claris 07.09.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na działeczkę - po ponad pół roku poszukiwań, 2 bliskich sfinalizowania nieudanych transakcjach, szybka piłka - w sobotę ogłoszenie, w niedzielę oglądanie, w poniedziałek podpisanie umowy. Mam nadzieję, że już nic nieprzewidzianego się nie wydarzy i będziemy właścicielami 850m kw na wrocławskich Pawłowicach Tak pisałam 20 marca . Trochę to trwało, ale od wczoraj jesteśmy już pełnoprawnymi właścicielami tej działeczki Teraz chwila oddechu i spokojnie zaczniemy cała papierologię, żeby jak dobrze pójdzie na wiosnę 2008 ruszyć z budową. Pozdrawiamy wszystkich szukających - my szukaliśmy równo rok, aż do szczęśliwego finału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterka1719501090 10.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mam nadzieję, że już nic nieprzewidzianego się nie wydarzy i będziemy właścicielami 850m kw na wrocławskich Pawłowicach A w którym miejscu ta działeczka? bo znam dobrze te kwadraty pozdrawiam, Peterka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 11.09.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Pawłowice Północne, blisko cmentarza, na ul. Przedwiośnie (tam gdzie sa nowe domy, na prawie samym koncu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronny 11.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a jeśli mozna sie dowiedziec to za ile taka działka na Pawłowicach idzie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 11.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Odpowiedź poszła na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mn81 12.09.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 w Pasikurowicach, ok. 7 km od Wrocławia, 15 min do centrum, prąd, woda, telefon, duża ilość zieleni dookoła, w sam raz dla ludzi którzy chcą uciec od miejskiego zgiełku. nr telefonu 507 132 842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotus 13.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich forumowiczow. Ostatnio widzialem ogloszenie dzialki w Paniowicach 10a za 250zl/m2. Chcialbym sie dowiedziec od Was jezeli znacie ta miejscwosc o opinie czy warto, czy moze lepiej poczekac. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 14.09.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A na co chcesz czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercik 14.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam wszystkich forumowiczow. Ostatnio widzialem ogloszenie dzialki w Paniowicach 10a za 250zl/m2. Chcialbym sie dowiedziec od Was jezeli znacie ta miejscwosc o opinie czy warto, czy moze lepiej poczekac. Prosze o odpowiedz. Za ile???? Ludzi to już normalnie pogięło. Ale w sumie ogłoszenia można dawać, to nic (albo niewiele) nie kosztuje. A nuż jakiś frajer sie znajdzie. Czy warto? powiem ci tak. To maleńka wioseczka, nic tam nie ma. Żeby do niej dojechać musisz jechać przez Szewce. A działkę w Szewcach bez problemu kupisz za 180zł/m2(znaczy zdrowo przepłacając), a jak poszukasz i popytasz to nabędziesz i za 120. A w Szewcach masz i drogę i szkołę, i gimnazjum itd. Więc jak chcesz drożej i gorzej i dalej to twoja sprawa. Aha Paniowice są w gminie Oborniki i mają mpzp, Szewce to gmina Wisznia Mała i planu nie mają. (ale te ceny co podałem wyżej tyczą sie działek z wydanymi war. zabudowy, bo bez warunków kupisz i za 70) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 18.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam Wszystkich. Do osób szukających działki na p/z Wrocławia:mam do sprzedania działkę ok. 1170m.kw. w Św. Katarzynie. Działka jest kompletnie uzbrojona ( gotowe przyłącza na działce ):- gaz miejski- kanalizacja- woda- prąd Osoby zaintesowane proszę o kontakt na PW. Prześlę wszelkie potrzebne informacje. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Moj kolega poszukuje działki .Podaj czy ta działka jest na obrzeżach Ś.K. i jaka jest cena.Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 18.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Moj kolega poszukuje działki .Podaj czy ta działka jest na obrzeżach Ś.K. i jaka jest cena.Wiesiek Wszystkie informacje prześlę na PW. Nie chcę "zaśmiecać" Forum prywatnymi sprawami. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SiekierskiArtur 20.09.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 WitamWidzę ze parę osób się tu ogłosiło z chęcią sprzedaży działki więc ogłoszę sie i ja;)Sprzedam działkę w Biestrzykowie-1500 metrów działki plus 200 metrów współudziału w drodze.Osiedle będzie zamknięte.Szczegóły ma maila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronny 22.09.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Widzę ze coraz więcej ogłoszeń sie pojawia:)czyżby jednak ceny lekko w dół?Ile teraz wołają za taką działkę w Sw.Kaśce i Biestrzykowie?Bo to drugie to widziałem ogłoszenia nawet za 600zł ( co jest kuriozalne bo kupowali te działki w tamtym roku za 150-180zł/metr).Sw.Kaśka pewnie realnie poniżej 300 też nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 23.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Jeśli chodzi o Św. Kaśkę to nie wiem czemu ale dzialki są tam "tanie" w stosunku do okolicznych wsi. Koleżanka właśnie kupuje w centrum za 200tyś - 850m2, a miejscowość gminna, nawet knajpa jest - całkiem fajna, i blisko do wrocka, w dodatku można jechać trzema drogami, przez zacharzyce, przez żerniki i przez siechnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisana 23.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam ! Co sądzicie o zakupie działki w Kotowicach, Siechnicach i Groblicach. Mam na myśli sprawy powodzi i hałdy siechnickiej. Jaką cenę przyjąć za zaporową żeby nie przepłacić. Słyszałem o ofercie działek w Groblicach po 100 zł/m czy ktoś wie coś o tej ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronny 24.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Możesz dać jakieś namiary na te Groblice?Gdzie te działki są mniej więcej?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy to te działki wgroblicach z ferma kurza w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisana 24.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Groblice nieaktualne. oferta dla dewelopera. Małych już nie sprzedają.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo01 26.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Myślę że różnica cen działek między Św.Katarzyną a takimi wioskami jak Biestrzyków , Żerniki ,Radomierzyce leży w psychologicznym postrzeganiu tychże miejscowości jako atrakcyjnych ze względu na bliskość , moim zdaniem przereklamowanego i coraz trudniejszego do życia codziennego Ołtaszyna.Dzielnica powoli zamienia się w blokowisko , co prawda ładne ale psujące charakter tego osiedla jako "ekskluzywnego spokojnego przedmieścia".Dziwię się trochę ludziom kupującym za astronomiczne ceny działki w Radomierzycach i Biestrzykowie godzącym się na braki w infrastrukturze , komunikacji , edukacji itp. dla samej "ekskluzywności”.Oczywiście ich pieniądze ich sprawa , wolny wybór. Co do samej Świętej Katarzyny mieszkam tu już 3 lata i jestem zadowolony ze swojego wyboru. Poczta , apteka, ośrodek zdrowia, itp. podstawowe usługi są na miejscu..Obecnie kanalizowane są nowe części miejscowosci , w przygotowaniach przetargi na przebudowy dróg osiedlowych , hali sportowej oraz MPZP. Uważam że ceny działek w Św. Kasi na poziomie 150-250 zł są jak najbardziej adekwatne do tego co ta miejscowość ma do zaoferowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts