Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA Wrocławska - działki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój sprzedawca podobno zaczął się procesować z siostrą i napisał, abym sobie szukał innej działki. :( Albo sprzedał innej osobe

Ehhh - podobała mi się i znowu to samo

Powoli mam już dość

Kiedyś już chyba tu pisałem, że my za swoją jeździliśmu 4-5 lat - już nie pamiętam, ale dłuuugo.

I jak coś tylko trochę nie teges, to nie kupuj. Ale szukaj do skutku.

Warto!

AG to oczywiście autogieda :)

Coś mi się wydaje, że nie było tych działek w Kiełczowie w ogóle, tylko ktoś mobbinguje rynek.

A ja sam nie wiem co mam robić. Ostatnio nakręciłem się na zmianę pracy. 2 headhunterów którzy pierwszy zadzwonili to nie przypadek. Problem w tym, że jednak nie zmieniłem pracy... i sam nie wiem co robić... może zmienię miasto na tańsze... np. Łódź... będe miał teściów pod nosem???

Rany, czy tak ciężko znaleźć działkę która z tyłu ma pola a nie sąsiada, w miejscowości do 20min od szkoły w cenie do 100tys? Może po prostu muszę wziąść tydzień wolnego i poszukać tak na prawdę na serio, a nie kilka ogłoszeń co 2 dni i jeden wyjazd w tygodniu???

akurat wczoraj nie wzięłam komórki i nie mogłam w pracy pobrać nr tekl z tych ogłoszeń, wydaje mi sie ze mogły być realne - pewnie kto wział wszystkie na raz:( szkoda - bo ceny były oszałamiajšce - z drugiej strony faktycznie ciekawe ze oferty były tylko w internecie i dwie akurat w takch niskich cenach; moze kto sie wycofał po dużej ilosci tel;-/ - przeciez to częsty proceder...jeli chodzi o zmianę pracy to polecam Warszawę...tam jest duży rynek pracy, wrocław to miecinka - a w jakiej branzy pracujesz?

AG to oczywiście autogieda :)

Coś mi się wydaje, że nie było tych działek w Kiełczowie w ogóle, tylko ktoś mobbinguje rynek.

A ja sam nie wiem co mam robić. Ostatnio nakręciłem się na zmianę pracy. 2 headhunterów którzy pierwszy zadzwonili to nie przypadek. Problem w tym, że jednak nie zmieniłem pracy... i sam nie wiem co robić... może zmienię miasto na tańsze... np. Łódź... będe miał teściów pod nosem???

Rany, czy tak ciężko znaleźć działkę która z tyłu ma pola a nie sąsiada, w miejscowości do 20min od szkoły w cenie do 100tys? Może po prostu muszę wziąść tydzień wolnego i poszukać tak na prawdę na serio, a nie kilka ogłoszeń co 2 dni i jeden wyjazd w tygodniu???

Nie wiem czy zachód Wrocławia Ci odpowiada, ale mógłbyś poszukać w Wilkszynie. Szkoła blisko, i my akurat mamy działkę bez sąsiadów z tyłu, ale raczej trudno taką znaleźć, bo nawet jak teraz niema to kiedyś mogą się pojawić.

Powodzenia w szukaniu, my też długo szukaliśmy wymarzonej.

Najważniejsza jest wytrwałość !!

Pozdrawiamy,

http://www.wrosip.pl

Obwodnica jest plusem, ale w wystarczającej odległości od domu. Wydaje mi się, że więcej niż 600-1000m będzie ok (plusem dodatkowym będą jeszcze domki pomiędzy działką a obwodnicą). Warto też sprawdzic czy nie hałasuje linia kolejowa, tym bardziej, że jest to mocno obciążona trasa.

moim zdaniem ładnie tam jest

blisko - przez kładke i jestes na opolskiej

cisza, spokój

a czego szukasz?

czy ja wiem

wioska totalna, dojazd po tragicznych dziurach widoki tez przecietne

no i w poblizu obwodnica

dojazdy sa 3 boleximie

pytałam wianka czego szuka, jak ula to bielany są dobre, jak spokoju to tam jest święty spokój, wielki park w środku.

są jeszcze chyba zacharzyce, które bardziej są bieńkowicami.

autobus ma tam pętlę

co do widoków lekko sie nie zgadzam - to wszystko zależy gdzie działka.

ale jesli szukać bardzo pięknych widoków to może lepiej na północy albo w sobótce?

pokaż mi na południu - blisko wrocka piekne widoki?

Jeśli chodzi o takie szczegóły to szukam miejsca gdzie będzie dobry alternatywny dojazd (pociąg autobus) i średniego spokoju. Na piękne widoczki nie liczę - przynajmniej w rozumieniu że za oknem będę miał górę albo las. No i wokolicy powinno być przedszkole i przynajmniej szkoła podstawowa.

A tak z innej beczki:

Co myślicie o działkach o szerokości około 17 metrów? Chyba te 17 metrów to mnie prześladuje...

moim zdaniem ładnie tam jest

blisko - przez kładke i jestes na opolskiej

cisza, spokój

a czego szukasz?

czy ja wiem

wioska totalna, dojazd po tragicznych dziurach widoki tez przecietne

no i w poblizu obwodnica

dojazdy sa 3 boleximie

pytałam wianka czego szuka, jak ula to bielany są dobre, jak spokoju to tam jest święty spokój, wielki park w środku.

są jeszcze chyba zacharzyce, które bardziej są bieńkowicami.

autobus ma tam pętlę

co do widoków lekko sie nie zgadzam - to wszystko zależy gdzie działka.

ale jesli szukać bardzo pięknych widoków to może lepiej na północy albo w sobótce?

pokaż mi na południu - blisko wrocka piekne widoki?

masz racje ze sa 3 dojazdy z tym ze 2 z nich nawet nie zasluguja na ta nazwe

w samych zacharzycach chyba nie ma instytucji publicznych choc szkola jest w radanicach zaraz za torami

co do odleglosci to cale zacharzyce leza w granicy 800m od obwodnicy

okolica kwestia gustu, najlepiej pojechac zobaczyc, mnie sie nie podoba

zas dzialka 17m szerokosci radze sobie darowac, same problemy z wybraniem projektu

a w jakiej branzy pracujesz?

IT. zastanawiam się, bo ściągnęli mnie łowcy głów na rozmowę i wszystko zapowiada się nieźle. praca, kasa itp. Niestety to nie wrocław, ale dostając minimum 4tys brutto więcej niż do tej pory może się opłaca... już sam nie wiem gdzie chcę i czy chcę gdzieś zapuszczać na stałe korzenie... z drugiej strony jak teraz nie kupię działki to za 5-10lat mogę już nie kupić :/