TS147 11.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 W linku ciekawe info dla osób mających/szukajacych działkę na wschodzie, północy/ pł-zach: http://biznes.onet.pl/0,1448607,wiadomosci.html. Czyli jednak jest szansa, zeby AOW była gotowa już za 2-3 lata . Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 11.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Mój sprzedawca podobno zaczął się procesować z siostrą i napisał, abym sobie szukał innej działki. Albo sprzedał innej osobe Ehhh - podobała mi się i znowu to samo Powoli mam już dość Kiedyś już chyba tu pisałem, że my za swoją jeździliśmu 4-5 lat - już nie pamiętam, ale dłuuugo. I jak coś tylko trochę nie teges, to nie kupuj. Ale szukaj do skutku. Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 11.12.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 AG to oczywiście autogieda Coś mi się wydaje, że nie było tych działek w Kiełczowie w ogóle, tylko ktoś mobbinguje rynek. A ja sam nie wiem co mam robić. Ostatnio nakręciłem się na zmianę pracy. 2 headhunterów którzy pierwszy zadzwonili to nie przypadek. Problem w tym, że jednak nie zmieniłem pracy... i sam nie wiem co robić... może zmienię miasto na tańsze... np. Łódź... będe miał teściów pod nosem??? Rany, czy tak ciężko znaleźć działkę która z tyłu ma pola a nie sąsiada, w miejscowości do 20min od szkoły w cenie do 100tys? Może po prostu muszę wziąść tydzień wolnego i poszukać tak na prawdę na serio, a nie kilka ogłoszeń co 2 dni i jeden wyjazd w tygodniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagussia 12.12.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 akurat wczoraj nie wzięłam komórki i nie mogłam w pracy pobrać nr tekl z tych ogłoszeń, wydaje mi sie ze mogły być realne - pewnie kto wział wszystkie na raz:( szkoda - bo ceny były oszałamiajšce - z drugiej strony faktycznie ciekawe ze oferty były tylko w internecie i dwie akurat w takch niskich cenach; moze kto sie wycofał po dużej ilosci tel;-/ - przeciez to częsty proceder...jeli chodzi o zmianę pracy to polecam Warszawę...tam jest duży rynek pracy, wrocław to miecinka - a w jakiej branzy pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 12.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 AG to oczywiście autogieda Coś mi się wydaje, że nie było tych działek w Kiełczowie w ogóle, tylko ktoś mobbinguje rynek. A ja sam nie wiem co mam robić. Ostatnio nakręciłem się na zmianę pracy. 2 headhunterów którzy pierwszy zadzwonili to nie przypadek. Problem w tym, że jednak nie zmieniłem pracy... i sam nie wiem co robić... może zmienię miasto na tańsze... np. Łódź... będe miał teściów pod nosem??? Rany, czy tak ciężko znaleźć działkę która z tyłu ma pola a nie sąsiada, w miejscowości do 20min od szkoły w cenie do 100tys? Może po prostu muszę wziąść tydzień wolnego i poszukać tak na prawdę na serio, a nie kilka ogłoszeń co 2 dni i jeden wyjazd w tygodniu??? Nie wiem czy zachód Wrocławia Ci odpowiada, ale mógłbyś poszukać w Wilkszynie. Szkoła blisko, i my akurat mamy działkę bez sąsiadów z tyłu, ale raczej trudno taką znaleźć, bo nawet jak teraz niema to kiedyś mogą się pojawić. Powodzenia w szukaniu, my też długo szukaliśmy wymarzonej. Najważniejsza jest wytrwałość !! Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Czy to prawda że odkąd jesteśmy w Unii to nie można wydzielać działek mniejszych od 1000 m2?Co myślicie o Zacharzycach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 nie wiem czy to prawda, ale Zacharzyce sa w swietnym miejscu.Tylko okrutnie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 nie wiem czy to prawda, ale Zacharzyce sa w swietnym miejscu. Tylko okrutnie drogie A czemu takie świetne? A drogie są - widziałem po ok 160 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moim zdaniem ładnie tam jest blisko - przez kładke i jestes na opolskiejcisza, spokója czego szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Szukam działki na południu Wrocławia:)Bezwzględnie musi być południe Wrocławia.No i szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolexim 14.12.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moim zdaniem ładnie tam jest blisko - przez kładke i jestes na opolskiej cisza, spokój a czego szukasz? czy ja wiem wioska totalna, dojazd po tragicznych dziurach widoki tez przecietne no i w poblizu obwodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moim zdaniem ładnie tam jest blisko - przez kładke i jestes na opolskiej cisza, spokój a czego szukasz? czy ja wiem wioska totalna, dojazd po tragicznych dziurach widoki tez przecietne no i w poblizu obwodnica Ta obwodnica gdzie będzie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 14.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ta obwodnica gdzie będzie dokładnie? Tu masz mapkę: http://img132.imageshack.us/img132/3017/1111ct9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 dzięki, skąd wziąłeś mapkę?Wygląda, że obwodnica jest plusem, aby tylko nie zbliżyła się bliżej niż na kilometr do działki.Muszę podrukować sobie mapki - dużo tych danych do uwzględnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 14.12.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 http://www.wrosip.plObwodnica jest plusem, ale w wystarczającej odległości od domu. Wydaje mi się, że więcej niż 600-1000m będzie ok (plusem dodatkowym będą jeszcze domki pomiędzy działką a obwodnicą). Warto też sprawdzic czy nie hałasuje linia kolejowa, tym bardziej, że jest to mocno obciążona trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 http://www.wrosip.pl . Dzięki. Sprawdziłem sobie działkę ,ale mi się widzi że 17x119 i to jeszcze podzielone na pół nie wygląda za różowo. Dlatego sprzedający unikał podania wymiarów. Droga jest od tej krótszej strony. Chyba i tak pojadę "to" zobaczyć, ale bez zapału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moim zdaniem ładnie tam jest blisko - przez kładke i jestes na opolskiej cisza, spokój a czego szukasz? czy ja wiem wioska totalna, dojazd po tragicznych dziurach widoki tez przecietne no i w poblizu obwodnica dojazdy sa 3 boleximie pytałam wianka czego szuka, jak ula to bielany są dobre, jak spokoju to tam jest święty spokój, wielki park w środku. są jeszcze chyba zacharzyce, które bardziej są bieńkowicami. autobus ma tam pętlę co do widoków lekko sie nie zgadzam - to wszystko zależy gdzie działka. ale jesli szukać bardzo pięknych widoków to może lepiej na północy albo w sobótce? pokaż mi na południu - blisko wrocka piekne widoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 14.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jeśli chodzi o takie szczegóły to szukam miejsca gdzie będzie dobry alternatywny dojazd (pociąg autobus) i średniego spokoju. Na piękne widoczki nie liczę - przynajmniej w rozumieniu że za oknem będę miał górę albo las. No i wokolicy powinno być przedszkole i przynajmniej szkoła podstawowa. A tak z innej beczki:Co myślicie o działkach o szerokości około 17 metrów? Chyba te 17 metrów to mnie prześladuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolexim 14.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moim zdaniem ładnie tam jest blisko - przez kładke i jestes na opolskiej cisza, spokój a czego szukasz? czy ja wiem wioska totalna, dojazd po tragicznych dziurach widoki tez przecietne no i w poblizu obwodnica dojazdy sa 3 boleximie pytałam wianka czego szuka, jak ula to bielany są dobre, jak spokoju to tam jest święty spokój, wielki park w środku. są jeszcze chyba zacharzyce, które bardziej są bieńkowicami. autobus ma tam pętlę co do widoków lekko sie nie zgadzam - to wszystko zależy gdzie działka. ale jesli szukać bardzo pięknych widoków to może lepiej na północy albo w sobótce? pokaż mi na południu - blisko wrocka piekne widoki? masz racje ze sa 3 dojazdy z tym ze 2 z nich nawet nie zasluguja na ta nazwe w samych zacharzycach chyba nie ma instytucji publicznych choc szkola jest w radanicach zaraz za torami co do odleglosci to cale zacharzyce leza w granicy 800m od obwodnicy okolica kwestia gustu, najlepiej pojechac zobaczyc, mnie sie nie podoba zas dzialka 17m szerokosci radze sobie darowac, same problemy z wybraniem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 14.12.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a w jakiej branzy pracujesz? IT. zastanawiam się, bo ściągnęli mnie łowcy głów na rozmowę i wszystko zapowiada się nieźle. praca, kasa itp. Niestety to nie wrocław, ale dostając minimum 4tys brutto więcej niż do tej pory może się opłaca... już sam nie wiem gdzie chcę i czy chcę gdzieś zapuszczać na stałe korzenie... z drugiej strony jak teraz nie kupię działki to za 5-10lat mogę już nie kupić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts