wadi71 18.05.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Sa do kupienia działki w Lubiatowie, gmina Miekinia. 30 arów za ok 80 tys. Ja kupuje 60 arów W nocy nieźle będzie podawało z autostrady . Chociaż za dnia pewnie w ogóle nie usłyszysz. Jakiej autostrady to jest chyba z 10 km od autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 19.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 myślałem nad okolicami chrząstawy i jelcza jak post wyżej - chwałowice godne polecenia, często tam jestem, miejsce pod lasem, cisza , spokój , jeśli się nie jest związanym transportem i infrastrukturą typu przedszkola itp. to świetne miejsce. co do nadolic i chrząstawy,to za każdym razem jak przejeżdzam tamtędy ,to ze zgrozą patrzę na stan 0 domu (przy drodze wrocław-jelcz po prawej stronie jadąc od wrocławia), który od 5 mies. stoi w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 19.05.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam, dostałem dziś propozycję zakupu działki w Ramiszowie na osiedlu przylesie (nowa część) 12,5 ara za 220 zł/m2, użytkowanie wieczyste. Trochę mnie martwi łącznik autostradowy, który będzie tamtędy przebiegał (działka będzie pierwsza od strony łącznika). Czy Waszym zdaniem jest to gra warta świeczki, czy szukać czegoś innego? A może negocjować cenę (do jakiej kwoty?)? pozdrawiam z wlasengo podwórka - dom przy wylotówce na jelcz-kamieniec - ogród odgrodzony drzewami i domem od ulicy, plus jakieś - 15 m. pas (chodnik, trawnik, placyk) od ulicy można dostać świra, kiedy w lecie chcesz odpocząć w ogrodzie. a w nocy (zgodznie z przedmówcami) słychać wszystko x2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ridczak 22.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A przy zjeździe będzie szumieć cały czas. I nie oszukiwałbym się, żę ruch tam będzie mały, bo jeżeli to trasa na Wawę to ruch tam będzie rósł a nie malał. Ani to zjazd, ani trasa na Warszawę. Łącznik pomiędzy głównymi drogami na Poznań i na Warszawę. Poznanska S5 i Warszawska A8/S8 maja sie laczyc w wezle Widawa. Kolo Ramiszowa ma przebiegac lacznik miedzy S8, a obecna droga na Warszawe/ Olesnica. ps. Ja mieszkam jakies 1,5 - 2km od autostrady (mam jeszze wioske pomiedzy i lekkie pagorki) i slychac wieczorami dosc mocno. Da sie przyzwyczaic, ale szum jest jednostajny i wyraznie slyszalny. Ponoc ludzie blizej maja duzo gorzej i planowany jest ~8m wysokosci wal ziemny na calej dlugosci. Cena jest ok, jak za tak bliskie polozenie od Wroclawia, w Pasikurowicach sa podobne ponoc, a to troche dalej. Ja jednak bym sie zastanawial, czy chce mieszkac zaraz obok mocno uczeszczanej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ogłoszenie grzecznościowe - działkę sprzedaje moja przyjaciółka. Oto, co mi napisała na jej temat: "Pow. działki 2321 m2, miejscowość: Nadolice Wielkie (10KM od Wrocławia), w pobliżu: lasy, stadnina koni, miejsce, gdzie powstaje osiedle domków jednorodzinnych. Cena 400 tys. Możliwość podziału działki na 2 lub 3 części. Jest: prąd budowlany (prąd "normalny" będzie za około rok - jest zapłacone), wodociąg, TP S.A., kanalizacja - jest zapłacona (będzie za 2-3 lata), droga dojazdowa - jest zapłacona (będzie za mieciąc - góra 2 miesiące), na pewno nie będzie gazu w możliwym do przewidzenia czasie. Jest pozwolenie na budowę. Projekt domu - "GRATIS". Jest nawet zarejestrowany dziennik budowy." Niedawno działka została podzielona na dwie części, można kupić obie lub jedną z nich.W grę wchodzi zamiana na mieszkanie we Wrocławiu.PS. Ta informacja pochodzi z zeszłego roku, więc podane w niej terminy już uległy skróceniu (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnesik 30.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 witam ma ktos namiary na fajnych i uczciwych ludków co postawia stan surowy zadaszony do 40 tys.bardzo proszę o podanie będę wdzięczna dziękuje. [email protected] Działka Złotów(blisko Trzebnicy)Wrocławskiej oczywiście Jest tam jeszcze kilka działek do kupienia okolica cudowna wkoło las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.05.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 witam ma ktos namiary na fajnych i uczciwych ludków co postawia stan surowy zadaszony do 40 tys.bardzo proszę o podanie będę wdzięczna dziękuje. [email protected] Działka Złotów(blisko Trzebnicy)Wrocławskiej oczywiście Jest tam jeszcze kilka działek do kupienia okolica cudowna wkoło las Tutaj raczej się handluje działkami a nie namiarami na fachowców. Skocz na grupę wrocławską i nową grupę wrocławską. Tam pewniej znajdziesz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnesik 30.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 NO wiesz mnóstwo ludzi mnóstwo znajomości nigdy nie wiadomo kiedy można trafić na porządnego fachowca.... ale dziękuje za pouczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 NO wiesz mnóstwo ludzi mnóstwo znajomości nigdy nie wiadomo kiedy można trafić na porządnego fachowca.... ale dziękuje za pouczenie w sumie tak, ale działek szukają głównie ludzie, którzy jeszcze są przed budową więc nie mają jeszcze doświadczenia z ekipami. A ja zaglądam z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnesik 30.05.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Trociu ja tez jestem początkująca ale jakieś znajomości juz mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 11.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witam,czy to dużo 300zł/mkw za działkę budowlanąw MALINIE /KRYNICZNO ?? Gm. Wisznia Mała.Media na działce, granicza dwa nowe domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.06.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, czy to dużo 300zł/mkw za działkę budowlanąw MALINIE /KRYNICZNO ?? Gm. Wisznia Mała. Media na działce, granicza dwa nowe domki Jak dla mnie to już magiczna cena za działkę. Do tego z tego co słyszałem wjazd jest kiepskawy z tamtej strony. Duży ruch, bo to droga na Poznań. Ale może kiedyś ją zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.06.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, czy to dużo 300zł/mkw za działkę budowlanąw MALINIE /KRYNICZNO ?? Gm. Wisznia Mała. Media na działce, granicza dwa nowe domki Już wiem skąd masz ogłoszenie - http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2558724#2558724 Tam masz też inne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 12.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 z przepieknym widokiem na lasek pola sarny podchodzace do domku...bo nie mamy jeszcze ogrodzenia ... super! jak rozstawicie przed świętami jakieś sidła to sarnina na stół świątęczny jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.06.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 z przepieknym widokiem na lasek pola sarny podchodzace do domku...bo nie mamy jeszcze ogrodzenia ... super! jak rozstawicie przed świętami jakieś sidła to sarnina na stół świątęczny jak znalazł Jak są sarny to pewnie i jakieś zające kicają w okolicy - na pasztet lub futro jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 12.06.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, czy to dużo 300zł/mkw za działkę budowlanąw MALINIE /KRYNICZNO ?? Gm. Wisznia Mała. Media na działce, granicza dwa nowe domki Jak dla mnie to już magiczna cena za działkę. Do tego z tego co słyszałem wjazd jest kiepskawy z tamtej strony. Duży ruch, bo to droga na Poznań. Ale może kiedyś ją zrobią. Powiem może trochę nieobiektywnie , ale za to konkretnie : - moim zdaniem bardzo ważne jest to, jaki dojazd będzie w perspektywie 2-3 lat. I jeśli chodzi o Malin i północ Wrocławia to NAJBARDZIEJ oprócz zachodu ona zyska komunikacyjnie. Niedaleko Malina przebiegać będzie S5 na Poznań czyli świetny dojazd do Wrocławia. Wjeżdzając na S5 po 2-2,5km lub aktualną 5kę po 3-4km będziemy mieli Autostradową Obwodnicę Wrocławia dochodzącą takze do S8. S5 na odcinku do Malina nie będzie najprawdoppodobniej przebiegać obecną 5ką, ale nowo wytyczoną trasą, wiec będą 2 alternatywne drogi. - inwestycja Czarneckiego - wg planów Malinie powstanie przedszkole, szkoła, centrum sportowe, zaplecze medyczne - projekt i wizualizacje już niby są. - okolica - tu już kwestia gustu - dla jednych piękna, z lasem, fajnymi terenami na rower,etc, dla innych nie . Jeśli chodzi o samą cenę to ciężko mi się wypowiedzieć. Jeśli jest to działka gdzieś blisko lasu, w fajnym otoczeniu, to przede wszystkim BRAK jest takich działek do kupna i to stymuluje cenę (a wiem, bo szukałem dlugi czas drugiej dla znajomego) - i cena za działkę w takim miejscu na pewno przekroczy w Malinie/Ligocie Pięknej znacznie 200zł. Jeśli jest to jednak działka z jakimiś minusami, położona nie jakoś specjalnie fajnie, to rzeczywiście cena trochę chłodzi... Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnesik 12.06.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 hm...trochę sporo ale w Złotowie za trzebnicą działki pod lasem można kupić już po 70 tys.pięknie tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.06.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 hm...trochę sporo No i już obniżka ceny jest http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2560656#2560656 z 300 na 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka Z MALIN 16.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no obniżka. Że taka promocja Poprostu dawno nie bratałam się z rynkiem nieruchomości. Ale polecam, i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hm...trochę sporo ale w Złotowie za trzebnicą działki pod lasem można kupić już po 70 tys.pięknie tam jest a jakiej wielkosci te dzialki za 70k? masz moze jakis nr telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts