Margaret 19.01.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 do dachu polecam pana Gronia - 607242688.Na jego temat pisało pozytywnie juz pare osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.01.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Dzięki, spróbowałem. Zły numer. To znaczy pewnie był dobry, bo taki sam podają inni, ale coś się musiało zmienić. Może pan Witek zgubił tamten telefon. Muszę szukać dalej. W zamian ostrzegam przed osobnikiem o nazwisku Tomasz Lis (nie tym z telewizji ). Mieszka gdzieś koło Izabelina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 20.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Muci, nie daliśmy rady wczoraj, mąż cały dzień siedział z kumplem nad robotą papierkową i nie miałam serca im przerywać... W czwartek obejrzymy Mała ciekawostka dla Szkolnej - gdybyście już mieszkali, to w czwartek mielibyście "kolędę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 21.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ania, to chyba muse uprzedzic ludzie na budowie..) Moze ksziadz sie pomuli i jak zobaczy swiatlo zastuka..). Nie ma sprawy, zapraszam w czwartek..Parapet pod oknem trojkatnym zdalo ekzaminu.. tak ze rozwiazany sprawdzone.. A z tym twoim oknie sie nie martw. Pan Irek u nas do tego okna 2 razy byl na pomiary: raz jak byla wiezba i bylo polowe dachu, a dlatego ze miedzy czasie sie zmenilo troche, to byl 2-gi raz. Bedzie jeszce raz, na pomiary parapetu pod tym oknem, bo sami nie widzielismy jak tam wyjdzie zabudowa. On jest dosc czesto w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 24.01.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Muci, szybko Ci się dziś uwinął Zatem nie będziemy dziś u Was po południu, a przyjedzie on do nas do domku. jprzedworski, mam jakiś taki telefon do dekarza: Stanisław Jagiełło, 0501 019 700. Ktoś go na forum polecał. A ja z kolei mam prośbę o elektryka. Gadaliśmy z jednym, ale w końcu wyszło na to, że ma czas pod koniec kwietnia, a nas interesuje druga połowa lutego... Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubuniek 25.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witajcie,czy ktoś ze Szkolnej był już może w Pruszkowie w zakładzie energetycznym po odbiorze naszej linii? Nie wiem, czy już można się tam wybierać po załatwiać podłączenie skrzynki, czy jeszcze. Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 25.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Hubuniek, spojrz kilka postow wyzej. Mozesz teraz oficjalnie wystapic o prad budowlany. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubuniek 25.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Hubuniek, spojrz kilka postow wyzej. Mozesz teraz oficjalnie wystapic o prad budowlany. Pozdrawiam, Dzięki, w takim razie wybiorę się i dam Wam znać jak to wygląda w praktyce. hubuniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 29.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Muci, robota wre u Was, codziennie jak przejeżdżam, świeci się światło Właśnie ostatnio zastanawialiśmy się, że U Was już tak niewiele roboty zostało! Właściwie podłogi, łazienki, kuchnia i malowanie... Na pewno wcześniej się nie przeprowadzacie? Klememi, ale ta wichura sobotnia Twój styropian rozsiała po okolicy Było sprzątania chyba, co Zapoznam Was nieco z "urokami" mieszkania tutaj: w sobotę prąd wyłączyli ok.21, włączyli rano ok.7.30. W niedzielę po południu też prąd urywało... Tutaj przerwy w dostawie prądu nie są niczym nadzwyczajnym... Przydają się świeczki, kominek i dobra bateria w laptopie Np. w Sylwestra nie było między 1 a 3 i tylko dzięki laptopom balowanie przy muzyce trwało dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrek-Jedrek 29.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szanowna grupo budująca w okolicach Izabelina Poszukuję namiary na sprawdzonego kierownika Budowy może macie kogoś kogo można z czystym sumieniem polecić serdecznie dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 30.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Klememi, ale ta wichura sobotnia Twój styropian rozsiała po okolicy Było sprzątania chyba, co Ooo, to nawet nie wiem ze rozwialo nam styropian. Na razie jest to styropian naszego wykonawcy wiec za bardzo sie nim nie interesowalam. Ale spi u nas na budowie jakis Pan, to pewnie pozbieral. Az mi go zal, mial pewnie co robic? Odnosnie pradu, na wsi to normalka. Moja siostra, tez mieszkanka wsi, zaopatrzyla sie w agregat o malej wydajnosci/ mocy (jak zwal tak zwal). Wystarcza na podtrzymanie lodowki i pozwala na zapalenie lamp w kilku pomieszczeniach, super sprawa, tez rozwazamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 30.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ania, koncimy gora. Gladza sufity, zrobyli juz scianka od sauny..) tak ze lazienka wyglada juz zupelnie inaczejNie dlugo bedzie 3 miesiaca ot jak robia! Nie widzialam ze to az tyle czasu zaimie. Ale nie ma szans na wczesnejsza przeprowadzka. Na wet nie wiem ze sie wyrobie na ten 1.07.Na dodatek, wszystko jest na zamowienie.. s dlugi okres czekania. Nie podalam ci namiar na elektryka, ale moj byl nasz przyjaciel z Radomiu. U nas robyli tylko wyjatkowo. Jesli jestes dalej zainteresowana tym oknem. Mozemy sie omuwic na czwartek wiecor okolo 19:00-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 30.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam, Poszukuje dobrego fachowca od wiercenia studni, ale nie gospodarczej tylko takiej glebinowej, z ktorej bedzie mozna czerpac wode do zasilenia instalacji w domu - bylam dzisiaj w "Mokrych Lakach" i nie dali mi nadziei na szybka realizacje wodociagu przy Bajkowej Bede wdzieczna za namiary i ewentualne uwagi na co zwrocic uwage w czasie prac. Pozdrawiam cieplo, Ola P.S. Dowiedzialam sie rowniez, ze do lipca maja ruszyc prace przy kanalizacji wszystkich ulic poprzecznych do Kurowskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 31.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Studniarz p. Michalski 0 601 312 814. Dziala w okolicy od lat, wierci studnie glebinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 01.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Klememi, wielkie dzieki za namiary:-) Ty jestes chodzaca kopalnia wiedzy na temat budowania domow i kontaktow do wszelakiego rodzaju fachowcow! Zaczynam sie martwic, ze gdy wprowadzicie sie latem do nowego domu zabraknie nam na forum mentora Trzymaj sie cieplo, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.02.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No wiesz, zawstydzilas mnie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No to teraz ja mam sprawe do forumowiczow: ile placiliscie za pociagniecia kabla ( z wkopaniem i cala reszta) od skrzynki w ogrodzeniu do tablicy? U mnie wychodzi dokladnie 72 zl za metr biezący. To duzo czy malo? Czy robi to tez ZEWT? Jesli tak to za ile i co wazne KIEDY? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 01.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Klemeni, podcziagniecia kable z domu do skrzynki robyl nasz elektryk. Nie wiem ile kosztuje metr, bo placzylam wszystko kompleksowo-cala elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 01.02.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Muci, U nas tez ma to robic nasz elektryk, kalkulacje mamy szczegolowa i wyrywkowo moge porownac ceny, stad pytam. Przylacze ma miec prawie 40metrow, skrzynka jest niby w granicy dzialek mojej i Margaret, ale spojrz z ktorej strony dzialki mam garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 01.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Klememi, Energetyki nie interesuje co robisz po swojej stronie. Spradzają czy instalacja jest OK, podłacza Ci licznik ( w ogrodzeniu) i tyle. U nas też wkopywał elektryk, nie pamietam ile dokładnie płaciliśmy - sprawdze w domu. Ale cena podana przez Ciebie wydaje się realna. U nas wyszło chyba 22 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts