3zl/szttel. 607 460 986 transport wlasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Właśnie ,,wystawił" nas ANTONI WÓJCIK. Miał na początku lipca ocieplać u nas poddasze. Czekaliśmy 3 miesiące. Od tygodnia nie odbiera telefonów, nie oddzwania. W zeszłym roku ocieplał nam dom, byliśmy bardzo zadowoleni, widocznie w tym roku juz wszystkim wykonawcom odbiło. Nie rozumiem tylko takiego zachowania - jak tchórz unika kontaktu. zostawił nas na lodzie w środku sezonu, prosiłam, żeby się określił dokładnie, kiedy przyjdą. Miał oddzwonić na drugi dzień. Od tej pory ,,zapadł się pod ziemię". Wiem, że buduje u niektórych z Was. Uważajcie, bo Was też może wystawić. Ciekawe, jak dobiera tych, u których robi i tych, których ,,olewa". justaps W związku z tym proszę o namiary na ewentualnych wykonawców do ocieplenia i położenia płyt KG, oraz do wykończeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 03.07.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Sprzedam skrzynke elektryczna - prowizorke budowlana ze slupem drewnianym i warkoczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 04.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Klememi, spokojnie Nie ma problemu Dzisiaj zaczynasz? Wlasnie ruszyli. Jutro lub w pt zadzwonie i sie dokladnie umowimy. Jak dobrze miec sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 04.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 klememi no to super- pierwsze "wykopki" za Toba Bylem dzisiaj wieczorem i widzialem. Powodzenia i malej ilosci stresow przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 04.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 klememi no to super- pierwsze "wykopki" za Toba Bylem dzisiaj wieczorem i widzialem. Powodzenia i malej ilosci stresow przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 05.07.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Wlasnie wracam z dzialki, tez widzialam. O maly wlos nie zakopali nam studni ale to troche moja wina, bo nie powiedzialam ekipie gdzie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 07.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 jak na razie przerwa w budowie z powodu deszczu (-ow) Klememi widzialem ze elektryk sobie poradzil - moja ekipa ma przerwe wlasnie z powodu nadmiaru wody i brama byla zamknieta -niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 09.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Thomasso, Wczoraj byliśmy w Hornówku i podziwialiśmy Waszą budowę. Konstrukcja dachowa robi wrażenie! Kiedy kryjecie dach? U nas przerwa 3 tyg. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 czesc Margaret, wiezbe maja skonczyc w ciagu tygodnia- chyba ze bedzie padac jak kilka dni temu. Dachowke zaczna zaraz po tym Dzisiaj byl dekarz i uzgadniali szczegoly z nasza ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 09.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam serdecznie, czy ktoś z Was mógłby mi polecić dekarzy? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 stronka,zobacze ja bedzie sie sprawowal nasz, slyszalem same dobre opinie na jego temat, i widzialem jego prace- Robert Koprowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 09.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 polecany na forum - m.inn. na grupie babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 09.07.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Co do ekipy dachowej to u nas będzie robił pan Groń. Podobno jest dobry, ale to się okaże za ponad miesiąc. To co moge teraz powiedzieć to to, że jest STRASZNIE zalatany i nie wszystko jest dopilnowane. Mieliśmy z tego powodu problem z więźbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 09.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Z jakiej betoniarni braliście beton? W okolicy znam trzy w czosnowie, md beton, i w łomiankach i sama nie wiem czy sugerować się tylko ceną? Czy może któraś ma najlepszą jakoś betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stormy 09.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Z jakiej betoniarni braliście beton? W okolicy znam trzy w czosnowie, md beton, i w łomiankach i sama nie wiem czy sugerować się tylko ceną? Czy może któraś ma najlepszą jakoś betonu? Ja na ławy brałem z Budokruszu (na Ordona). Solidna firma, nowiutki sprzęt, punktualni. Następne też od nich wezmę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 10.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My beton bralismy z Czosnowa. też jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaf 10.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 My beton bralismy z Czosnowa. też jest OK. dzieki za info właśnie zamówiłam w Czosnowie, cenowo konkurencyjny i można na tel zamówić A więc w czwartek ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mam pytanie natury technicznej:czy porotherm można tylko i wyłacznie ciąć czy tez dozwolone jest obtlukiwanie mlotkiem? Wydaje mi sie ze tylko pierwsze rozwiazanie wchodzi w gre, ale... Potrzebna opinia ekspretow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts